Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barish

quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Lütfen kaldırın şu saçmalığı mecburmuyum telefon videosu seyretmeye?

Mecbur değilsin. Seyretme. Sen seyredemiyorsun diye video neden kaldırılıyor. Bu nasıl bencillik. Ben Merak etmedim. Seyretmedim. Yorumları okumak daha keyifli.

BEn onu yazdığımda açtığın her sayfada video otomatik açılıyordu .Ha bunu bilmeden yazdıysan ne ala yok bilerek yazıyorsan tam bir fırçasın..
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı taraftayız sakin ol :)
    Ben fiyatların yüksekliğini savunmadım.
    Bazıları bu cihazların üretimden bu kadar pahalı olduğunu sanıyor, kol gibi geçirilen vergiyi ve kur farkını hiç hesaplamıyorlar, demek istediğim buydu.
  • Açıkçası beklentilerimin altında kaldı telefon,daha iyi bir şey bekliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar abartılmış şu telefon adamların bahsettiği hiç bir özellik işe yarar cinsten değil bana kalırsa sırf yeni telefon çıkardık demek için çıkarmışlar

neymiş kavisli ekran çok büyük özellik gibi bahsetmişlerde o kavis düştüğünde ekranın kırılmasını kolaylaştırır

suyun altında kalem kullanma hayatınızda kaç kere suyun altında yazı yazmışlığınız var

şarj edilebilir kılıfdır fitness saatidir bunlar her firmalarda olan ıvır zıvırlar

iris kamerası diyor düşük ışıkta bir halta yaramaz

samsung bildiğin algı operasyonu yapmış bana kalırsa 2 tane işe yarar özellik koymuşlar biri kalemin incelmesi biri kameradaki chip

benim görüşüm bu telefonun maksimum edeceği 2500 lira

• Dün sabahtan detaylı inceleme videosu gelecek denilmişti bugün oldu hala bişey yok...

• Arkadaslar cihaz 19 agustosta samsung bayiilerine mi gelecek ilk olarak? Bilgisi olan var midir?

• Eeeeeeyyyy samsuuung!

Saga sola o kadar reklam vereceğine uygun fiyata sat cihazlari!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.