Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şube Bodrum Midtown Carrefour idi. Bugün gittim, tam olarak durumu öğrendim. Ürün teşhirmiş, ayrıca pili yokmuş, birde 4,5 g desteklemeyen modelmiş. Sanırım bundan çok ucuzmuş.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    valla versiyon farkindandir belki, bariz sekilde daha az cekiyor diger cihazlardan. birde yan cevirince duzeliyor aleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Samsung garantili sm-n910cQ bizDekiler

arap emirliginden gelme sm-n910c bendeki, garantisi hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 8 Ağustos 2016; 15:37:24 >
  • dün bimeksten 1399 tl teşhir ürünü aldım samsung türkiye garantili cq modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TC_Komando_05

dün bimeksten 1399 tl teşhir ürünü aldım samsung türkiye garantili cq modeli.

gule gule kullanin. urunun cq modeli oldugunu cihazin disindan anlamak mumkun mu ? bi yerde yaziyormu

yoksa icini acip pilin altina mi bakmak gerek.

veya cihazda ayarlara girip cihaz hakkindaya bakmak gerek ki, bunu internet alisverisinde ve sifir cihaz alirken yapmak mumkun olmaz heralde
  • Bende bu telefonu almak istiyorum fakat sifir mi 2.el mi yoksa paralel ithalat mi alsam karar veremedim

• Dün Carrefoursa dan 1100 e note 4 aldım. H modeli. Ancak fiyat çok uygun interneti aşırı hızlı kullanmıyorsanız 4g olmayan modeli alabilirsiniz tek farkı bu çünkü. Ben telefonda bi sıkıntı görmedim kullanıyorum şu an

• altanbilisim kullanıcısına yanıt
    Bozdurma cihaz al. En mantıklısı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bozdurma cihaz al. En mantıklısı bu

bozdurma cihaz ne demek hocam
  • smelly cat kullanıcısına yanıt
    Hocam bozdurma cihaz paraya sıkışan kimi insanlar faturasına ek olarak cihazı alıyor ve hiç kutusunu bile açmadan telefoncuya götürüp nakit olarak ucuzdan satıyor. Buna bozdurma cihaz denir. Sizde o cihazı satın alıyorsunuz fatura alan kişinin üstüne oluyor ama sonuçta ilk siz açıyosunuz cihazı.
  • Note 4 mü yoksa A7 2016 mı alınmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam bozdurma cihaz paraya sıkışan kimi insanlar faturasına ek olarak cihazı alıyor ve hiç kutusunu bile açmadan telefoncuya götürüp nakit olarak ucuzdan satıyor. Buna bozdurma cihaz denir. Sizde o cihazı satın alıyorsunuz fatura alan kişinin üstüne oluyor ama sonuçta ilk siz açıyosunuz cihazı.

Garanti durumu oluyor mu
    Ben o sekilde aldi. Bir iş gunluk cihazdi. Yani fatura tarihi. Ilk sarja ben taktim. Aveadan almis adam. Garanti de sen almis gibi devam ediyor. Tek fark faturadaki isim baska oluyor o. 1650ye almistim telefonu taa ne zaman.

oluyor hocam garantide bir sıkıntı yok sadece fatura telefonu bayiden alan lişinin üstüne fatura tarihinden itibaren 2 yıl garantili.
    Turk telekom hattı takınca bende fark ettim 830 la yan yana koyunca bariz şekilde az çekiyor koyduğum yerden elime artınca seviye artıyor inşallah çalışırken kapalı mekanda sorun çıkarmaz m2m lerde

bende de tt hat var belkide bundandir. baska bir hat elime gectiginde deneneyim bari.

830r kademe çekerken note 4 2 kademe

• quote:

Orijinalden alıntı: d.winchester.

Dün Carrefoursa dan 1100 e note 4 aldım. H modeli. Ancak fiyat çok uygun interneti aşırı hızlı kullanmıyorsanız 4g olmayan modeli alabilirsiniz tek farkı bu çünkü. Ben telefonda bi sıkıntı görmedim kullanıyorum şu an

nasıl oluyor o fiyata, hala alınabiliyor mu hocam?
  • Hocam ben tek kalanı almıştım. Yalnız Carrefoursa mağazalarına bi bakın derim indirimli telefonlar olabiliyor

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.