Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarım saat önce beyaz için mağazadan teslim al seçeneği vardı bu arada çek alayım dedim çeki buldum bu seferde mağazada teslim seçeneği aktif olmuyor hiç bir renk için çekide boştan yere almış olduk :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_pektas77

dün sadece beyaz note'a mağaza teslimi indirimi vardı.bugün siyaha da eklemişler çok avantajlı olmus.çekiniz veya promosyon kodunuz varsa mağaza teslim indirimi ile birleşiyor.mini araç şarzı hediyesi de var(webde araç şarzını sepete atınca hediye görünüyor uygulama da araç şarzı indirimi düşmüyor).uzun zamandır takip ediyordum.rasgele bir satıcıdan samsung garantili almak yerine teknosa güvencesiyle almak daha mantıklı geldi bana.(910 CQ serisi 4,5 G UYUMLU bu arada) ben kendime ve eşime aldım.indirim çeki ve promosyon kodunu ayrı ayrı işlemlerde kullandım (çek ve promosyon kodu birleşmiyor bu arada).adios world hedeflerimiz(150-100) ve cüzdan indirimlerimizi de düşünce 1400-1450 civarına getirdim.Avantajixten yönlendirip alırsanız oradan da 17-18 tl gelme ihtimali var.Fakat teknosadan yeni çek kazanılmıyor.herkese tavsiye ederim.forumdan çek kullanacaksanız çekler hesap sahibinin hesabına tanımlı olduğu için mağaza teslimi hesap sahibi adına çıkıyor(fatura sizin adınıza çıkıyor).bu sorun çıkarabilir ama promosyon kodunu kendi hesabınızda kullanmak daha güvenli olur diye düşünüyorum.

NOT:Mağaza seçerken hemen teslim mağazalarda indirim geçerli diye uyarı veriyor bu arada.1-5 gün arası teslim mağazalarda mağaza teslim indim geçerli değil uyarısı veriyor ama bu uyarı bu indirim için mi bilemiyorum.

Hesap adini kendi adimiza cevirirsek sorun olmaz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gm5 plus mi yoksa note 4 mu

• Vurur yüze ifadesi marshmallow nerde kaldı bitanesi

• Arkadaşlar şimdi bu telefon H c ve co modelleri var hangisi alınmalı Teknosa da satılanı cq olarak geçiyor alcaktım kafam karıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iege

quote:

Orijinalden alıntı: i_pektas77

dün sadece beyaz note'a mağaza teslimi indirimi vardı.bugün siyaha da eklemişler çok avantajlı olmus.çekiniz veya promosyon kodunuz varsa mağaza teslim indirimi ile birleşiyor.mini araç şarzı hediyesi de var(webde araç şarzını sepete atınca hediye görünüyor uygulama da araç şarzı indirimi düşmüyor).uzun zamandır takip ediyordum.rasgele bir satıcıdan samsung garantili almak yerine teknosa güvencesiyle almak daha mantıklı geldi bana.(910 CQ serisi 4,5 G UYUMLU bu arada) ben kendime ve eşime aldım.indirim çeki ve promosyon kodunu ayrı ayrı işlemlerde kullandım (çek ve promosyon kodu birleşmiyor bu arada).adios world hedeflerimiz(150-100) ve cüzdan indirimlerimizi de düşünce 1400-1450 civarına getirdim.Avantajixten yönlendirip alırsanız oradan da 17-18 tl gelme ihtimali var.Fakat teknosadan yeni çek kazanılmıyor.herkese tavsiye ederim.forumdan çek kullanacaksanız çekler hesap sahibinin hesabına tanımlı olduğu için mağaza teslimi hesap sahibi adına çıkıyor(fatura sizin adınıza çıkıyor).bu sorun çıkarabilir ama promosyon kodunu kendi hesabınızda kullanmak daha güvenli olur diye düşünüyorum.

NOT:Mağaza seçerken hemen teslim mağazalarda indirim geçerli diye uyarı veriyor bu arada.1-5 gün arası teslim mağazalarda mağaza teslim indim geçerli değil uyarısı veriyor ama bu uyarı bu indirim için mi bilemiyorum.

Hesap adini kendi adimiza cevirirsek sorun olmaz sanirim.

hesap adı değiştirilmiyor,soyad değiştirilebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

Arkadaşlar şimdi bu telefon H c ve co modelleri var hangisi alınmalı Teknosa da satılanı cq olarak geçiyor alcaktım kafam karıştı

kesinlikle cq serisi 4,5 g ile tam uyumlu diğer serilerde 4g var ama 4,5 g ile uyumlu olmayabiliyormuş.almadan iyice araştırın bence
  • Note edge alırken neye dikkat etmeli? Farklı seriler var mı? Bütün note edgeler 4,5 G ile uyumlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselim -- 29 Mart 2016; 8:51:33 >
  • su an turkiye garantili note 4 en ucuz nerde dostlar
  • hb gibi gözüküyor
  • mselim M kullanıcısına yanıt
    Note 4 4g uyumlu note edge 4.5g uyumlu..

• 4g 4bucuk g diye bir şey yok 4 4,5 5 g aynı donanım ile kullanılır 4g uyumlu ise sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

4g 4bucuk g diye bir şey yok 4 4,5 5 g aynı donanım ile kullanılır 4g uyumlu ise sorun yok

adamlar kafasından mı uyduruyor yani

4g ile 4.5g var ve farklı donanım isterler..

note 4 4g desteklidi neden içindeki modem maksimum cat 4 150mbps/50mbps destekler ama note edgede yer alan qualcomm çipset 4.5g uyumludur ve cat 6 modem içerir.. 300mbps/50mbps hıza sahiptir.. note 4 ün snapdragon 805 li versiyonu da 4.5g yi destekler ancak Türkiye'de satılan note 4 sadece 4g hızını destekler..

aynı ağ standartlarında note 4 ün 10dk de indirdiğini note edge 5dk de indirir ancak gdriveye dosya atmaya çalıştığınızda 2 side maksimum 50mbps de atacaktır..

4g cihazlar 4.5g ağına bağlanablir yani 4.5g geriye dönük uyumlu bir teknolojidir.. yalnız çekirdek olarak bakarsak evet 2 si de LTE dir ancak 4.5g LTE-A diye geçer ve advanced yani gelişmiş versiyondur..

note 5 ise cat9 vardır.. 450mbps indirir ama upload hızıda note 4 ile eşitti..

en son teknoloji yani 4.5g yi hakkıyla kullanacak cihaz snapdragon 820 li cihazlardır.. cat12 bulunur ve 600mbps/150mbps hızı vardır..

note edge sahibi 9dk de youtubeye video atabiliyorsa s7 snapdragon versiyonlusu 3dk atacaktır.. ama Türkiye de satılan s7 modelleri (edge dahil) snapdragon 820 li değildir.. exynoslu s7 ve s7 edgenin lte hızı note 5 ile eşittir.. yani cat 9 vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: y2101

4g 4bucuk g diye bir şey yok 4 4,5 5 g aynı donanım ile kullanılır 4g uyumlu ise sorun yok

adamlar kafasından mı uyduruyor yani

4g ile 4.5g var ve farklı donanım isterler..

note 4 4g desteklidi neden içindeki modem maksimum cat 4 150mbps/50mbps destekler ama note edgede yer alan qualcomm çipset 4.5g uyumludur ve cat 6 modem içerir.. 300mbps/50mbps hıza sahiptir.. note 4 ün snapdragon 805 li versiyonu da 4.5g yi destekler ancak Türkiye'de satılan note 4 sadece 4g hızını destekler..

aynı ağ standartlarında note 4 ün 10dk de indirdiğini note edge 5dk de indirir ancak gdriveye dosya atmaya çalıştığınızda 2 side maksimum 50mbps de atacaktır..

4g cihazlar 4.5g ağına bağlanablir yani 4.5g geriye dönük uyumlu bir teknolojidir.. yalnız çekirdek olarak bakarsak evet 2 si de LTE dir ancak 4.5g LTE-A diye geçer ve advanced yani gelişmiş versiyondur..

note 5 ise cat9 vardır.. 450mbps indirir ama upload hızıda note 4 ile eşitti..

en son teknoloji yani 4.5g yi hakkıyla kullanacak cihaz snapdragon 820 li cihazlardır.. cat12 bulunur ve 600mbps/150mbps hızı vardır..

note edge sahibi 9dk de youtubeye video atabiliyorsa s7 snapdragon versiyonlusu 3dk atacaktır.. ama Türkiye de satılan s7 modelleri (edge dahil) snapdragon 820 li değildir.. exynoslu s7 ve s7 edgenin lte hızı note 5 ile eşittir.. yani cat 9 vardır..

Türkiye de ki 4.5g dedikleri zırva 150 mbit/sn yi bulamayacağı için cat 4-6-12 nin önemi de yok

600 mbit hikaye türkiye de yani

• swat882 kullanıcısına yanıt
    394mbps görülmüş ama nerde bilinmiyor benim bulunduğum yer 106mbps / 35,83mbps geliyor
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMN91GR-B32

1475tl sizce uygun mu ? birde hangi model olduğu da yazılmamış fakat 4.5g uyumlu diyor. almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMN91GR-B32

1475tl sizce uygun mu ? birde hangi model olduğu da yazılmamış fakat 4.5g uyumlu diyor. almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

aynı mağaza n11 de 1569tl ye satıyor. bu fiyata biraz anormal hocam. ayrıca mağazanın 16 yorumu var ve yorumların atılma tarihlerine baktığımda sanki kendisi hesap açıp yorum atmış gibi :)

http://www.n11.com/magaza/suntek-iletisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bay Small B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • genesis adlı bir mağaza daha var ordan mı alsak napsak ?
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMN91GR-B32

genesis adlı mağzadan alan varmı arkadaşlar hangi kodlu note 4 gönderiyor. Nasıl öğrenebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.