Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

hocam size mesajı yazdıktan sonra ben buldum onu video buhttp://www.youtube.com/watch?v=AS6hVY-SE-k tabi s3 te bu şekilde acaba note 3 gibi buyuk bir cihazda nasıl olur birde arka kapak metal olanla degiştiği için nfc çalışmıyor demişlerdi herhalde acaba bu kablosuz şarj olayı da mı arka kapagın içine entegreli birşey ile yapılacak o zaman o da çalışmaz

hocam note 3 te cihaza entegre olacaktır bence kablosuz şarj ve nfc..videodaki kılıfta telefonu tam sarıyor guzelmıs.dussede bişey olmaz cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 23 Mart 2013; 12:53:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

hocam size mesajı yazdıktan sonra ben buldum onu video buhttp://www.youtube.com/watch?v=AS6hVY-SE-k tabi s3 te bu şekilde acaba note 3 gibi buyuk bir cihazda nasıl olur birde arka kapak metal olanla degiştiği için nfc çalışmıyor demişlerdi herhalde acaba bu kablosuz şarj olayı da mı arka kapagın içine entegreli birşey ile yapılacak o zaman o da çalışmaz

hocam note 3 te cihaza entegre olacaktır bence kablosuz şarj ve nfc..videodaki kılıfta telefonu tam sarıyor guzelmıs.dussede bişey olmaz cihaza

evet genel olarak kılıflar içinde en cok bu hosuma gitti benim de çerçeve ve arka kapak degişik renklerde fiyatı diger kılıflara gore biraz tuzlu ama eger boyasında kalkma vs gibi sorunlar yaşatmıyorsa bence deger tabi tek sorunu çerçeveyi takıp sökmesi pek kolay degil yedek batarya ile kullanacak olanlar için zorlayıcı olabilir ben powerbank tasıdıgım için aracımda cok da sorun olmaz bana

• arkadaşlar benide ekleyin listeye.Bence bu cihazların üstüne güzel cihaz yok.herkese tavsiye ederim.Çzellikle NOT 2.Kim bilir ^3 ü nasıl olur.
  • 5.9-inçlik Full HD ekran kesinleşecek gibi hadi bakalım hayırlısı.
    http://www.andronova.net/2013/03/26/iddia-galaxy-note-iii-icin-5-9-inc-ekran-boyutu-onaylandi/

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmi fatih -- 27 Mart 2013; 20:38:00 >
  • Tablet olur bu. Note serisi telefonlar küçük eli olan insanlarda çok komik duruyor bir de Merak ediyorum nereye kadar büyüyecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

5.9-inçlik Full HD ekran kesinleşecek gibi hadi bakalım hayırlısı.
    http://www.andronova.net/2013/03/26/iddia-galaxy-note-iii-icin-5-9-inc-ekran-boyutu-onaylandi/

Saygılarımla...

5.9 inç bencede olur guzel bilgi tşk :)
  • gsmarena galaxy s4 ün tam incelemesini yapmış artık s4 te fm radyo olmadıgı kesinleşti ve daha da sıkıntılısı s3 ün çektiği videolar s4 ünkülerden daha iyi s4 teki 13 MP lik kameranın görüş açısı s3 teki 8 MP lik kameraya göre daha dar tabi aradaki fark az ama yine de hoş olmamış bunların dışındaki eksileri tasarımın s3 e benzemesi ve hyperglaze plastiğin htc one daki aliminyum yada xperia z deki camın yerini tutamaması olmuş (bende gsmarenanın yalancısıyım) açıkcası note 3 te de s4 dekinin aynı kamera kullanılacak olmasından ötürü s4 ün detaylı incelemesini bekliyordum gsmarena dan dilerim note 3 de bunu bir şekilde düzeltirler
  • quote:

gsmarena galaxy s4 ün tam incelemesini yapmış artık s4 te fm radyo olmadıgı kesinleşti ve daha da sıkıntılısı s3 ün çektiği videolar s4 ünkülerden daha iyi s4 teki 13 MP lik kameranın görüş açısı s3 teki 8 MP lik kameraya göre daha dar tabi aradaki fark az ama yine de hoş olmamış bunların dışındaki eksileri tasarımın s3 e benzemesi ve hyperglaze plastiğin htc one daki aliminyum yada xperia z deki camın yerini tutamaması olmuş (bende gsmarenanın yalancısıyım) açıkcası note 3 te de s4 dekinin aynı kamera kullanılacak olmasından ötürü s4 ün detaylı incelemesini bekliyordum gsmarena dan dilerim note 3 de bunu bir şekilde düzeltirler

valla geçen gün kaldırıma ,bildiğin taşa note 2 mi düşürdükten sonra malzeme kalitesi demiyorum ben.iphone olsa iki ye bolunurdu,ekran kesin kırılırdı ,htc de bence, samsung malzeme kalitesi az desekte dayanımı güzel ani şoklara düşmelere kırılıp bozulmuyor. bu arada ıphone düşmelere karşı bir güvenlik sistemi koycakmıs telefonlarına, bir denge sensörü telefonun düşmek üzere dengesinin bozuldugunu anlayıp ağırlık noktasını değiştirecelmiş filan.

• quote:

quote:

gsmarena galaxy s4 ün tam incelemesini yapmış artık s4 te fm radyo olmadıgı kesinleşti ve daha da sıkıntılısı s3 ün çektiği videolar s4 ünkülerden daha iyi s4 teki 13 MP lik kameranın görüş açısı s3 teki 8 MP lik kameraya göre daha dar tabi aradaki fark az ama yine de hoş olmamış bunların dışındaki eksileri tasarımın s3 e benzemesi ve hyperglaze plastiğin htc one daki aliminyum yada xperia z deki camın yerini tutamaması olmuş (bende gsmarenanın yalancısıyım) açıkcası note 3 te de s4 dekinin aynı kamera kullanılacak olmasından ötürü s4 ün detaylı incelemesini bekliyordum gsmarena dan dilerim note 3 de bunu bir şekilde düzeltirler

valla geçen gün kaldırıma ,bildiğin taşa note 2 mi düşürdükten sonra malzeme kalitesi demiyorum ben.iphone olsa iki ye bolunurdu,ekran kesin kırılırdı ,htc de bence, samsung malzeme kalitesi az desekte dayanımı güzel ani şoklara düşmelere kırılıp bozulmuyor. bu arada ıphone düşmelere karşı bir güvenlik sistemi koycakmıs telefonlarına, bir denge sensörü telefonun düşmek üzere dengesinin bozuldugunu anlayıp ağırlık noktasını değiştirecelmiş filan.

valla hocam malzeme kalitesi konusunda size kesinlikle katılıyorum ben sadece gsmarenanın yazdıgını soyledim ama ben sunu anladım ki kullandıgım samsung cihazlardan adamlar degiştirebilir batarya olabildigince ince govde ve en guncel ekran ozellikleri ile optimize edilmiş bir cihaz sunuyor bunu bugune kadar da bozmadılar umarım bozmazlar tabi bahsettigim gibi 3 gb ram 128 gb hafıza opsiyonları da olursa tadından yenmez

• arkadaşlar konuyu canlı tutmak adına note 3 için cıkan farklı ekran boyutu dedikoduları başka bir boyuta tasındı gsmareanın haberine gore samsung mayıs haziran gibi galaxy mega diye bir seri cıkaracak ve 5.8 ve 6.3 olmak üzere iki ekran boyutlu cihaz cıkaracak ama kod numaraları galaxy s serisindeki gibi I ile başlıyor bu da note serisinden olmayacagı anlamına geliyor denmiş

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mega_lineup_in_the_works_58_and_63_in_tow-news-5792.php

haberi okuduktan sonra aklıma su takıldı note 3 bu iki boyutun arasında bir yerde mi cıkacak 5.9 6 inç gibi ve dogruyu soylemek gerekirse su ana kadar samsung un ürün yelpazesinden kafam karışmamıştı ama ilk defa benim de beynim sulandı artık

• quote:

arkadaşlar konuyu canlı tutmak adına note 3 için cıkan farklı ekran boyutu dedikoduları başka bir boyuta tasındı gsmareanın haberine gore samsung mayıs haziran gibi galaxy mega diye bir seri cıkaracak ve 5.8 ve 6.3 olmak üzere iki ekran boyutlu cihaz cıkaracak ama kod numaraları galaxy s serisindeki gibi I ile başlıyor bu da note serisinden olmayacagı anlamına geliyor denmiş

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mega_lineup_in_the_works_58_and_63_in_tow-news-5792.php

haberi okuduktan sonra aklıma su takıldı note 3 bu iki boyutun arasında bir yerde mi cıkacak 5.9 6 inç gibi ve dogruyu soylemek gerekirse su ana kadar samsung un ürün yelpazesinden kafam karışmamıştı ama ilk defa benim de beynim sulandı artık

dostum samsung'un model cesitliligine anlam veremiyorum..iphonun taktir ettigim bi yonu varsa oda sadelik cesit az..gerci tercih edebilmekte ayri bir suru cesit icinden..ama note dan buyugude gereksiz artik oha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

arkadaşlar konuyu canlı tutmak adına note 3 için cıkan farklı ekran boyutu dedikoduları başka bir boyuta tasındı gsmareanın haberine gore samsung mayıs haziran gibi galaxy mega diye bir seri cıkaracak ve 5.8 ve 6.3 olmak üzere iki ekran boyutlu cihaz cıkaracak ama kod numaraları galaxy s serisindeki gibi I ile başlıyor bu da note serisinden olmayacagı anlamına geliyor denmiş

dostum samsung'un model cesitliligine anlam veremiyorum..iphonun taktir ettigim bi yonu varsa oda sadelik cesit az..gerci tercih edebilmekte ayri bir suru cesit icinden..ama note dan buyugude gereksiz artik oha :)

valla ben çeşitliliği her konuda severim ama bu galaxy mega olayına aklım ermedi onceki mesajı yazdıktan sonra netten biraz bakındım nedir ne degildir diye anladıgım kadarıyla bu galaxy mega serisi galaxy grand gibi olacak göreceli olarak daha ucuz işte çift veya 4 çekirdekli belki a7 mimarili fazla guce ihtiyac duymayan ama ekranı buyuk isteyenler için bir seri olacak gibi gorunuyor. ha tutulur mu tutulur ama ne derece yuksek satıs rakamlarına ulasır o ayrı bir mevzu ancak beni ilgilendiren acıkcası note 3 bu ekran boyutlarında nereye oturacak onu cidden merak etmeye başladım birde unutmadan ciddi ciddi bu galaxy mega serisinde 6.3 inç olursa ekran note serisinde de 8 inç var nexus 7 inç tablet var peki bundan sonraki adım yani galaxy note 4 kaç inç olacak neredeyse tablet alanına girmiş olacak bunu da şikayet ettigim için degil cidden artık kafam bulanmaya başladıgından soruyorum ve yazıyorum

• quote:

quote:

quote:

valla ben çeşitliliği her konuda severim ama bu galaxy mega olayına aklım ermedi onceki mesajı yazdıktan sonra netten biraz bakındım nedir ne degildir diye anladıgım kadarıyla bu galaxy mega serisi galaxy grand gibi olacak göreceli olarak daha ucuz işte çift veya 4 çekirdekli belki a7 mimarili fazla guce ihtiyac duymayan ama ekranı buyuk isteyenler için bir seri olacak gibi gorunuyor. ha tutulur mu tutulur ama ne derece yuksek satıs rakamlarına ulasır o ayrı bir mevzu ancak beni ilgilendiren acıkcası note 3 bu ekran boyutlarında nereye oturacak onu cidden merak etmeye başladım birde unutmadan ciddi ciddi bu galaxy mega serisinde 6.3 inç olursa ekran note serisinde de 8 inç var nexus 7 inç tablet var peki bundan sonraki adım yani galaxy note 4 kaç inç olacak neredeyse tablet alanına girmiş olacak bunu da şikayet ettigim için degil cidden artık kafam bulanmaya başladıgından soruyorum ve yazıyorum

Ben Note 4 ün 6.3 olacağını düşünüyorum hatta neredeyse eminim. Sonra ki cihazlar ise 7-8 inç sürprizlerle gelecek bence. Örneğin normal hali 4inçlik bir telefon yandan açıldığı an 8 inçlik bir tablet gibi rahat kullanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

quote:

quote:

Ben Note 4 ün 6.3 olacağını düşünüyorum hatta neredeyse eminim. Sonra ki cihazlar ise 7-8 inç sürprizlerle gelecek bence. Örneğin normal hali 4inçlik bir telefon yandan açıldığı an 8 inçlik bir tablet gibi rahat kullanım.

valla hocam zaten bu flexible ekran teknolojisinin gidecegi nokta bence de o durum sonucta tamam ekran buyuk iyi ama yavaş yavaş tek ele sığma sınırını geçiyoruz ha basketçi eli olan arkadaşlar ayrı ama normal insanlar tek elle bırak kontrol etmeyi tutamayacak bile buyuk ihtimalle de flexible ekran teknolojisi buna care olacak ama nasıl olacak nasıl bir tasarım izlenecek o konuda bir yorum yapamıyorum cunku zamanında telefonları surgulu yaptılar ekran buyuklugunu koruyup tuş takımını tutmak için sonradan nokia communicator serisi cıktı sonra baktılar cihazların ekranı iyi ama cok kalınlar bu sefer de smartphone olayı cıktı o da samsung un liderliginde sınırlara ulaştı birde sakın yanlış anlaşılmasın ben burda samsung u yargılamıyorum adamlar herkese hitap ediyor yılda 10 çeşit cıkarıyor belki daha fazla ama gecenlerde bir bayan arkadaşımda s3 gördükten ve o ufak elleriyle telefonu kontrol çabasını izledikten sonra aklıma su geldi samsung amiral gemisini cıkardıgında herkes onu almak istiyor ama aslında cogu normal kullanıcı kullanmayacagı özelliklere para oduyor misal galaxy s3 mini cogu normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli özellikle bayanlar için ama nedense insanlar gidip s3 alıyor 4 çekirdekli işlemciye 1 gb ram e vs ihtiyacı olmadıgı halde sonrada 4.8 inç ekranı kullanırken eziyet cekiyorlarki bence de tum bu "samsung anca ekran buyutuyor" "cok buyuk" şeklindeki yorumların ana kaynagı bu kullanıcıların paylaştıgı tecrubeler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam zaten bu flexible ekran teknolojisinin gidecegi nokta bence de o durum sonucta tamam ekran buyuk iyi ama yavaş yavaş tek ele sığma sınırını geçiyoruz ha basketçi eli olan arkadaşlar ayrı ama normal insanlar tek elle bırak kontrol etmeyi tutamayacak bile buyuk ihtimalle de flexible ekran teknolojisi buna care olacak ama nasıl olacak nasıl bir tasarım izlenecek o konuda bir yorum yapamıyorum cunku zamanında telefonları surgulu yaptılar ekran buyuklugunu koruyup tuş takımını tutmak için sonradan nokia communicator serisi cıktı sonra baktılar cihazların ekranı iyi ama cok kalınlar bu sefer de smartphone olayı cıktı o da samsung un liderliginde sınırlara ulaştı birde sakın yanlış anlaşılmasın ben burda samsung u yargılamıyorum adamlar herkese hitap ediyor yılda 10 çeşit cıkarıyor belki daha fazla ama gecenlerde bir bayan arkadaşımda s3 gördükten ve o ufak elleriyle telefonu kontrol çabasını izledikten sonra aklıma su geldi samsung amiral gemisini cıkardıgında herkes onu almak istiyor ama aslında cogu normal kullanıcı kullanmayacagı özelliklere para oduyor misal galaxy s3 mini cogu normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli özellikle bayanlar için ama nedense insanlar gidip s3 alıyor 4 çekirdekli işlemciye 1 gb ram e vs ihtiyacı olmadıgı halde sonrada 4.8 inç ekranı kullanırken eziyet cekiyorlarki bence de tum bu "samsung anca ekran buyutuyor" "cok buyuk" şeklindeki yorumların ana kaynagı bu kullanıcıların paylaştıgı tecrubeler

flexible ekran teknolojisi bi kaç nesil sonra yaygınlaşıp vidden telefonu kıvırma bükme gibi şeyleri yaptırabilecektir bence de..yeni çıkacak note 3 te ise kırılganlığı azaltmak ve sağlamlık için bir adım olacak bence..hali hazırda belki samsungda sıra bekleyen bir sürü geliştirilmiş özellik var..rakiplerine bakarak uygun olanları rekabeti yaratacak olanları koyuyor telefonlarına..bir de artık note serisi telefonları bayan erkek demeden çokça görüyorum..boşu boşuna para vermekmi yoksa sınırlarını sonuna kadar zorlayıp kullanan insanlarmı bi,lmiyorum. ama ben hakkıyla kullanıyorumm.daha büyüğü gerçekten gereksiz olur ama tercih meselesi işte..ne olursa olsun samsung bir numara (fanboy gibi konustum ) ıphone kullanan çok arkadaşım var biriside memnunum desin ya! yok işte öyle biri..tek bir fanboy arkadaşım var savunan ,oda mantıklı şeylerle arkasında duramıyor malesef :) fanboy işte

• 5.7 ya da 5.9 inç PHOLED ekran

Samsung'un Galaxy S4'te kullandığı ve yüzde 25'e yakın daha az güç tüketen yeni nesil PHOLED ekran teknolojisi, Galaxy Note 3'te de kullanılacak.

PenTile tabanlı olsa da Galaxy S4'teki yeni dizilim teknolojisini kullanması beklenen ekran, Full HD çözünürlüğünde olacak ve 5.7 ya da 5.9 inç büyüklüğünde olacak.

Galaxy S3 ve S4'deki gibi ekran büyüyecek, fakat ufalan çerçeveler sayesinde telefonun kasasında büyüme olmayacak. Kısaca Galaxy Note 2 ile aynı boyutta, fakat ekranı daha büyük bir telefon geliyor diyebiliriz.

Android 5.0 Key Lime Pie

Android 5.0 Key Lime Pie işletim sisteminin IFA 2013'ten önce çıkması bekleniyor. Samsung'un, tıpkı Galaxy Note 2'de yaptığı gibi Galaxy Note 3'te de yeni sürümü kullanması bekleniyor. TouchWiz Nature UX2.0 arayüzünün de Android 5.0'a göre uyarlanacağı söylenen telefonlarda, S-Pen haricinde diğer özelliklerin Galaxy S4 ile benzer olacağı söyleniyor.(shiftdelete)

demişler ,yani çerçeve daralıp ekran genişliyor falan filan :/ mantıklı aslında..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

flexible ekran teknolojisi bi kaç nesil sonra yaygınlaşıp vidden telefonu kıvırma bükme gibi şeyleri yaptırabilecektir bence de..yeni çıkacak note 3 te ise kırılganlığı azaltmak ve sağlamlık için bir adım olacak bence..hali hazırda belki samsungda sıra bekleyen bir sürü geliştirilmiş özellik var..rakiplerine bakarak uygun olanları rekabeti yaratacak olanları koyuyor telefonlarına..bir de artık note serisi telefonları bayan erkek demeden çokça görüyorum..boşu boşuna para vermekmi yoksa sınırlarını sonuna kadar zorlayıp kullanan insanlarmı bi,lmiyorum. ama ben hakkıyla kullanıyorumm.daha büyüğü gerçekten gereksiz olur ama tercih meselesi işte..ne olursa olsun samsung bir numara (fanboy gibi konustum ) ıphone kullanan çok arkadaşım var biriside memnunum desin ya! yok işte öyle biri..tek bir fanboy arkadaşım var savunan ,oda mantıklı şeylerle arkasında duramıyor malesef :) fanboy işte

valla hocam cok haklısın iphone konusunda ben iphone u "abi bununa taksi cagırabiliyorsun" diyerek bana iphone unundaki taksi uygulamasını göstererek savunan adam biliyorum ya (güler misin aglar mısın) sanki taksi duraklarıyla dogrudan baglantılı iletişim kuruyor iphone acık soylemek gerekirse genel olarak android kullanan kişilerin bence buyuk bir kısmı fanboyluktan cok uzakta cunku fanboy olmak için kapalı bir işletim sistemine koru korune baglı olmak adamlar ne verirse wooooooow deyip kullanmak lazım android temel olarak buna aykırı ha android telefon alıp da stock rom u ile kullanıp hiçbir ekstra özellik eklemeyen yok mu cok ama genel olarak insanlar androidin yapabileceklerinin farkında olarak onu kullanıyor ha kac kişi root custom rom olaylarına giriyor tartısılır ama genel olarak her turlu degişikliğin kendi elinde oldugunu bilmek cok guzel

• Samsung tarafından yeni patent başvuruları, Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 ile ilkdefa telefon kamerasında beklenenden daha gelişmiş olma olasılığını işaret etti - 3D video kaydı ve 'panoramik görüntüleme' yeteneğine sahip olma ihtimali var.Yüksek kalitede 3d görünütü yakalayabilecek.Cihazlar ilk piyasaya sürüldüğünde bu özellik olmasa bile daha sonra yazılım güncellemeleriyle verilebilecekmiş..Ayrıca bir çok yeni özellik'te note 3 le duyurulacakmış..alıntııdır
  • quote:

Samsung tarafından yeni patent başvuruları, Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 ile ilkdefa telefon kamerasında beklenenden daha gelişmiş olma olasılığını işaret etti - 3D video kaydı ve 'panoramik görüntüleme' yeteneğine sahip olma ihtimali var.Yüksek kalitede 3d görünütü yakalayabilecek.Cihazlar ilk piyasaya sürüldüğünde bu özellik olmasa bile daha sonra yazılım güncellemeleriyle verilebilecekmiş..Ayrıca bir çok yeni özellik'te note 3 le duyurulacakmış..alıntııdır

bu sözü söyleyenleri sevmiyorum ama artık bende söyleyeceğim "artık su kamera kalitesini arttırın" cihazların işlem gucu yeterince gelişti zaten oldukça yuksek miktarda veriyi işleyebiliyor tamam video cekimi için full hd nin üstü (2k 2.5k 4k) yakın gelecekte hayal cunku cogu kişinin bilgisayarı bu miktarda veriyi işleyecek kadar guclu degil ama full hd videonun bitrate ni fotograflarında kalitesini arttırabilirler note serisi için özellikle govde yeterince buyuk cok daha buyuk bir kamera lensi ve sensörü yerleştirebilirler bence note serisi s serisinden de ayrılmalı onun buyumuş hali gibi olmamalı en azından note 3 ve sonrasında bu olmalı cunku note serisi kendine cok guzel bir kullanıcı kitlesi olusturdu samsung bunu bence göz önüne almalı genel sekreter hocam bana kızacaksın senden alıntı yaptım direkman konuya daldım sana eywallah etmeden ama bir anda kaptırdım yazdım

• quote:

bu sözü söyleyenleri sevmiyorum ama artık bende söyleyeceğim "artık su kamera kalitesini arttırın" cihazların işlem gucu yeterince gelişti zaten oldukça yuksek miktarda veriyi işleyebiliyor tamam video cekimi için full hd nin üstü (2k 2.5k 4k) yakın gelecekte hayal cunku cogu kişinin bilgisayarı bu miktarda veriyi işleyecek kadar guclu degil ama full hd videonun bitrate ni fotograflarında kalitesini arttırabilirler note serisi için özellikle govde yeterince buyuk cok daha buyuk bir kamera lensi ve sensörü yerleştirebilirler bence note serisi s serisinden de ayrılmalı onun buyumuş hali gibi olmamalı en azından note 3 ve sonrasında bu olmalı cunku note serisi kendine cok guzel bir kullanıcı kitlesi olusturdu samsung bunu bence göz önüne almalı genel sekreter hocam bana kızacaksın senden alıntı yaptım direkman konuya daldım sana eywallah etmeden ama bir anda kaptırdım yazdım
    estagfurullah kardeşim ne demek :) bende kamera kalitesinden yana dertliiyim, nokia bile bundan kaç seri önce 3 mp 5 mp kamerası olan telefonlarında daha kaliteli foto cekme ımkanı sunuyordu bence..kullandımm yani kanımca oyleydii.ama bızım tlefonlarda malesef en ufak ışık farklılıgında fotolarda kötüleşme noise bilmemne bissuru bozulma oluyor..inşallah daha geliştirrler bunu. ama bu yazılım degil elbette donanım konusu..note serisinde gercekten ozel bir lens kullansalar değiniz gibi, sayın bbbcomrade gerçekten bizim makinanın kitlesi artacaktır o ksin..haa birde ben aslında cep telefonuyla pek resim cekmem ama cekecek oldugumdada yuzume kara çıkıyo resmen :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.