Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunaydin arkadaslar esime alicam note 4 garantisi delta garantili en uygun nereden alabiliriz hangi siteden ve kullanicidan alanlar belirtebilirlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    5 gün önce hepsiburadadan aynı telefonu 1496 tl ye aldım bugün 1449 olmuş.Buyrun...

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-4-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMN91GR-B32
  • Polemik çıkmasını istemiyorum, şahsi görüşümdür; bu saatten sonra yeni güncellemesiyle bug tarlasına dönen bu telefon alınmaz. Durduk yere kapanan, 4g'deyken şebeke kaybeden ve sizi arayanların ulaşamaması gibi türlü acayip sorunları oldu. Çözülebilir şeyler evet, ama zamsungun sw update etmedeki basiretsizliği de malum. Ağustosta Note7 çıktıktan sonra bu cihaz kolay kolay update almaz. Etrafımda 4 kişi kullanıyor, herkes bu sorunlardan muzdarip, cihazları TR dist. garantili.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Polemik çıkmasını istemiyorum, şahsi görüşümdür; bu saatten sonra yeni güncellemesiyle bug tarlasına dönen bu telefon alınmaz. Durduk yere kapanan, 4g'deyken şebeke kaybeden ve sizi arayanların ulaşamaması gibi türlü acayip sorunları oldu. Çözülebilir şeyler evet, ama zamsungun sw update etmedeki basiretsizliği de malum. Ağustosta Note7 çıktıktan sonra bu cihaz kolay kolay update almaz. Etrafımda 4 kişi kullanıyor, herkes bu sorunlardan muzdarip, cihazları TR dist. garantili.

hocam bu mesajla içimize iyice kurt düşürüyorsunuz. Kalemi olsun lazım oluyor diye note serisi almak istiyorum. 2 aydır takip ederim samsung garantili note 5 neredeyse hiç düşmedi neredeyse her telefon indirime gitti kampanya oldu bir tek note4-5 de samsung garantili hiç kampanya olmadı. Amacım note 5 almak ama artık beklemekten sıkıldım. Note 5 düşmeyecek gibi note 4 alayım dedim hafta sonu şimdi bunu okudum yine fikrim değişti. Aslında ekran boyutuyla kalemle işim olmasa alacam iphone se ama o iki özellikte önemli.

• Bende note edge var herhangi bir sıkıntısını görmedim eşime de note 4ünü aldım ancak kalemini kullanmayacaksanız bu telefona bu kadar para vermeyin A serisine de baksanız olur.
  • dincer907 kullanıcısına yanıt
    c.tesi mi aldın hocam bende aynen sinir oldum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Polemik çıkmasını istemiyorum, şahsi görüşümdür; bu saatten sonra yeni güncellemesiyle bug tarlasına dönen bu telefon alınmaz. Durduk yere kapanan, 4g'deyken şebeke kaybeden ve sizi arayanların ulaşamaması gibi türlü acayip sorunları oldu. Çözülebilir şeyler evet, ama zamsungun sw update etmedeki basiretsizliği de malum. Ağustosta Note7 çıktıktan sonra bu cihaz kolay kolay update almaz. Etrafımda 4 kişi kullanıyor, herkes bu sorunlardan muzdarip, cihazları TR dist. garantili.

hocam bu mesajla içimize iyice kurt düşürüyorsunuz. Kalemi olsun lazım oluyor diye note serisi almak istiyorum. 2 aydır takip ederim samsung garantili note 5 neredeyse hiç düşmedi neredeyse her telefon indirime gitti kampanya oldu bir tek note4-5 de samsung garantili hiç kampanya olmadı. Amacım note 5 almak ama artık beklemekten sıkıldım. Note 5 düşmeyecek gibi note 4 alayım dedim hafta sonu şimdi bunu okudum yine fikrim değişti. Aslında ekran boyutuyla kalemle işim olmasa alacam iphone se ama o iki özellikte önemli.

Ben de 1,5 yıldır note4 kullanıyorum. Arkadaşn belirttiği problemlerin hiçbirini 1 kez bile yaşamadım. Telefonum tr dist garantili, hızlıaldan almıştım.

• @samil422
    Cuma sipariş verdim cumartesi teslim aldık.Gerçekten gıcık olamamak içten değil.Axessin şu an babalar günü kampayası var 30 tl chip veriyor onunla 1400 e geliyor.
  • cauchy33 C kullanıcısına yanıt
    Hocam dün gece note5 tr samsung garantili mmde gecekuşu fırsatında indirime girmişti ben yetişemedim hemen bitmiş

• dincer907 kullanıcısına yanıt
    zaten axess 100 tl chip para veriyordu ama ben axess bulamadım ama şimdi direk 1449 tl düşmüş 50 tl zarar
  • Beyler HB de ki telefonda 4G desteklediği hiç yazılmamış.

910H serisi ise olay çöp. 4g desteksiz telefon
  • kinqxy hocam onu bende gördüm ilk başta kararsız kaldım 2-3 ay 100 lira için mi bekledim ben diye ilk başta vazgeçtim sonrada hemen bitmiş anlamadım kaç stok koydularda hemen bitti. az_trek hocam cvp içinde saolun içim biraz rahatladı hafta sonu babalar gününe özel note 4-5 den artık hangisi denk gelirse almayı düşünüyorum.
  • Yanlış anlaşılmasın. G2 kullanıyorum ve neredeyse ocak ayından beri uygun bir Note4 fırsatı kolluyordum telefonu çok beğendiğim için, IR olan son note serisi cihaz olduğundan benim için çok önemliydi. Lakin bahsettiğim sorunları yaşayan arkadaşlarım beni de cihazdam soğuttu. Hepsinin tek ortak özelliği aynı operatörü kullanıyor olması. Hiçbirinin cihazı rootlu değil, orj romlu. Sorun yaşamadım diyen arkadaş hangi rom ve operatörü kullanıyor acaba?

• cauchy33 C kullanıcısına yanıt
    Dün gece Bir arkadaş ben 3 tane note 5 aldım yazmış forumda stock zaten 5-6 tanedir hocam millet böyle yamyam gibi alışveriş yapınca biz bişey alamayız

• quote:

Orijinalden alıntı: kıladam

Beyler HB de ki telefonda 4G desteklediği hiç yazılmamış.

910H serisi ise olay çöp. 4g desteksiz telefon

Benim aldığım 910 C modeli ancak linkini vermiş olduğum nedir onu bilmiyorum hepsiburadanın genesis diye bir mağazasından aldım oradaki fiyatı 1484 tl.
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    5.1.1 Avea kullanıyorum bu note edge için note 4 henüz 1 hafta olmadı yazılım güncellemesini yapmaya fırsatım olmadı.
  • En uygun hepsiburada.com da sanirim hangisini alabiliriz sizce arkdaslar evo garanti nasil ki

• Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben note edge i alırken garantisini önemseyerek distrübutör garantili aldım telefonu ancak samsung u olan birkaç arkadaşımın yaşadığı problemi dinleyince gerek bekledikleri süre gerekse aldıkları cevap üzerine talep ettikleri fiyat ben de diğer aldığım note 4 bu şekilde aldım aradaki fark 300 tl ye yakın garantiden yararlanabildiğim kadar yararlanırım yararlanamazsam umarım 300 tl yi aşan bir masraf olmaz diye düşünerek bir kumar oynadım tabi sizin bileceğiniz birşey...
  • Su fiyatlar ne zaman düşer?Tr garantili cikali nerdeyse 2 sene olmus bir cihazin 1800 tl olması ayıp degil mi?

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Geçen bu vakitlerdeki konuşmalara bakın note 4 1550 tl bana kalırsa samsung firması ürünlerini hala satabildiği için ve yeni de birşey katamadığından bu fiyat aralığında kalacak galiba gelen telefonlara extra birşey yapamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.