Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
274
Favori
1.688.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyler cihaz 21 ağustos da ön sipariş açılmıyor mu nerden aldınız cihazları ve kaç tl ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş.Bana kalırsa iPhone 6 Plus'tan daha güzel ve daha albenili bir telefon olmuş.Ama Note 5 çok köşeli olmuş ben S6 Edge Plus'u daha çok sevdim.
    Note 4'ten geçilir mi?Hayır.Malzeme kalitesi desen var,işlemci kamera o bu desen o da var.Bence Note 4 Sahipleri değil de Note 3 ve altı sahipleri geçmeli.
    S6 Edge Plus ise favorim.Adı saçma sapan zor ve uzun ama O da S-Pen ile gelseydi tadından yenmezdi.
  • Arkadaşlar sabah sabah ankarada aramadığım samsung shop kalmadı, cihazlar hepsinin stoğunda var ama 21 Ağustos'tan önce veremeyiz diyorlar. Cezası varmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul Optimum Mediamarkt a note5 + s6 edge plus stokta mevcut arkadaslar.
    Almak istiyenler hemen alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

istanbul Optimum Mediamarkt a note5 + s6 edge plus stokta mevcut arkadaslar.

fiyati ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

istanbul Optimum Mediamarkt a note5 + s6 edge plus stokta mevcut arkadaslar.

fiyati ?

Note 5 2699 tl
    Edge pls 3099 tl

• Arkadaslar 28 inden sonra kilif ve cam ekran koruyucu bulmak mumkun olur mu?

• Belirtilmis fiyattan 2699TL .
  • Arkadaşlar bu telefonların gold rengi gorgusuzluk olarak görülür mu? Bence güzel görünüyor.

• Beyaz Note 5 ile altın Note 5 arasında kaldım. Beyaz telefon ile her türlü kılıf oluyor ancak önden bakıldığında genel Samsung cihazlarına benziyor. Altın rengi ise gerçekten çok güzel onunda kendimce handikabı çok kadınsal durması ve uzun vadede sıkılma ihtimalim keza kılıf konusunda da pek fazla seçeneğim olmayacak siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

Telefonun bence 3000 mah dışında hiçbir eksiği yok her anlamda Android dünyasının en iyisi ayrıca hızlı şarj özelliği s6'dakinin de üstüne konulmuş ki nerdeyse dışarıdan geldiniz bi kıyafet değiştirip duş alsanız 30 dk içinde yüzde 70'e yakın dolma olacak bu inanılmaz gerçekten. Telefonu eleştirenler hiçbir zaman almayacaklar genelde en çok onlar konuşuyor her zaman ki gibi o yüzden onların gazına gelip de bu fiyatlarda başka bir Android cihaza yönelmeyin tabi ki niyetiniz başta Note 5 ya da s6 edge + ise. Ayrıca baktım bu sabah s6 oldukça güzel bir fiyata gerilemiş büyük telefon istemeseydim direk onu alacaktım.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle görülmez iPhone'nun bir diğer tarafıda aksesuardır. Bugün iPhone 6 gold kullananların bir çoğu Apple'ın altın renkli kılıfını takıyor ki o adeta Samsung'ta ki kadar gösterişli durabiliyor eğer başka çekinceniz yoksa bence bunu hiç dert etmeyin ki böyle fiyatlara aldığınız bir telefonun kendini göstermesi kadar doğal birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar şu an cihazı Bakırköy - Capacity Samsung mağazasından almış bulunuyorum.

Ellerinde Siyah ve Gold renkler vardı.

Ben siyah aldım. Sadece 32 gb var.

İlk açılışta cihazda 24 gb boş alan var.

Kamera, arayüz, s pen gayet stabil çalışıyor ilk izlenimler.

Şarja takalı yarım saat oldu.

Yüzde 30'dan yüzde 70'e çıktı.

Hızlı şarj iyi çalışıyor. Kurcaladıkça yazacağım.

Merak ettiğiniz bir detay olursa lütfen yazınız. Elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.

Bilginize.

Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz!

Teşekkür ederim. :)

Bugün kısmet olursa detaylı izlenimlerimi yazacağım konu başlığı altında.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Beyler cihaz 21 ağustos da ön sipariş açılmıyor mu nerden aldınız cihazları ve kaç tl ?

İlk haberler o yöndeydi ama Samsung mağazaları dün itibariyle satişa başladılar.

Ben 2699 tl'ye aldım. Siyah olanı.

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi başta pil sürelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

quote:

Arkadaşlar şu an cihazı Bakırköy - Capacity Samsung mağazasından almış bulunuyorum.

Ellerinde Siyah ve Gold renkler vardı.

Ben siyah aldım. Sadece 32 gb var.

İlk açılışta cihazda 24 gb boş alan var.

Kamera, arayüz, s pen gayet stabil çalışıyor ilk izlenimler.

Şarja takalı yarım saat oldu.

Yüzde 30'dan yüzde 70'e çıktı.

Hızlı şarj iyi çalışıyor. Kurcaladıkça yazacağım.

Merak ettiğiniz bir detay olursa lütfen yazınız. Elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.

Bilginize.

Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz!

Teşekkür ederim. :)

Bugün kısmet olursa detaylı izlenimlerimi yazacağım konu başlığı altında.

Saygılar.

Hayırlı olsun hocam. SiCe cihaz bu parasını hak ediyor mu almak için? Tabi şuan erken biraz sanırım kullandıkça yprum atarsanız bu göşlrrinizi sevinirim. Açıkcası s6 edge plus daha zarif duruyor kavis falan ama Note serisinin de yeri ayrı oluyor sizce hangisi alınmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Deneyimlerinizi başta pil sürelerinizi paylaşırsanız seviniriz.

Tabi hocam. Paylaşacağım izlenimleri.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Açıkçası iki cihaz da içerik olarak S-PEn ve kavisli ekran dışında aynılar.

Donanım olarak ve taşıdıkları yazılımsal fonksiyonlar olarak aynılar.

İş biraz tercihe kalıyor.

Fiyat olarak pahalı evet ama Note 5 için konuşacak olursam, Iphone 6 Plus gibi 1 senelik bir cihaz şu an hala 3000 tl'lere satılıyorken bence Note 5 de bu parayı eder.

Açıkçası Edge + için 3000 tl çok diye düşünüyorum. S-Pen faktöründen dolayı ben Note 5 tercih ettim. Note 5 daha pahalı olan model olsaydı, Edge + ucuz olsaydı yine Note 5'i tercih ederdim.

Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Cihazla ilgili izlenimlerimi de mutlaka buradan paylaşacağım.
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bu arada 32 GB modelini mi aldınız 64 GB modelik kaç liraydı bir bilginiz var mı gördünüz mü alırken
  • Fiyatlar çok pahalı bence arkadaşlar. Parası olan alır o da başka bisey tabiki. Alana hayırlı olsun
  • Ben Teknosa'dan on siparis vereyim dedim en erken teslimat yapan o diye. Bi baktim aliyor millet.
    Yarin gidip muhtemelen bende alirim. S6 Edge'den gececegim bir aksilik olmazsa. Plus dusundum ama 3.099 cok pahali. Iphone aklimdan gecmedi degil 6 plus ama 16 gb 3.099 olunca vaz gectim :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.