Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam boşverin bu tarz söylemlere. S7 edgeden de farklı yönleri var note5 ten de...
    %80 ekran kasa oranı okudum bu müthiş bir değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynı kanıdayım. Ayrıca sabah uyku mahmurluğu ile yarı açık gözleri o iris sensörü mümkün değil tanımaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam boşverin bu tarz söylemlere. S7 edgeden de farklı yönleri var note5 ten de...
    %80 ekran kasa oranı okudum bu müthiş bir değer.

Hocam Note 7'yi böyle rahat rahat yere vurmaları çok yanlış. Kıyaslama yaparken neye göre kıyaslama yapılıyor anlayamadım gitti :) Hani deseler ki Note 5'te şu var Note 7 de yok bence Note 7 almaya değmez falan tamam derim. Ama ispatlari da yok :)

Neyse hocam harika bir oran bu. Çok yakışmış Note 7 ye Note 7 alanın bence en az 3 sene telefon ihtiyacı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 3 Ağustos 2016; 1:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Simultane çeviri ne arkadaş "Eş Zamanlı Çeviri" yazmak bu kadar mı zor.

Merhaba,

Öncelikle bir şeyin Türkçe olup olmadığı ile ilgili yazarken Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Dil sözlüğüne bakmanızda fayda var sonra hataya düşersiniz.

Türkçe Dil sözlüğünde de yer aldığı üzere Simultane, Türkçe bir kelimedir ve gerçek zamanlı değil anında anlamı taşır. Sıfattır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Hadi oradan...
    Bizim Türkçe katillerinin "simultane" diye uydurduğu kelimenin aslı İngilizce' deki "simultaneous", anlam olarak daha doğrusu "simultaneously" kelimesidir.
    Adamın dediği doğru. "eş zamanlı" veya "aynı anda" kelimeleri kullanılabilir ama karşılığı "anında" kelimesi değildir!
    TDK ya kim "anında" diye yazmışsa halt etmiş.

"ISIS has carried out simultaneous attacks in Paris" bu cümleyi "anında" kelimesini kullanarak çevir de göreyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 3 Ağustos 2016; 1:37:26 >

• 2011 in tekrarı oldu bu yılki samsung üst seviye cihazlar. S2 ile note 1 İ hatırlarsanız aradaki fark çok azdı. Aynısını tekrarlıyor mercedes misali. s7 S2 nin güncel hali gibi duruyordu zaten bunu böyle düşünmüş sadece ben olamam herhalde ki samsung unda düşündüğü belli. Kamera şekli ve lens içindeki kaplaması bildiğin S2.Bunun dışında S2 ilk çıktığında 4s ten hızlıydı.s6 ve s7 galaxy s1 ve s2 nin revizesidir. Anlayacağınız tesadüf değil bu bir rövanş. Oldukça manidar olanından hemde. 4s ti 6s oldu.Bunun dışında isteyince yapıyorlar görüyorsunuz. S3 en büyük hayal kırıklığı oldu bende.Tam bir kapitalist cihazdı.Zaten o berbat cihazı çıkardıklarından beri tek orjinal fikirleri edge ekran oldu.Note a gelecek olursak : Eskisi kadar prestijli bir seri değil çünkü alıştık. Yani ilgi çekemiyor note 7 ile. 1. Note ilgi çekmiş olabilir ama 2011 de kazanan s serisi olmuştu bu yılda s serisi olacak. Note sadece büyütülmüş s serisiydi ve bence öyle de kalmalı. Ram olayının arttırılması kaydıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 3 Ağustos 2016; 2:19:58 >

• note 7 ? note 3 degilmiydi son cikan

• Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın

Samsung Galaxy Note 7(Türkiye'de yapılan ilk detaylı ön inceleme)

https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Simultane çeviri ne arkadaş "Eş Zamanlı Çeviri" yazmak bu kadar mı zor.

Merhaba,

Öncelikle bir şeyin Türkçe olup olmadığı ile ilgili yazarken Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Dil sözlüğüne bakmanızda fayda var sonra hataya düşersiniz.

Türkçe Dil sözlüğünde de yer aldığı üzere Simultane, Türkçe bir kelimedir ve gerçek zamanlı değil anında anlamı taşır. Sıfattır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Hadi oradan...
    Bizim Türkçe katillerinin "simultane" diye uydurduğu kelimenin aslı İngilizce' deki "simultaneous", anlam olarak daha doğrusu "simultaneously" kelimesidir.
    Adamın dediği doğru. "eş zamanlı" veya "aynı anda" kelimeleri kullanılabilir ama karşılığı "anında" kelimesi değildir!
    TDK ya kim "anında" diye yazmışsa halt etmiş.

"ISIS has carried out simultaneous attacks in Paris" bu cümleyi "anında" kelimesini kullanarak çevir de göreyim.

O zaman cozumun icin kaynagina gideceksin yani TDK ya ...

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=S%C4%B0MULTANE

TDK malesef senin aksini kabul etmis !

Tartisacagin bir kisi varsa ki o da TDK KURUMUDUR ( kisi degil haliyle ) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 3 Ağustos 2016; 4:37:36 >

• rezes kullanıcısına yanıt
    Demekki aklımın odalarında bir bug kalmış Benim de vardı yüksek kıdemli bir hesabım, evlilik olunca satmak mecburiyetinde kaldım, o zamana göre iyide para aldım, bak şimdi hangi rutbelere kaldım.
    Nice yardım dolu postlar eşliğinde, yüksek kıdemler dilerim Sn. Rezes.
  • Ben çok begendim, ozellikle 5.7 inch olması ve curve ekranın kullanımı çok iyi olmus.

iyi bir operatör tarifesi olursa S7 edge den gecebilirim. Note 4 kullanmıstım ve çok keyifliydi
  • Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın
    Abartma değil yanlış bir şeyi düzeltme çabasında iken yanlış yazılan şeyi düzeltiyoruz ki, tam olarak bahsettiğim şeyi bende yapmışım ve siz de düzeltmişsiniz, teşekkürler. Ayrıca "kelime" kelimesinin Türkçe kökenli olduğunu iddia etmedim ki bana kelimenin Arapça olduğunu vurguluyorsunuz. Açık söylemek gerekirse sadece simultane kelimesinden yürüttüğüm bir konuyu farklı bir kelimeye çekerek abarttığımızı söylemenizde hem ironi olmuş hem de bütün kelimeleri saf dil kökenimizden kullanalım, başka lisanlardan kelime kullanmayalım demişim gibi bir izlenim yaratmaya çalışmışsınız ama abartan biz olmuşuz, tuhaf. :D Zaten "Aman abartmayın anladın mı anladın işte..." zihniyeti yüzünden lise mezunu insanların bile gramer nazisi olduğunu sosyal medyada görüyoruz. (Sözüm meclisten içeri)

• Abim note 3 kullanıyordu, bi kaç kez kalemle kullanmıştım, baya hoş ve kullanışlı gözüküyor ama apple a alıştık kaliteyi terk etmek zor geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Yüksek kur ve aşırı vergileri hesaba koymuyorsunuz.
    Amiral gemisi tabir edilen cihazlar genelde $700-$800 civarından piyasaya giriş yapar.
    Bu fiyata Türkiye'de Gümrük vergisi+KDV+ÖTV+Gelir vergisi(satıcı bunu alıcıya geçirir)+ IMEI kayıt harcı + TRT bandrol vergisi vs vs dahil edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anduril25

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın
    Abartma değil yanlış bir şeyi düzeltme çabasında iken yanlış yazılan şeyi düzeltiyoruz ki, tam olarak bahsettiğim şeyi bende yapmışım ve siz de düzeltmişsiniz, teşekkürler. Ayrıca "kelime" kelimesinin Türkçe kökenli olduğunu iddia etmedim ki bana kelimenin Arapça olduğunu vurguluyorsunuz. Açık söylemek gerekirse sadece simultane kelimesinden yürüttüğüm bir konuyu farklı bir kelimeye çekerek abarttığımızı söylemenizde hem ironi olmuş hem de bütün kelimeleri saf dil kökenimizden kullanalım, başka lisanlardan kelime kullanmayalım demişim gibi bir izlenim yaratmaya çalışmışsınız ama abartan biz olmuşuz, tuhaf. :D Zaten "Aman abartmayın anladın mı anladın işte..." zihniyeti yüzünden lise mezunu insanların bile gramer nazisi olduğunu sosyal medyada görüyoruz. (Sözüm meclisten içeri)

Böyle güzel cümleler kurabilen insanları her zaman takdir etmişimdir. Sizi de tabii ki. Yalnız burası tüm yazım yanlışlarını insanların yüzlerine vuracağımız bir mecra değil. Konum itibariyle Mesut Çevik tüm kuralları bilmek zorunda değil (kaldı ki bence sizden daha az yazım yanlışı yaptığı da aşikar)

Neyse meclisin içinden biri olarak söylüyorum ben lise mezunu değilim :)

Bu arada yayın güzeldi. Note 7 bir harika. Fiyatı ise kazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 3 Ağustos 2016; 15:23:12 >

• Bukadar begeni nedir arkadaş sipidi gonzales için
  • note 3 bana yeter gerisi fasa fiso

• ben note 4 ün benim olabilme ihtimalini sevdim
    note 7 çıktığında
    işte telefon bu dedirtsin ona her baktığımda

• Tekrar teşekkürler ve tekrar teessüfler. :) Mecra tabi ki "yazım yanlışlarını bulalım ve gözünüze sokalım forumu" değil öyle olduğunu da söylemedim. Lakin internet dediğimiz şey her ne kadar "sanal" olsa da buraya yazdıklarımız gerçek. Ya da en azından gerçeğe en yakın olmalı ki zamanımızı çalan bu aygıtların bir faydasını görelim :) Ben yazımda sadece Mesut beyin yazdığının yanlış olduğunu söylemek istedim ki buna sebep olan şeylerden biri de kendi attığı ve benimde beğendiğim bir tweetidir.
    Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın

Bu arada sözüm meclisten içeri derken sizi değil kendimi katmıştım işin içine. Tevazu gösterip meclise geldiğiniz için de ayrıca teşekkürler :D

Samsung' u bir türlü sevemedim s3' ten beri. Son 2 yıldır cidden güzel telefonlar yapıyorlar ama bir telefona o kadar para vermekte bizim ülkede -zengin değilsen- akıl karı değil gibi :)

Bu arada ilginç olan şeyse, bu cihazlar telefon sonuçta. Bizim için en önemli olan şey bu cihazların, görüntülü veya görüntüsüz görüşmelerde sesi en iyi şekilde aktarabilmesi olmalı. (Tabi burada operatörün de önemi çok büyük) Ama ne telefon tanıtımlarında ne de incelemelerinde görüşmelerin ses kalitesine vurgu yapılmıyor. Zira günümüzde hatırı sayılır paralar harcayıp telefon alan bazı arkadaşlarımla telefonda konuşurken anlaşamadığımız oluyor. :D

• Küçük yenilikler, büyük fiyatlar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.