Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
274
Favori
1.688.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dupont81

Hocam ben de almayı düşünüyorum. İphone 6 satmıştım 2 ay önce şuan nokia 6210 kullanıyorum ama nokia eskimesin diye kullanmaya kıyamıyorum artık =) Tavsiye eder misiniz? İphone 6 dan önce note 3 ve m8 kullanıcısıydım. Android'e dönmek istiyorum zaten artık..

Samsungun note serileri iyidir. Ama guncelleme ve musteri hizmetleri sorunludur. Note 4te kasa acikligi gibi sorunlar vardi.

Bu tip seyler sorun degilse zaten androidin en iyisi bu. İncelemeler de yakinda gelir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam elimden geldiği kadar tüm detayları paylaşmaya çalışacağım. 1-2 gün içerisinde tüm detaylara hakim oluruz zaten.

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
  • bence biraz daha beklemek lazım Note 5 duo modelinin Türkiye'ye gelme ihtimali var gibi bu model standat model olmayan sd kart slotunu üzerinde barındırıyor olacak

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

eğer bu model Türkiye'ye gelirse ki yüksek ihtimalle gelecek, 64/128 gigabaytlık versiyonları almaya ihtiyaç kalmayacak

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin :) forum ahalisi telefonu dogal olarak cok merak ediyor. Hele sarj olayi tamamen muallakta şuan. Bir de gece az isikta kamera ve videp performansini yazarsaniz minnettar oluruz.

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) bu arada bukadar hızlı satışa çıkan bir başka telefon görmedim; şaşırdım açıkcası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Hayırlı olsun :) bu arada bukadar hızlı satışa çıkan bir başka telefon görmedim; şaşırdım açıkcası

Asus zenfine 2yi tanittiktan 8 ay sonra ulkeye getirdi. Az daha bekleseler 2. Nesil hic satilamadan 3. Nesil gelecekti😀

İphone cikmadan ne kadar satsam kardir dedi. Bence dogru yapti. Cunku gelecek olan 6ste fircetouch ekran, 2gb ram,min 32gb kapasite, 13mp kamera kesin gibi.

Air 2 gibi bir deneyim sunacaktir. Ama phablet isini beceremedi Apple. Bunu apple bolumunde de soyledim,ne insanligim kaldi, ne de serefim😀 ama gercek bu. Phablet alacaksan note alacaksin.

• 64gb lik versiyonun onsatisi olsa bugun teknosada alicaktim ama 64gb ile ilgili kimsenin bilgisi yok. Umarim cikis tarihine gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Asus zenfine 2yi tanittiktan 8 ay sonra ulkeye getirdi. Az daha bekleseler 2. Nesil hic satilamadan 3. Nesil gelecekti😀

İphone cikmadan ne kadar satsam kardir dedi. Bence dogru yapti. Cunku gelecek olan 6ste fircetouch ekran, 2gb ram,min 32gb kapasite, 13mp kamera kesin gibi.

Air 2 gibi bir deneyim sunacaktir. Ama phablet isini beceremedi Apple. Bunu apple bolumunde de soyledim,ne insanligim kaldi, ne de serefim😀 ama gercek bu. Phablet alacaksan note alacaksin.

1 gb ram olacagi kesin gibi hocam malesef 2 gb olmayacak :S

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Tesekkur ederim hocam, renktaşım. :)

Rica ederim renkdaşım :)

Arayüzde ufak tefek lag sorunları var ama güncellemeyle çözülecektir diye umuyorum.

Onu da ekliyim dedim :)

bu arayüz konusunda samsung ne zaman kendini tam olarak ispatlıyacak ve geliştirecek bilmiyorum.
    telefonun her şeyi tam ancak arayüzde arkadaşın soyledıgıne gore tam stabil degil.
    4 gb ddr4 ram var gerçekten piyasadaki en yüksek rami kullanıyor.
    herkes full stabilite bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Teşekkür ederim hocam.

Aynen ios benim ihtiyaçlarıma cevap veren bir sistem değil. O yüzden hiç düşünmüyorum.

Bakalım umarım sıkıntı yaşamayız. :)

hocam üst üste soruyorum ama merak ettim.
    cihazda s6 edge plusda olan 3 D selfie ozelligi var mi :D
    cok hoş geldi bana videoda gordumde :D

• Beklemekten vazgeçtim teşhir olmayanlarda dahili kullanılabilir kalan bellek ve Ram miktarı teşhir olanlardan daha iyi olduğunu burda anladım. Ben de Note 5 e geçtim .

Klasik hürriyet digiturk gibi birçok hediye adıyla bloatware gömülü geliyor.

Çin de mahkemeye basvuruldu Samsung o bloatware uygulamalar filan silinebilir oldu.

Türkiye de de benzer bir mahkeme kararı ile emsali de varken birlik olunup Samsung un bloatware dayatmalarina karşı herşey yapipmalisini salık veririm.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. 28 i beklenirken bugün alabilmek şaşırtıcı oldu doğrusu :)

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam. Elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çabalıyorum. :)

3d selfie özelliği sanırım yok. Kamerayı açtım ama öyle bir moda rastlamadım. Tam olarak hangi sekmedeydi acaba ? Belki benim gözümden kaçmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Beklemekten vazgeçtim teşhir olmayanlarda dahili kullanılabilir kalan bellek ve Ram miktarı teşhir olanlardan daha iyi olduğunu burda anladım. Ben de Note 5 e geçtim .

Klasik hürriyet digiturk gibi birçok hediye adıyla bloatware gömülü geliyor.

Çin de mahkemeye basvuruldu Samsung o bloatware uygulamalar filan silinebilir oldu.

Türkiye de de benzer bir mahkeme kararı ile emsali de varken birlik olunup Samsung un bloatware dayatmalarina karşı herşey yapipmalisini salık veririm.

Antutu benchmark arti telefondan resimler bekliyoruz :)
    Hayirli olsun telefonunuz.
    Özellikle ekran kalitesi olarak Note 4 ile çok fark var mi?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum. :)

En kısa sürede fotoları paylaşmaya çalışacağım.
  • Sagol :)

Antutu gibi birkac benchmark skorunu paylasacagim . Pili tam sarj olmasini bekliyorum acarken %28 de idi . Suan sarjda Note 5 .

Note 4 ile kiyaslamalarimi yapacagim.

Ilk fark ettigim donanimsal tasarimda : Sarj ve kulaklik girisinin etrafi metal degil yani boya atma durumu olmayacak gibi .

Gold Platinum rengi cok etkileyici siyah rengine gore .

Cihaz kodlamasinda Q son eki yok . SM-920C olarak geciyor yani SM-920CQ degil .

Urun kodu ve IMEI telefonun cam arka kasasin arkasindaki metal yuzeye gomulu . Tabi ayrica kayit sticker da da cihaz bilgileri var ve hemen cikartilip atilmali da .

Ekran kalitesi ilginctir Gold ille Siyah modellerinde farkli beyazliklari var. Ekran ayarlari filan hersey ayni sartlarda test ettim .

Malesef 2 tur kalitede ekran var . Sansiniza . Ben cihazi ilk aldigimda test etim *#0*# ile .

Su da bir gercek teshir cihazlarindaki demo uygulamalar yani Retail Mode yuklu oldugundan oldugundan daha fazla parlak ve beyazlari daha da beyaz gostermekte .

Satis temsilcisi bana bu farkliligin bilerek yapildigi Samsung un cihazi daha iyi gosterme amacli kasitli otomatik ayarlandigini soyledi .

Bu tur cihazlar retail mod lu olanlar zamanla 1-2 ay icinde ekran yanmasi gozukecektir .

Genel de ekran parlakligini maksimu da statik bir arayuzde kullanilmasi akillica olmaz AMOLED ekranlarda malum yanmalar olusacaktir . Gerci garanti kapsaminda bu tur arizalar kullanici hatasi degildir AMOLED in dezavantajlarindan sadece birisidir .

Ekran cercevesinin Note 4 e gore inceltilmesi ozellikle yanlardan harbi hos durmakta .

Note 4 e gore kayda deger yenilikleri yoktur ama sirf kasasi beni epey etkiledi .

RAM ve islemci de bekledigimden biraz daha iyi sonuc veriyor .

Exynos lar multitasking de vasat olusu Touchwiz den mi yoksa donanimsal yetersizlikler mi Antutu gibi benchmark programlarin detayli test bilesen sonuclaria bakilmali yani toplam skor aldatici olacaktir ozellikle RAM ve dahili depolama cok hizli olusu diger bilesenlerin performansi hakkinda yaniltici olabilir .

Sarj olsun testlerimi yaparim .

• Detayli cevabiniz icin tesekkur ederim
    Galiba dunyanin Note 5i satin alabilen ilk ülkesi olduk :)

• Arkadaşlar düşük ışıkta çektiğim 2 fotoğrafı paylaşıyorum. Çok iyi bir fotoğrafçı olduğum söylenemez ama fikir açısından faydalı olacaktır :)
    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

• Antutu, Geekbench sonuçları :)

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

• Yabancı bir forumda 7.5 saat ekran süresinden bahsediliyor. 7.5 ekran süresi verirse gerçekten note 4ten iyidir sarji değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.