Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eywallah kardesim yasasin Fedora linux android yasasin ozgurluk ciksinlar er meydanina eksilesinler bakalim rekora gider bu yorum aslinda onlarda biliyorda iste bi heves devam ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    hacı 5. sezon 29 eylülde bitiyor ben yine sana haber ederim bu arada benim en sevdiğim bölüm hep 1. sezon 6. bölüm olacak tuco nun mekanını fulminated mercury ile havaya uçurduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

quote:

Beyler lumia 1525 phablet çıkacakmış 6 inch
    Hepsi megadan özendi

hacı bugün onun ana sayfa haberinde gördüm birisi yazmış işte samsung tan kopyalıyorlar diye birşey yok ulan tabi de samsung tan alıyorlar samsung note u çıkardığında millet ne gereği var bilmem ne diye yırtındı şimdi herkes o segmente el attı samsung mini olayına soyundu herkes mini olayına girişti samsung çok telefon çıkarmaya başlayınca senede 1 telefon çıkaran apple bile 5s 5c olayına girişti baktı insanların hevesi 1 sene gitmiyor demedi deme apple yılda bir telefon çıkarmayı bile keser birde 5 inç falan bir cihaz çıkarır yakında itab falan diye

Hocam o bu değilde iphone 5s altın rengi çıkacakmış ya artık millet starbucksta masaya arkasını koyar 24 ayar altın iphone diye

hakkaten ya yalnız bir arkadaşım vardı yıllar önce muhabbeti kestik pek görüşmüyoruz ben o zamanlarda nokia 8800 sirocco nun gold editionu çıkmıştı

bundan alınca bana etmediği laf kalmamıştı ki bu telefon cidden altın kaplamaydı geçenlerde facebookta 5s in altın rengi olanının sızan fotosunu paylaşmış altına da "sabredemiyorum bir an önce çık da alayım seni güzelim" yazmış ne adamlar var yahu

Apple farkıyla ios 7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

quote:

Devamıda gelicek

aha bir breaking bad ci daha yakaladım hacı ama ne bölümde değil mi

Hep birşeyler yapıcak diye bekliyor insan zaten ama genede her zaman tam olarrak tutturamıyor insan bu adamın neler yapacağını. Şidmi asıl sorun jesse

hacı sende benim gibi jesseyi sevmeleynlerdensen varya kankamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackPearl92

Kanka nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı Bu tür insanlara cevap vermeye bile gerek yok. Bırakalım kendi hallende takılsınlar bütün hayatları bir telefon olacak şekilde yaşamaya devam etsinler

buralardayım hacı ya yola gidecektim iptal oldu iyiki de oldu sizinle buluştum valla ben bıraktım kardeşim zaten kendi hallerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: survi

Eywallah kardesim yasasin Fedora linux android yasasin ozgurluk ciksinlar er meydanina eksilesinler bakalim rekora gider bu yorum aslinda onlarda biliyorda iste bi heves devam ediyorlar

aynen yaşasın özgürlük ya valla körü körüne bir saplantıyı sürdürüyorlar ne yazık ki hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

knka iyi yazdin ha, iyi yazdin itiraf et, amma yazdin ha yine rekor.

acımam kanka napayım gitme iptal olunca oturdum yazdım iyi yazdım ama ha

Burdayim burdayim, mac bitince geldi hemen hanim neyse kahvemi yapti sagolsun

Rekor bi cevap yine ayni anda kac kisiye oyle baktin gitmiyorsun helal sana

Bu ekipten korkulur ya hemen yan konuyu dagitmaya gitmisler

acımam hacı hemen açık bulduk ya konuya daldık ama adamlar da bazen hakediyor xperia z şöyle böyle atıp tuttular sorunlar çıkınca fos kimse yok ultra da da aynısı olacak ya onu geçtim ben bizzat kaç kişiyle takıştım ucuz iphone davasına adam "apple öyle iphone çıkarmaz" diye diretti bana şimdi ne oldu çıktı işte hatta şu haberdehttp://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-5C-ozellikleri-detaylaniyor.htm en çok beğenilen yorum kimin bir bak bakalım

Oooohh icimin yaglari eridi yorumu okuyunca +1 de benden daha dur daha cok yola gelecek iphone cular ne cekiyorum is yerinde android kalesi kurdum geleni postaliyorum

Sıradaki iphoneler
    İphone mini
    5e
    5f
    5g
    Zye kadar yolu var sony kıskanıp artık appleye davayı basar

Daha onlarin arka kapaklari acilacak pilleri cikacak sen dur daha neler olacak akillanacaklar ama yavas yavas ne de olsa boyle bile insanlari mutlu edip kuyruklara sokuyorlar , aciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple fanboylarını bunla dövmek lazım

• ya bizim bir elemanda var iphone 5 developer kendisi de beta 6 yı yüklemişti androidte yıllardır olan üstteki taskbar eklenmiş ama 3g yi açma yok işte wifi sessize alma vs var onlar da sabit değiştiremiyorsun adamlar şaka gibi ya
  • quote:

Apple fanboylarını bunla dövmek lazım

ikiside farklı işletim sistemi isteyen istediğini alır,boşverin hocam kendi hallerine bırakın uğraşmayın

• quote:

hacı bunun 3310 için olanı varsa thor un çekici gibi olabilir etkisi

• İnat altın telefon alacaksanız bunu alın iphoneden daha güzel duruyor en azından

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devamıda gelicek

aha bir breaking bad ci daha yakaladım hacı ama ne bölümde değil mi

Hep birşeyler yapıcak diye bekliyor insan zaten ama genede her zaman tam olarrak tutturamıyor insan bu adamın neler yapacağını. Şidmi asıl sorun jesse

hacı sende benim gibi jesseyi sevmeleynlerdensen varya kankamsın

Walt olmasa o şuanda kimbiler ne hallerdeydi. Kaç yaşında hal ergence duygusal tripler

• @ survi hocam varya bluetooth dan data transferini getirsinler kansere çare bulmuş gibi tanımazlarsa bende neyim

@ MADjohny altın telefon dedin mi az önce gönderdiğim 8800 sirocco gold hocam
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    hay ağzına sağlık birde sürekli bir havalarda zaten fring bunu mike ile ayrı işe falan göndermeye başlayınca bir havalara girdi artis ben diziden ama surpriz bir son bekliyorum walterdan yana olacak son
  • quote:

quote:

hacı bunun 3310 için olanı varsa thor un çekici gibi olabilir etkisi

Gerek yok hocam

• quote:

quote:

Kanka nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı Bu tür insanlara cevap vermeye bile gerek yok. Bırakalım kendi hallende takılsınlar bütün hayatları bir telefon olacak şekilde yaşamaya devam etsinler

buralardayım hacı ya yola gidecektim iptal oldu iyiki de oldu sizinle buluştum valla ben bıraktım kardeşim zaten kendi hallerine

Şu sözü hep kızlar için söylerim ama burdaki bazı beyefendiler de bu tanıma harfiyen uyuyorlar "Çözümü olmayan denklem gibi varlıklar"

• bu şununla birleşmeli
  • quote:

quote:

quote:

Şu sözü hep kızlar için söylerim ama burdaki bazı beyefendiler de bu tanıma harfiyen uyuyorlar "Çözümü olmayan denklem gibi varlıklar"

ne güzel sözmüş la o öyle

• quote:

quote:

quote:

aynen ya adamları anlamak mümkün değil şimdi 5c çıktı ya bildiğin plastik hemde samsung un kullandığı polycarbon gibi de değil bayağı plastik duruyor ama bunlar "iphone nun plastiği bile farklıdır" demezlerse kendimi banlayacam

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.