Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (3954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39523953395439553956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen xda'da gezinirken anten problemi konusu gordum, sonra baktim ki note 10+ kullanicilarina ait konuymus
    Google'a note 10+ signal issues yazinca bizim emektar note 4 gibi kabarik bir sicil ortaya cikiyor
    Sen telefon uretme samsung mokunu cikariyorsun aradan kac yil gecti hala 1 numarali islevini yerine getiremeyen cihaz satmaya yuzun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski note4 kullanıcısı olarak herkese selamlar...

• Yeni telefon düşünenlere "uygun fiyatlı" Note 10 lite tavsiye ederim. Sinyal kalitesinde iki hatla aynı anda 4.5 g kullanırken bile problem yaşatmıyor, fm radyosu var, 3.5mm kulaklık çıkışı var, 2 hattan taviz vererek mcrosd kart desteği var, 128gb dahili hafızası var. kameralar eh işte fena değil, kalemi var (sunum destekli), ortalama olarak iki günü çok rahat çıkarıyor.

• 4.5 g sinyal-ulaşılamama sorunu yaşayan Note4 kullanıcıları yeni zamanda çıkan

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ray.samsungbandselection&hl=tr

programını denemeye-yüklemeye çalışsınlar.

• Arkadaşlar ekran içi karardı ve ekran gitti. Kırık vs yok. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Ekran lazım.

• Epey'de 50 puanın da altına düşüp 47 puana inmiş. Kaçınılmaz sona yaklaşıyor gibi yıllardır kullandığımız emektarımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

Eski note4 kullanıcısı olarak herkese selamlar...

• Yeni telefon düşünenlere "uygun fiyatlı" Note 10 lite tavsiye ederim. Sinyal kalitesinde iki hatla aynı anda 4.5 g kullanırken bile problem yaşatmıyor, fm radyosu var, 3.5mm kulaklık çıkışı var, 2 hattan taviz vererek mcrosd kart desteği var, 128gb dahili hafızası var. kameralar eh işte fena değil, kalemi var (sunum destekli), ortalama olarak iki günü çok rahat çıkarıyor.

• 4.5 g sinyal-ulaşılamama sorunu yaşayan Note4 kullanıcıları yeni zamanda çıkan

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ray.samsungbandselection&hl=tr

programını denemeye-yüklemeye çalışsınlar.

bu program nasıl kullanılacak. bir açıklama var mı?

• 5.5 senelik note 4 den sonra kasım ayı indirimlarinden düz note 20 aldım. Note 4 de sorun yoktu sadece batarya bitmisti. 2 saatte batarya bitiyordu. Yeni batarya alsamda onlarinda raf ömrü doldu. Sifir olabilir ama uretimi 4 - 5 sene önce. Kullanilmasada beklemekten bile zamanla batarya ölüyor.
    Bu yuzden note 20 aldim. Note4 ümde 4.5G yoktu. Gercekten hiz anlaminda çok geri kalmisim. Sayfalar aninda aciliyor. Spen çok gelismis. Kameralarda... çok geri kalmisiz. Resmen çağ atladim.

• Ekran süreleriniz nasıl arkadaşlar. Şu an lineage 16 kullanıyorum, 2.5-3 saat arası ekran süresi veriyor cihaz, normal midir bu durum. Bu arada aliexpressten batarya aldım yorumları iyi idi orijinal olduğu yazıyor, bakalım nasıl çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: flintstones

Ekran süreleriniz nasıl arkadaşlar. Şu an lineage 16 kullanıyorum, 2.5-3 saat arası ekran süresi veriyor cihaz, normal midir bu durum. Bu arada aliexpressten batarya aldım yorumları iyi idi orijinal olduğu yazıyor, bakalım nasıl çıkacak

Kesinlikle orjinal degildir.

2_3 ay sonra önemli ölçüde batarya performansı düşecektir. Çünkü üretim tarihi en 4 sene öncedir.

• Note4 için satılan bataryalar beklemiş olması sebebiyle, süre olarak dayanımı düşük. Tamam bunu anladık ta...

Elimizdeki Note4'leri hala taş gibi sapasağlam vaziyette kullanıyoruz.

Piyasada satılan bataryaların performansı düşük diye, çalışan Note4'leri kullanmaktan vaz mı geçelim ?

Öyle ya da böyle bu telefonlar ömrünü tamamlayıncaya kadar kullanacağız. En azından ben kullanmaya devam edeceğim.

Telefon değiştirmek için önemli sebep olması lazım ki, telefonu değiştirelim. Öyle durduk yerde telefon değiştirmek bana pek akılcı gelmiyor.

Hani ortada 5G mi var ? 5G altyapı kurulmuş olsaydı, 5G telefona sahip olunca, önemli kolaylık ve avantajlara sahip olunsaydı, o zaman telefonlarımızı 5G'li telefon almak için yenilerdik.

Daha ortada ne 5G var, ne de 5G telefon kullanmanın pratiklik ve avantajları var ! 5G'nin iş hayatına sunacağı kolaylık ve avantajlar ortada yok gibi... Yani bir ürünü satmak için elinizde önemli sebepleriniz olması gerekir.

İş yerinde oturup ta Note4'ünü kullananlar telefonu ne diye değiştirsin ? Batarya az giderse, 2 defa şarj eder. Uzun yolda kullanacaksa, arabada şarj eder. Arazide kullanacaksa, powerbank desteği ile kullanmaya devam eder.

Hasılı; Note4'ümü değiştirmeyi gerekecek bir sebep bulamıyorum, kendi açımdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Note4 için satılan bataryalar beklemiş olması sebebiyle, süre olarak dayanımı düşük. Tamam bunu anladık ta...

Elimizdeki Note4'leri hala taş gibi sapasağlam vaziyette kullanıyoruz.

Piyasada satılan bataryaların performansı düşük diye, çalışan Note4'leri kullanmaktan vaz mı geçelim ?

Öyle ya da böyle bu telefonlar ömrünü tamamlayıncaya kadar kullanacağız. En azından ben kullanmaya devam edeceğim.

Telefon değiştirmek için önemli sebep olması lazım ki, telefonu değiştirelim. Öyle durduk yerde telefon değiştirmek bana pek akılcı gelmiyor.

Hani ortada 5G mi var ? 5G altyapı kurulmuş olsaydı, 5G telefona sahip olunca, önemli kolaylık ve avantajlara sahip olunsaydı, o zaman telefonlarımızı 5G'li telefon almak için yenilerdik.

Daha ortada ne 5G var, ne de 5G telefon kullanmanın pratiklik ve avantajları var ! 5G'nin iş hayatına sunacağı kolaylık ve avantajlar ortada yok gibi... Yani bir ürünü satmak için elinizde önemli sebepleriniz olması gerekir.

İş yerinde oturup ta Note4'ünü kullananlar telefonu ne diye değiştirsin ? Batarya az giderse, 2 defa şarj eder. Uzun yolda kullanacaksa, arabada şarj eder. Arazide kullanacaksa, powerbank desteği ile kullanmaya devam eder.

Hasılı; Note4'ümü değiştirmeyi gerekecek bir sebep bulamıyorum, kendi açımdan.

günde 2 defa şarj etmek problem değilse neden kullanılmasın kullanılabilir.

Kimse durduk yere telefon değiştirdiğini söylememiş. Batarya ömrü yetersiz geldiği için telefon değiştirmiş.

Bende bu büyük neden ile değiştirim. Şimdi note 4 max. 2.5-3 saat ekran açık süresi ile günü zor çıkarırdı. Realme 6 pro aldım ucuz yollu, fix 2 gün dayanıyor 7-8 saat ekran açık süresi ile.. Nefes aldırıyor insana.

5G konusunda kullannaların deneyimleri önemli. Note4 kullanıcıların bir çoğu zaten aman çeksin telefon diye 3G de kullanmaya devam ediyor. 4.5G ile kopmalar ulaşılamama sorunlar kaynıyor sayfa.

Ben iş yerinde oturuyorum ve note 4 'ü değiştirdim. Herkesin bir nedeni var. Sizin hiç nedeniniz yoksa kullanın bırakın kim ne isterse onu yapsın.

• andios kullanıcısına yanıt

Aynen..

Benim 2- 3 saat gidiyordu. En önemli etken. Ayrica yanimda asla power bank tasimak istemem. 3310 kullanirim ondan iyi.

• NFC destekli batarya bulan var mı arkadaşlar baya yoğun kullanıyorum ödemelerde. Aliexpressten de özellikle o yüzden aldım.

Bu arada lineage 16 rom gayet stabil görünüyor, yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş, video kaydı yapmıyor, o da footej kamera uygulaması ile çözülüyor. Zaten sanırım xda daki aynı arkadaş bir ay içerisinde lineage 17 yi de yayınlayacak

• flintstones F kullanıcısına yanıt

Video çekmeme ağustos sürümündeydi , kasım sürümünde fotej 2 ile çalışıyor. Dediğin gibi rom u yapan arkadaş ay sonuna lineage 17 yi kullanıma açacağını söylemiş. inşallah güzel bir rom olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: farfara

Video çekmeme ağustos sürümündeydi , kasım sürümünde fotej 2 ile çalışıyor. Dediğin gibi rom u yapan arkadaş ay sonuna lineage 17 yi kullanıma açacağını söylemiş. inşallah güzel bir rom olur.

İnşallah hocam, ama ben lineage 16 yi baya bir beğendim, bu kadar stabil beklemiyordum açıkçası özellikle buradaki rom yorumlarından sonra, özellikle eko sorunu hepsinde var demişti sanırım bir arkadaş, bence lineage 17 si de güzel olur cihazın.

Ekran süresi 3 saat civarı arkadaşlar bu arada bende normal midir. Sizlerinki nasıl acaba.

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Note 4'te nasıl 4.5 G yoktu?

🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

Merhaba,

Note 4'te nasıl 4.5 G yoktu?

🤔

4g destekli note 4 lerde var.

• Facebook messenger sorunu yaşayan varmı arkadaşlar benlik bisimi yoksa facebook uygulamasına giriyorum kişiye tıklayıp mesaj diyorum giriş yap hesap seç diyor mesaj atamıyorum

• 2014 Aralık'ta aldığım Note 4 halen elimde. 3 yıl kullandım, anakart arızası olunca imdadıma Note FE yetişti. Note 4'üme bir arkadaşın ekranı kırık Note 4'ünü alarak anakart transferi yaptım. 2. telefonum olarak halen faal duruyor. Tek sıkıntı pil şu aşamada. Orjinal aldığım 2.pilim ile şimdilik devam ediyor ama pil ömrünü tamamlayınca ne olacak bakacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: farfara

Aynen hocam ben de takipteyim, birkaç gün bekleyip önemli sorunlar hallolduktan sonra yükleyeceğim.

Sen yükledin mi hocam, nasıl genel olarak, hız, stabilite, batarya performansı vs. açısından

• 
Sayfa: önceki 39523953395439553956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.