Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonun ikinci elleri 1300-1400'den başlıyor. En az bir yıl kullanılmış cihazlar oluyor bunlar da.

Sıfırı 1700-1800 civarında geziyor.

Bir buçuk yıllık telefona 1700-1800 vermek istemiyorum, bir yıl kullanılmış ikinci el telefon için 1300-1400 TL çok uçuk rakamlar.

Teknoloji mağazaları ile içli dışlı olan arkadaşlar varsa şu an distribütör garantili fiyatlar nelerdir? Site ile mağaza içi fiyatlar farklılık gösterebiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 25 Nisan 2016; 10:59:29 >
  • root16 kullanıcısına yanıt
    Hocam note 4 de bozulma, servis muhabbeti fazla görülmüyor. Iphone olsa apple garantili alin derdim cunku cok sık bozuluyolar. N4 rahat 2 sene bozulmadan, servis yuzu gormeden goturur sizi. Hangisi ucuzsa onu alin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23.04.2016 tarihinde Hepsiburada.com Genesis firmasından bir adet Note 4 aldık herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Ertesi gün ulaştı telefon. Note 4 C serisi gönderiyorlar. İmei kayıtlı. İlgili satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

Edit: Note 4

Telefonun ikinci elleri 1300-1400'den başlıyor. En az bir yıl kullanılmış cihazlar oluyor bunlar da.

Bir buçuk yıllık telefona 1700-1800 vermek istemiyorum, bir yıl kullanılmış ikinci el telefon için 1300-1400 TL çok uçuk rakamlar.

Teknoloji mağazaları ile içli dışlı olan arkadaşlar varsa şu an distribütör garantili fiyatlar nelerdir? Site ile mağaza içi fiyatlar farklılık gösterebiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler

Magazalardada durum ayni hocam netteki fiyatlara cok benzer durumdalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

Edit: Note 4

İyi günler

Magazalardada durum ayni hocam netteki fiyatlara cok benzer durumdalar

En ucuz teknolojiankara sitesinde buldum o da 1700 TL

• Bende note 4 almayı düşünüyordum. Ama fiyatlari çok fazla geldi. Büyük ihtimal yazin çıkacak olan note 6 yi alirim. Bu arada note 6 çıkış fiyati ne kadar olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Bende note 4 almayı düşünüyordum. Ama fiyatlari çok fazla geldi. Büyük ihtimal yazin çıkacak olan note 6 yi alirim. Bu arada note 6 çıkış fiyati ne kadar olur?

ortalıkta dolanan özelliklerle çıkarsa samsung garantili 3000-3200 arası çıkar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Bende note 4 almayı düşünüyordum. Ama fiyatlari çok fazla geldi. Büyük ihtimal yazin çıkacak olan note 6 yi alirim. Bu arada note 6 çıkış fiyati ne kadar olur?

Note 4 e bile butceniz yetmiyorsa note 6 yi nasil alacaksiniz?

3.000 i devirir bence

Tabi tarifeye ek va alinir, orasi ayri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Nisan 2016; 13:15:45 >
  • Çıkış tarihine göre fiyatı fazla dedim
  • takip
  • Gittigidiyor %5 indirim yapmış.
    Bonus'tan da 50TL bonus kampanyasından yararlandım.
    Yeni bir satıcı vardı, Delta garantili olduğunu söyledi. Toplam 1650TL'ye gelmiş oldu.
    Nasılsa gittigidiyor güvencesi var diye aldım. Bir sıkıntı olursa paramı iade alırım.

Değerlendirmek isteyen varsa
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-5-n920c-turkiye-garantili-220564786?urvid=52970561
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hectoor

Gittigidiyor %5 indirim yapmış.
    Bonus'tan da 50TL bonus kampanyasından yararlandım.
    Yeni bir satıcı vardı, Delta garantili olduğunu söyledi. Toplam 1650TL'ye gelmiş oldu.
    Nasılsa gittigidiyor güvencesi var diye aldım. Bir sıkıntı olursa paramı iade alırım.

Değerlendirmek isteyen varsa
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-5-n920c-turkiye-garantili-220564786?urvid=52970561

Hiç satışı yok, size delta garantisi demis fotoğrafta samnsung türkiye garantisi diyor. Bana hic guven vermedi uzak durun .

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    valla hiç satışı olmaması benim de içimi rahatsız etti ama gittigidiyor güvencesine inanıp aldım. söylediği gibi gelmezse de iademi eder paramı alırım kolayca.
  • Hectoor kullanıcısına yanıt
    Ileride cihazda soeun olursa garanti konusunda muhattap bulamazsiniz. Cakma bence geldigi gibi iade edip samsung tr garantili bakin. Sonradan basiniz cok ama cok agrir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Nisan 2016; 17:05:25 >
  • satıcı garantisinin delta olduğunu söylüyor. Kaldı ki aslında telefonu alırken ithalatçıya değil de markaya güvenip alıyorum ben. Şu an Note 4 kullanıyorum, 2 sene önce türkiyede 2.500tl iken gittiğimde tayland'dan 1300tlye almıştım. Maşallah taş gibi çalışıyor hala.
    gittigidiyor'a güveniyorum, yoksa sokağa atacak param tabiki yok. Cihaz gelidiğinde IMEI kontrolünü ve orjinallik kontrollerini yapacağım tabiki.
    Olacak ihtimalleri sayayım.
    1. cihaz gelmez --> gg'den para iademi alırım zaten
    2. cihaz gelir ikinci eldir, sahtedir, kaçaktır vs. --> iademi ederim yine para iademi alırım.

Yani tek riskim kargocuya kadar gidip yürümek sonuçta.. Bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Sizin başka endişeniz nedir?
  • Hectoor kullanıcısına yanıt
    Ilkin sorun cikmaz ama tutar 3 ay sonra beklenmedik bir sorun cikarsa ne olacak? Samsungun cihazalri kullanici hatasi diyerek garanti disi birakmayi ne kadar sevdigi malum.

Neyse sizin bileceğiniz is. Kobuyu uzatmaya gereknyok. Hayirli olsun. Umarim sorunsuz bir cihaz denk gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Nisan 2016; 17:04:18 >
  • Note 4 ün 4g özelliği olmayan bir modeli var aman dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: sevrensel

Note 4 ün 4g özelliği olmayan bir modeli var aman dikkat

Bunu nasıl anlayabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: perp

quote:

Orijinalden alıntı: sevrensel

Note 4 ün 4g özelliği olmayan bir modeli var aman dikkat

Bunu nasıl anlayabiliriz?

910H modeli 4g desteklememektedir diğer tüm modellerde 4g destekli modem mevcut
  • Bugün mediamarkt mağazalarında note4 CQ samsung Türkiye garantili fiyatı 1699 tl. Sanırım en uygun fiyatlardan biri.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.