Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
274
Favori
1.688.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk açılışta gelen boş alan ve ram kullanım bilgileri:

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    O pek mümkün gibi durmuyor hocam. Ancak şu anki durumu söyleyebilirim.

Yüzde 50 şarjda 3 saat ekran süresi verdi.

Aynı verimlilikte giderse batarya bittiğinde 6 saatleri görmemiz mümkün olacak gibi duruyor.

Bu da çok iyi haber :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Yabancı bir forumda 7.5 saat ekran süresinden bahsediliyor. 7.5 ekran süresi verirse gerçekten note 4ten iyidir sarji değil mi ?

7.5 saat olmasi cok zor 3000 mah pille ama asagi yukari Note 4un pil performansini verir bu telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bi tane herif var note 4ten note 5e geçmiş. Note 5in daha iyi oldugunu iddia ediyor.

Baska bi forumda da 7.5 ekran suresi var falan demişler, bazıları da dalga geçmiş :ip6 ile 10 saat ekran süresi alan da var diye 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Bariz sallıyor.

Öyle bir dünya yok.

5 saati görsün, öpsün başına koysun.

4100 mah batarya olsaydı belki de bu şartlarda o dediği imkansız işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 15 Ağustos 2015; 23:51:59 >
  • Samsung türkiye'ye değer veriyor en azından ürünü şuan alabiliyor olmanız az birşey değil.Tek eksikleri ürünlerin yüksek hafızalı sürümlerini getirmemeleri.Note 5 için 64gb gelecektir ama 128'i yine getirmezler diye düşünüyorum...

• Şaka gibi ya ürün daha yeni tanıtıldı bugün tanıtıldı sanırım. Alıp kullanabiliyoruz mükemmel bir durum bu alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 15 Ağustos 2015; 23:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

Samsung türkiye'ye değer veriyor en azından ürünü şuan alabiliyor olmanız az birşey değil.Tek eksikleri ürünlerin yüksek hafızalı sürümlerini getirmemeleri.Note 5 için 64gb gelecektir ama 128'i yine getirmezler diye düşünüyorum...

Urunun 128 lik modeli yok zaten, cift simkartli modeli gelirse hafiza karti olucak o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Sagol :)

Antutu gibi birkac benchmark skorunu paylasacagim . Pili tam sarj olmasini bekliyorum acarken %28 de idi . Suan sarjda Note 5 .

Note 4 ile kiyaslamalarimi yapacagim.

Ilk fark ettigim donanimsal tasarimda : Sarj ve kulaklik girisinin etrafi metal degil yani boya atma durumu olmayacak gibi .

Gold Platinum rengi cok etkileyici siyah rengine gore .

Cihaz kodlamasinda Q son eki yok . SM-920C olarak geciyor yani SM-920CQ degil .

Urun kodu ve IMEI telefonun cam arka kasasin arkasindaki metal yuzeye gomulu . Tabi ayrica kayit sticker da da cihaz bilgileri var ve hemen cikartilip atilmali da .

Ekran kalitesi ilginctir Gold ille Siyah modellerinde farkli beyazliklari var. Ekran ayarlari filan hersey ayni sartlarda test ettim .

Malesef 2 tur kalitede ekran var . Sansiniza . Ben cihazi ilk aldigimda test etim *#0*# ile .

Su da bir gercek teshir cihazlarindaki demo uygulamalar yani Retail Mode yuklu oldugundan oldugundan daha fazla parlak ve beyazlari daha da beyaz gostermekte .

Satis temsilcisi bana bu farkliligin bilerek yapildigi Samsung un cihazi daha iyi gosterme amacli kasitli otomatik ayarlandigini soyledi .

Bu tur cihazlar retail mod lu olanlar zamanla 1-2 ay icinde ekran yanmasi gozukecektir .

Genel de ekran parlakligini maksimu da statik bir arayuzde kullanilmasi akillica olmaz AMOLED ekranlarda malum yanmalar olusacaktir . Gerci garanti kapsaminda bu tur arizalar kullanici hatasi degildir AMOLED in dezavantajlarindan sadece birisidir .

Ekran cercevesinin Note 4 e gore inceltilmesi ozellikle yanlardan harbi hos durmakta .

Note 4 e gore kayda deger yenilikleri yoktur ama sirf kasasi beni epey etkiledi .

RAM ve islemci de bekledigimden biraz daha iyi sonuc veriyor .

Exynos lar multitasking de vasat olusu Touchwiz den mi yoksa donanimsal yetersizlikler mi Antutu gibi benchmark programlarin detayli test bilesen sonuclaria bakilmali yani toplam skor aldatici olacaktir ozellikle RAM ve dahili depolama cok hizli olusu diger bilesenlerin performansi hakkinda yaniltici olabilir .

Sarj olsun testlerimi yaparim .

Ekran yanmasi cok bariz oluyor retail cihazlarda. Beyaz bir arka planda bakinca ana ekrandaki simgeler pembe pembe gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar şu an cihazı Bakırköy - Capacity Samsung mağazasından almış bulunuyorum.

Ellerinde Siyah ve Gold renkler vardı.

Ben siyah aldım. Sadece 32 gb var.

İlk açılışta cihazda 24 gb boş alan var.

Kamera, arayüz, s pen gayet stabil çalışıyor ilk izlenimler.

Şarja takalı yarım saat oldu.

Yüzde 30'dan yüzde 70'e çıktı.

Hızlı şarj iyi çalışıyor. Kurcaladıkça yazacağım.

Merak ettiğiniz bir detay olursa lütfen yazınız. Elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.

Bilginize.

Gerçekten şu ana kadar satış politikası dağıtım ve müşteriye sunum seriliği açısından bir rekor demektir bu cihazı aldığınıza çok sevindim ben hala bekliyorum malum doğu da görev yapıyorum o yüzden bu işler biraz daha zor yürüyor ayrıca gereken tüm soruları arkadaşlar sormuş benim için önemli olan s pen ve tek elle kullanış rahatlığı arka taraftaki kavis rahatlık sağlıyor mu ? Lag sorunundan bahsetmissiniz bunlar güncelleme ile hallolur ısınma durumu nedir ? Gerçi çok soru sorup sıkıştırmak istemiyorum zaten vakit buldukça hepsini cevaplarsiniz tekrar tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin şimdi daha da bir heyecanlandim hayırlısı ile bizde alıp kullanmaya baslasaydik :)

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kaç liraya aldınız cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ağustos 2015; 3:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artungonul

quote:

Orijinalden alıntı: ax

Samsung türkiye'ye değer veriyor en azından ürünü şuan alabiliyor olmanız az birşey değil.Tek eksikleri ürünlerin yüksek hafızalı sürümlerini getirmemeleri.Note 5 için 64gb gelecektir ama 128'i yine getirmezler diye düşünüyorum...

Urunun 128 lik modeli yok zaten, cift simkartli modeli gelirse hafiza karti olucak o kadar

Ürünün 128gb modeli var.

www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Note5 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5-7431.php

http://www.sammobile.com/2015/08/14/128gb-galaxy-note-5-listed-on-samsungs-website/

• ax kullanıcısına yanıt
    yanlislikla 128 listelendi samsung duzeltti 128 lik note 5 yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

yanlislikla 128 listelendi samsung duzeltti 128 lik note 5 yok.

128gb üretmedik üretmeyeceğiz bilgisi var mı...

• ax kullanıcısına yanıt
    "a Samsung spokewoman said, who added that the two new phones will be available only in 32GB and 64GB and that there will be no 128GB versions."

• Nasıl yani arkadaşlar, şu an satışdamı? Heryerde ön siparişde nasıl alabiliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

"a Samsung spokewoman said, who added that the two new phones will be available only in 32GB and 64GB and that there will be no 128GB versions."

O söyleme bakarak yok demek hata olur.128gb olmaması apple'da var iken çok olası değil kaldı ki gsmarena gibi sitelerde ve birçok yerde bu belirtildi.Piyasada bu tarz çok fazla tutarsız bilgi var.128gb çıkacaktır ama buralara uğramaz görün bakın...
  • ax kullanıcısına yanıt
    128 lik var diye cikan haberin kaynagi olan siteden 128lik kaldirildi, lansmanda 32/64 olcak dendi, cikip 128 olmayacak diye aciklama yaptilar suan icin olmadigi ve bir sure olmayacagi kesin. ancak ilerde cikar mi bilmem bu telefonun 32 ile cikmasi buyuk bir hata zaten. 64/128 olmaliydi yada hafiza karti kalmaliydi. 4k video kaydi yapan cektigi fotolarin 6 mb larda yer kapladigi bir cihaz 32 gb olmamali s6 edge in yanindan note 4 kullanmasam yuzune bakmam 32 lik cihazlar satilmamali. s6 edge in kotu pili note 5i dusunmemi sagliyor ama yine note 4 sayesinde 32 gb alan benim icin cok yetersiz.

• Sıcaklık değerlerini çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar şu an cihazı Bakırköy - Capacity Samsung mağazasından almış bulunuyorum.

Ellerinde Siyah ve Gold renkler vardı.

Ben siyah aldım. Sadece 32 gb var.

İlk açılışta cihazda 24 gb boş alan var.

Kamera, arayüz, s pen gayet stabil çalışıyor ilk izlenimler.

Şarja takalı yarım saat oldu.

Yüzde 30'dan yüzde 70'e çıktı.

Hızlı şarj iyi çalışıyor. Kurcaladıkça yazacağım.

Merak ettiğiniz bir detay olursa lütfen yazınız. Elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.

Bilginize.

Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Deneyimlerinizi bekliyoruz!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.