Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 ay önce Türkiye garantili aldım telefonu hala 1700 liralardan söz ediliyor. Garip. Samsung telefonlar normalde hızlı erirdi ancak note serisi cihazlar için pek geçerli değil herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler memnun musunuz, yoksa s6 mı alınır bu saatten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perp

Bugün mediamarkt mağazalarında note4 CQ samsung Türkiye garantili fiyatı 1699 tl. Sanırım en uygun fiyatlardan biri.

sitesinde 1799 gözüküyor.

Yarın mağazaya gideyim belki İşçi Bayramı nedeniyle bir indirim gelir.
  • hepsiburada sitesinde 1529. puan olursa 1429 a denk eliyor. ithalatcı garantili..
  • Beyler note edgeni fiyatlarina ne olmus oyle 2000 seviyesine cikmis tekrar 😊

• Arkadaslar yerı burası degıl belkı ama konuda hem s6 hemde note 4 kullanan arkadaslar var sanırım fıkırlerını almak ıstıyorum bu ıkı cıhazdan bırısını alıcam yanlız merak ettıgım sey bu ıkı cıhazın kameraları arasındakı fark hangısı daha ıyıdır bırde ıkı cıhaz ıcın herhangı bı kronık sorun vs mevcutmu yanıtlarsanız cok seivınırım sımdıden sagolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hectoor

satıcı garantisinin delta olduğunu söylüyor. Kaldı ki aslında telefonu alırken ithalatçıya değil de markaya güvenip alıyorum ben. Şu an Note 4 kullanıyorum, 2 sene önce türkiyede 2.500tl iken gittiğimde tayland'dan 1300tlye almıştım. Maşallah taş gibi çalışıyor hala.
    gittigidiyor'a güveniyorum, yoksa sokağa atacak param tabiki yok. Cihaz gelidiğinde IMEI kontrolünü ve orjinallik kontrollerini yapacağım tabiki.
    Olacak ihtimalleri sayayım.
    1. cihaz gelmez --> gg'den para iademi alırım zaten
    2. cihaz gelir ikinci eldir, sahtedir, kaçaktır vs. --> iademi ederim yine para iademi alırım.

Yani tek riskim kargocuya kadar gidip yürümek sonuçta.. Bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Sizin başka endişeniz nedir?

Hocam Telefonu elinize ulaştı mı merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar yerı burası degıl belkı ama konuda hem s6 hemde note 4 kullanan arkadaslar var sanırım fıkırlerını almak ıstıyorum bu ıkı cıhazdan bırısını alıcam yanlız merak ettıgım sey bu ıkı cıhazın kameraları arasındakı fark hangısı daha ıyıdır bırde ıkı cıhaz ıcın herhangı bı kronık sorun vs mevcutmu yanıtlarsanız cok seivınırım sımdıden sagolun.

Hocam s6yi 1 ay boyunca kullandım. Note 4u ise 12 ay a yakın bir süre kullandım.

S6 6.0 sürümü ile yeni touchwiz var görsellik olarak daha yeni ancak note 4 de yavas yavas güncelleme almaya başladı o yüzden görsellik olarak aralarında pek bir şey kalmadı desek yeridir.

S6da daha hızlı daha yeni bir işlemci var. Ancak note 4 ile arasında aman aman bir fark yok ben arada oyun oynamama ragmen hic bir fark göremedim.

S6 nin parmak izi okuyucusu direk parmagi tus üzerinde tutma ile okuyor ancak note 4 de parmağı sürtmek zorunda kalıyoruz. Note 4deki okuyucu hic kullanisli değil bu yönden s6 1 tık önde. Hatta s6da en beğendiğim özellik tasarımdan sonra parmak izi okuyucusu.

Kamera olarak s6 daha iyi diye biliyorum ancak normal kullanıcının kolaylık fark edebileceği bir fark değil.

S6 nın pil performansıni note 4 e göre daha kötü ekran süresi olarak note 4 s6 dan 1 saat ve fazlasıni verebilir.

Note 4de pil çıkabiliyor ve hafıza kartı desteği var bu yönleri ile daha iyi gözüküyor.

Tasarım olarak s6 çok hoşuma gidiyor note 4üde beğeniyorum ancak s6 çok şık bir cihaz tabiki bu tamamen göreceli. Kimisi note 4ü daha cok beğenebilir.

Gelelim benim s6 dan vaz geçip neden tekrar note 4e geri döndüğüme :) ekran boyutu olarak maalesef ben note serisi cihazlara alışık olduğum için s6 nın ekrani bana işkence gibi geldi. yazi yazarken bile zorlanıyordum hatta sürekli yanlış yazıyordum bu nedenle ilk çıktığından beri kullandığım note 4e geri döndüm. Hatta note 4e geçtiğim ilk dakika büyük bir ohh çektim :) büyük ekran bir başka.(tabi benim için)

S6da Ekran boyutu 5.1 (yanılıyor olabilirim),çıkarılamayan batarya ve hafiza karti destegi olamayan bir cihaz sizin için sorun değilse bence s6 daha şık ve gelişmiş bir cihaz ancak dediğim gibi extrem işlemler yapılmayacaksa aradaki farklar çok belli etmez kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 7 Mayıs 2016; 17:39:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Öncelıkle bu şekılde detaylı olarak yazdığınız için teşekkür ederım hem bana hemde benım gıbı ıkılemde kalan arkadaşlar için bilglendırıcı bır açıklama olmuş.Kendimde bıraz vıdeo vs ızleyerek karşılastırdım ve kamera konusunda bahsettiğiniz gibi öyle aman aman bı fak olmadığı kanısına vardım ama s6 sensör olarak daha farklı sanırım ve bununda olumlu yönde bı artısı vardır heralde.Kamera dışında cıkarılabılır batarya ve kullanım açısından note4 bana daha kullanışlı geliyor lakin s6 nında kendıne has bi albenisi var, sonuç olarak artık hangisini uygun bulabılırsem onu tercih edıcem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

quote:

Orijinalden alıntı: Hectoor

satıcı garantisinin delta olduğunu söylüyor. Kaldı ki aslında telefonu alırken ithalatçıya değil de markaya güvenip alıyorum ben. Şu an Note 4 kullanıyorum, 2 sene önce türkiyede 2.500tl iken gittiğimde tayland'dan 1300tlye almıştım. Maşallah taş gibi çalışıyor hala.
    gittigidiyor'a güveniyorum, yoksa sokağa atacak param tabiki yok. Cihaz gelidiğinde IMEI kontrolünü ve orjinallik kontrollerini yapacağım tabiki.
    Olacak ihtimalleri sayayım.
    1. cihaz gelmez --> gg'den para iademi alırım zaten
    2. cihaz gelir ikinci eldir, sahtedir, kaçaktır vs. --> iademi ederim yine para iademi alırım.

Yani tek riskim kargocuya kadar gidip yürümek sonuçta.. Bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Sizin başka endişeniz nedir?

Hocam Telefonu elinize ulaştı mı merak ettim?

yok ulaşmadı, para iadesi almıştım.

• samsung garantili en uygun fiyat nedir arkadaşlar?
  • Genelde 1800 civarı garantililer ve neredeyse 1.5 aydır hiç oynamadı ben Bimeks'ten 1800 e aldım 10 gün önce

• 1600 leri görmüştü edge taktık illa 1500 e düşsün diye al işte artıyor bi de. gerçi bende note 2 var artık pahalı telefon almam. note 2 gümleyince asus lenovo falan alıcam deneyeceğim açıkçası
  • Beyler konu hortluycak ama yok mu sıcak bi fırsat note 4 için. Birde Şu saatten sonra Note 4 yerine bu fiyatlarda ne alınabilir tavsiyesi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TNCYLDRM -- 25 Mayıs 2016; 16:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNCYLDRM

Beyler konu hortluycak ama yok mu sıcak bi fırsat note 4 için. Birde Şu saatten sonra Note 4 yerine bu fiyatlarda ne alınabilir tavsiyesi olan varmı ?

aynen bende merak ediyorum. Note 4 mü düşünelim yoksa başka bi model mi?
  • armo07 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım note 4 ü Gerçekten güzel telefon tavsiye ederim
  • Tr garantililer 1500 bandinda seyretmeli artik

• Yeni çıkan telefonlar pahalı çıktığından bu telefon ve note 5 bir türlü düşmedi. Note4 1500, Note 5 2000 e samsung garantili rahat bulunmalıydı :(
  • Babalar gününe özel bi fiyat yada kampanya varmı acaba note 4 için?
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.