Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

sandik iyidi knka

kanka kaçıom bende benım hanımın babannesı gelmıs onu görmeye gıdecekmısınız hepınızı sevıom ıyı aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 29 Ağustos 2013; 20:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3-5 gün ortadan kaybolunca karşılama güzel oldu bakıyorum Halil Beyler

kanka hosgeldın nerelerdesın idare et buarada ders alır kaybolmazsın artık

tatilede mi gitmeyaağh Tamam tamam buralardayım uzamam bidaha

Bu arada Note 3'ün ekranı büyük olacak diyorlar ya doğru mu?

konuyu degsıtırme sımdı ne güzel guluos tatılde mobıl olacaksın saskı degılız bız yazacaksın en cok bıze yazacaksın

En çok buraya hatta en çok sana hep sana dibine kadar sana sonuna köküne kadar sana yazıcam hocam için rahat olsun yeter ki

kinayelı konuşma yaşına bakar mesajlarını okumam sonra

Sakin ol şampiyon bu ne telaş

bak böyle yapacaksan oynamıyalım al misketlerini

Misketen inceyi versem mi dedim de Neyse kurallara göre oynayalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu degsıtırme sımdı ne güzel guluos tatılde mobıl olacaksın saskı degılız bız yazacaksın en cok bıze yazacaksın

En çok buraya hatta en çok sana hep sana dibine kadar sana sonuna köküne kadar sana yazıcam hocam için rahat olsun yeter ki

sen düşün yaz gelınce cevap verırım ben

• bu arada aklıma gelmişken lansman günü link paylaşımı yapalım lütfen
    bir de note 3 için kamera tuşu düşünülüyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen düşün yaz gelınce cevap verırım ben

İnce yok hepsi kalın olsun diyorsun yani Neyse hadi iyi geceler görüşürüz sonra

• bende disarsayim bykker gorusuruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: survi

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

gelir ağzına kürekle vururum sus lan desene bir bebeye bakalım ne diyecek
    bak genelsekreter de desteğe hazır blue yu da kapar gelirim bende

d yokmuş gibi farzedıyoruz kanka

cok ince gorme olm anlamiyom

gora arıf bob robot plakomat görünce ne yapıyoruz sahnesı kanka seçeneklerde dövüyoruz var ben d yokmus gıbı farzedıyoruz sectım kanka (bob öyle dıo)ınce gördüm esprı açıklattırmayın adama esprımı mındar ettınız ya la

Nasil unuttum ya o sahneyi nasil kaciririm o espiriyi en az 100 kere izledim blue sen kralsin kardeşim

kanka adamlara esprı yapıyoruz bıde açıklamasını yapıyoruz bıde en son ben guluom onlar anlamıomala bağladım ıyıkı geldın

neyse gittiler arkalarından konuşalım rahat rahat

ben de ne zaman başına otursam forumun hanım bişi istiyor sürekli oturamadım, neyse sonunda gönderdim kayınvalidenin yanına maç var dedim

buradayım bu gece bi aksilik olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: flug

note 3 gelsede note 2 alsak

fiyatlarda bir inme olacaktır hocam note 2 de birde kampanya yakalarsanız çok daha iyi olur
    bu arada imza güzelmiş

Tesekkürler dostum Bugun Teknosadakı eleman inme olmaz vs dedi ama bilgilerine pek güvenmiyorum ben bekleyeceğim yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

haberi yanlış okumadım değil mi ? şaka olmalı bu kadar ayrı donanımlarda cihazlar ortaya konamaz bence.

gün geçtikçe haberler tutarsızlaşıyor anlamadım nerden çıkıyor bu söylentiler , samsung heralde kendi ayağına sıkmaz, note serisinin de bir karizması var yok LCD ekran yok 8 MP kamera bilmiyorum artık Note mini serisi mi çıkıyor
  • kimse yok herhalde bugün ben de maça kaçtım gelirim arada
  • var mı bişeyler

• Çok çok çok sevdiğimiz Erdi bey, Note III lansmanına katılacakmış.
  • Ne geyik bir konu, hep de popülerde , telefon ile bilgi almak için giriyorum , ortam kahve gibi, kahvedekiler gibi işsizmisiniz.Kahveye hayatta girmem, onun için çıkıyorum.

• SII tasarımında gelecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne geyik bir konu, hep de popülerde , telefon ile bilgi almak için giriyorum , ortam kahve gibi, kahvedekiler gibi işsizmisiniz.Kahveye hayatta girmem, onun için çıkıyorum.

Ister geyik olur ister konu olur kime ne? Daha çıkmamış bir cihaz ne bekliyorsun sayfadan. Sen de söylemişsin zaten, beğenmediysen bir daha gelme

• quote:

Ne geyik bir konu, hep de popülerde , telefon ile bilgi almak için giriyorum , ortam kahve gibi, kahvedekiler gibi işsizmisiniz.Kahveye hayatta girmem, onun için çıkıyorum.

Haklısınız bu konu defalarca dillendirildi ama konu halen kanka muhabbetinin ötesine geçemedi. Yönetici ilede iletişime geçildi, bu konunun konu dışına taşınması ve esas konuda note3 tartışması yapılması için ama yönetici diğer üyeleri salladı. Şuan için ise son durum (gun ve powerstrom un söylediğine göre) bu konu tamamen silinecek, atılmış postlar gidecek ve 4 eylül itibari ile sadece note3 hakkında konuşulacak yeni bir konu açılacak. O tarihten itibaren konuyu rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Konuda yazan arkadaşlar k. bakmayın ama kendinizi diğer insanların yerine koyun birazda. Bu muhabbet forumda çoklu mesajlaşma grubu oluşturularak veya konudışında note3 bekleyenler muhabbet grubu oluşturularakta yapılabilirdi, böylece insanlar esas konuda zaman kaybetmeden aradığına ulaşabilirdi. Ama malesefki konu fazla sulandı, inşalah bundan sonraki konuda konu hakkında faydalı paylaşımlar yapabiliriz. iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 29 Ağustos 2013; 22:13:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Çok çok çok sevdiğimiz Erdi bey, Note III lansmanına katılacakmış.

bi yerdemi yazdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

quote:

Haklısınız bu konu defalarca dillendirildi ama konu halen kanka muhabbetinin ötesine geçemedi. Yönetici ilede iletişime geçildi, bu konunun konu dışına taşınması ve esas konuda note3 tartışması yapılması için ama yönetici diğer üyeleri salladı. Şuan için ise son durum (gun ve powerstrom un söylediğine göre) bu konu tamamen silinecek, atılmış postlar gidecek ve 4 eylül itibari ile sadece note3 hakkında konuşulacak yeni bir konu açılacak. O tarihten itibaren konuyu rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Konuda yazan arkadaşlar k. bakmayın ama kendinizi diğer insanların yerine koyun birazda. Bu muhabbet forumda çoklu mesajlaşma grubu oluşturularak veya konudışında note3 bekleyenler muhabbet grubu oluşturularakta yapılabilirdi, böylece insanlar esas konuda zaman kaybetmeden aradığına ulaşabilirdi. Ama malesefki konu fazla sulandı, inşalah bundan sonraki konuda konu hakkında faydalı paylaşımlar yapabiliriz. iyi forumlar dilerim.

quote:

ben size şöyle bir açıklama yapayım

konunun başlağındanda anlaşılacağı gibi burda çıkmamış bir cihaz hakkında konuşuyor ve insanlar muahbbet ediyorlar ve diğer tüm sitelerden önce bu konu altında en son gelişmeler paylaşılıyor ve yorumlanıyor... en ufak bir bilgi için bile 2 sayfa yorum dönüyor burda... bu konuya gelip de "note3 konusunda son durum nedir" diye soran herkez burdan son durum konusunda cevabını almış ve yoluna devam etmiştir. ama siz gerçekten note 3 konusunda bilgi almak istiyor olsaydınız aynı şeyi yapar ve bilgi edinebilirdiniz..... onun yerine laf atıp gitmenin mantığı nedir anlamıyorum....

gerçekten konu hakkında bilgi almak isterseniz sorun biz seve seve yardımcı oluruz.... (telefon çıktığındada olacağımız gibi)

selametle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris_ericok

Note II'mi satmayı ve Note III almayı düşünsem ne kadara gider acaba telefonum :)
    Şİmdi bu başlığı inceleyince ve bu günkü note III haberini okuyunca heveslendim ciddi ciddi.
    Eminim beni gibi bir sürü vardır

hocamnote 2 yı garantili ve temizse acılmamıssa 900 e filan anca satarsınız. sıfır piyasada 1200 e kadar dustu. bende note 2 kullanıyorum cıkınca note3, bende elımdekını satıcam

hmmm taminimden düşükmüş
    ben biraz daha fazlaya gider demiştim ve niyetlenmiştim.
    böyleyse biraz maddi olarak yorar beni belki çıktıktan bikaç ay sonra artık

çok da fazla dayanabileceğimi zannetmiyorum ya

• 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.