Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ekranın düz olmamasını eleştirenlerden biriydim ama eğimi çok hoş yapmışlar, simetrik yapısıyla cidden çok hoş görünüyor telefon.
  • Simdi kac tane alcaz?Ona gore.

• şimdi bunun s7'den kalem dışında farkı ne?
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim para tuzağı. göz taraması ve hafıza hariç değişen ne var ? %30 performans artışı filan diyorlar faso fiso bunlar. Note 5 ile köşe tasarımı hariç farkı yok. Note 5 al daha iyi.

Zaten ben bu tür seviyedeki telefonları kullanmıyorum. Ama önceki serilerin özelliklerini karşılaştırınca aman aman bir fark yok.
  • Tek kelimeyle Ç Ö P.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviren kişinin adını soyadını alabilir miyim sorum olacak kendisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    Sanane milletin ne alcağından sana göre para tuzağı olabilir adam aylık 15 milyar kazanıyor belki ne biliyorsun ?
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Allah Allah nerenden okudun yazıyı ? neden alıyorsunuz mu dedim ben şimdi be kardeşim !

Ben kimsenin maddi durumuna da bir şey demedim. Lafı hemen başka yere çektin ya helal olsun. Sadece uyarı amaçlı yazdım maddiyatla alakası yok tamam mı canısı ?
  • Klasik sorularımı sorayım :)

3G'de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?
    Radyo var mı?
    4,5 G var mı?
    TürkTelekom GİGA 4,5G uyumlu mu?
    VOLTE var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 2 Ağustos 2016; 19:22:19 >
  • S8'i beklemeye devam :)
    10 nm'ye merhaba diyecegiz birde sammy kendi gpusunu uretirse direk on siparis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    "Ya kardeşim para tuzağı. " yazmışsın Ayrıca kalın yazınca haklı sen olmuyorsun neyse yurtdışında ki insanlara göre fiyatı makul sorun bizdeki trt bandrolüyle birlikte yüzde 50 civarında bir vergi sistemi , dolar 3 tl oluşu ve ortalama gelirin düşük olması telefon fiyatları o yüzden uçuk ülkemiz de yani adamlar türkleri kazıklayalım para kazanalım demiyorlar yaptıkları arge çalışmalarına harcadıkları paralar dünyada 2.sırada şuan bizimkiler gibi çinden parça getirtip birleştirip üstüne logo basıp diğer marka telefonlara vergi ekletmiyorlar Beğenirsin beğenmezsin ama millete alma çöp kazık şöyle böyle diyemezsin .

Kaynak:http://www.sammobile.com/2016/01/26/samsungs-rd-spending-was-over-14-billion-in-2015/

• Slm.

CIA ye vermediğimiz bi İrisimiz kalmıştı. :)) Hayırlı olsun

2bkare

• Vermis oldugunuz caba icin tesukur ederim

• Merhabalar,

Son zamanlarda Zenmate açıkken google da arama yapamıyorum. Uyarı olarak da kimlik doğrulama hatası vermekte. Sizin başınıza gelen de buna benziyor şu an.

• operadan deneyebilirmisiniz

• Selam, note 7 de microsd ile dahili telefonun hafızası bir birine baglimi ? Yani birşey yukledigimizde direk sd karta yukleniyormu yoksa s7 edge olduğu gibi ayrımı.

• samsung galaxy note 7 deki kalem apple pencil daki gibi ekrandaki pikselleri hissedebilecek mi?

• Bir editörün Simultane kelimesine Türkçe demesi ve referans olarak TDK'yı göstermesi büyük bir talihsizlik olmuş. Daha vahim olan ise bu yorumunun 50 ve üzeri beğeni alması. TDK sayfasına bakın. Simultane Fransızcadan gelen bir sıfattır. Abes kelimesi de Arapça kökenlidir ama TDK içerisinde yer alır.

• yayın bittiğine göre şu Allah ın cezası yayın barını kaldırında her sayfada azıcık olan kotamızın anasını bellemese bari. Her yeni sekmede merhaba ben mesut çevik lafını duymaktan gına geldi. Canlı yayın linki belli zaten sırf izleyici sayısını arttırmak için böyle saçmalıklara gerek var mıydı acaba ?!! her geçen gün soğutuyorsunuz şu lanet siteden.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.