Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CIA ye vermediğimiz bi İrisimiz kalmıştı. :)) Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

3.500 tl den çıkar. 2 ay sonra 3.000 olur. sonraki ay 2.750 desen, ondan da 1 ay sonrasında 2.250 ye iner. e haliyle biraz zaman geçtiği için 1.800 den satılır, sonra S8 söylentileri çıkacağı için 1.400 e inse, S8 tam çıktığında da 1.100 den satılır. Malum telefon çıkalı baya olmuş olur bu kadar zamandan sonra ve 800 tl den verirler. Note 8 söylentileri çıkmaya başlayınca 500 e, özellikleri netleşince 250 ye, Note 8 tam çıktığında da alın fakirler diye bedavadan dağıtmaya başlarlar... O zamanı beklemeliyiz.

Pekte öyle olmuyor. Bende öyle ummuştum hala alamadım. Birazdan söyleyeceğim fiyatlar tek bir siteye ait fiyatlar, n11 vs. yerde daha ucuza bulunsada kıyaslama açısından sadece vatanbil ve teknosa fiyatlarıyla örnek veriyorum. Geçen sene s6 almaya niyetlendim, S6 edge 2800 den girdi, düşmesini bekledim ama note 5 çıktı ancak 2400 e düştü, not 5 begenmedim öyle idare etmeye başladım s6 edge 2200 e düşerse alırım derken S7 söylentileri çıktı, hafıza kartı vs.. gibi özellikler S6 da olmasını çok istediğim özellikler olduğundan S6 yı sildim. S7 yi bekledim mart gibi o çıktı, 3000 TL ye çıksaydı alacaktım ama 3300 den çıktı, beklerim 2 ay sonra alırım dedim yok 4 ay oldu yok ancak yeni yeni 2900 den satılmaya başladı, şuan hala s6 edge 2200 den satılıyor yani geçen sene kendime koyduğum baraj. Şimdi Note 7 çıkacak, bakalım kaçtan çıkacak. Yakın zamanda da düşeceğini zannetmiyorum s8 duyurulana kadar pek indirim beklememek lazım. Böyle böyle derken elimdeki telefon nerdeyse 7 senesini devirecek. Uzun zamandır S6-S7 ve note fiyatlarını takip eden biri olarak yok öyle senin dediğin gibi olmuyor kardeş, bende isterdim olmasını ama olsaydı zaten şimdiye almıştım telefonu..

Siz benim msj ımdan ne anladınız ben onu anlamadım. Ben yok ilk çıktığında şu olur sonra bu olur sonra şu olur diyenlere ithafen tamamen hayal ürünü bir şey yazayim dedim yoksa bende biliyorum 3.500 den bedavaya kadar inmeyeceğini telefonun.

Pardon bilader, tersinleme yapmışssın farkedemedim, benim gibi bir daha farkedememiş o da yazmış benim yazdıklarıma benzer

Aynen, herkes ciddi yazdığımı sanmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AndaCakan

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sıdırılan bilgilere göre dolu dolu bir telefon olmuş. 3500 mah pil biraz hayalkırıklığı yaratsa da Note 5'e göre 500mah daha yüksek pile sahip.

İlk defa Note serisinden bir telefon kullanacağım, umarım pişmanlık yaşatmaz.

Dolu dolu derken? S7 edge in pili kırpılmış büyük ekranlısı olmuş resmen

Kamera ve ekran s7'den daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Note 7; 6 GB ram, 4000 Mah pili hakediyor!

O zaman da ekran gövde oranı az olurdu ya da kalın olurdu bu ne böyle takoz gibi diyerek kulp takardınız. Yine de öyle olması taraftarıyım kullandığım telefon htc m9 da biraz öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili değişiyor mu, tak çıkar takılıp çıkarılıyor mu? Olmuyorsa kusura bakma Samsung; sen telefon yapma işini unuttun. Yahu ürettiği hangi telefonun şarjı bitmedi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Lütfen kaldırın şu saçmalığı mecburmuyum telefon videosu seyretmeye?

Mecbur değilsin. Seyretme. Sen seyredemiyorsun diye video neden kaldırılıyor. Bu nasıl bencillik. Ben Merak etmedim. Seyretmedim. Yorumları okumak daha keyifli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Simultane çeviri ne arkadaş "Eş Zamanlı Çeviri" yazmak bu kadar mı zor.

Merhaba,

Öncelikle bir şeyin Türkçe olup olmadığı ile ilgili yazarken Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Dil sözlüğüne bakmanızda fayda var sonra hataya düşersiniz.

Türkçe Dil sözlüğünde de yer aldığı üzere Simultane, Türkçe bir kelimedir ve gerçek zamanlı değil anında anlamı taşır. Sıfattır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Simultane Türkçe bir kelime değil Türkçe' ye girmiş Fransızca bir kelimedir. Bir kelimeye Türkçe demek ile Türkçe'ye girmiş demek farklı şeylerdir.

• Ne bos konulara takiliyorsunuz arkadas ha turkce ha fransizca ne yapacaksiniz yani fransizca olsun nolucak yada turkce olsun ne olucak takildiniz konularin ici bos sanki dilimizi cok iyi kullaniyoruzda 4'4 luk tartisma yapiyoruz 1 kelime icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı Bakalım. Fiyatı Ne Kadar Olur Acaba.
  • 3500 liradan gelse bile kaymak tabaka alır sadece.
    2 yıl taksit yapıpta alırlarsa bilemem ama bu saatten sonra 5 bin mah altı bataryalı telefon çıkmamalı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anduril25

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Simultane çeviri ne arkadaş "Eş Zamanlı Çeviri" yazmak bu kadar mı zor.

Merhaba,

Öncelikle bir şeyin Türkçe olup olmadığı ile ilgili yazarken Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Dil sözlüğüne bakmanızda fayda var sonra hataya düşersiniz.

Türkçe Dil sözlüğünde de yer aldığı üzere Simultane, Türkçe bir kelimedir ve gerçek zamanlı değil anında anlamı taşır. Sıfattır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Simultane Türkçe bir kelime değil Türkçe' ye girmiş Fransızca bir kelimedir. Bir kelimeye Türkçe demek ile Türkçe'ye girmiş demek farklı şeylerdir.

Kelime, Türkçe bir sözcük değildir. Türkçeye Arapça dilinden girmiştir. Ayrıca yapım eki almış özel adlara gelen çekim ekleri bitişik yazılır.

Ör: Türkçe'ye---değil Türkçeye şeklindedir.

"kelime"
    Arapça İsim
    Anlamı olan ses veya ses birliği, söz, sözcük
    Örnek Cümleler
    1. Gazetedeki hareket kelimesinin altını çizdi. - Sait Faik Abasıyanık
    2. Tayyare kelimesine alışan millet, uçak kelimesine de alışır. - O. V. Kanık

Ne kadar abarttınız şu konuyu arkadaş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2bKARE

Slm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2bKARE

Slm.

Sanatçı, bu yazı dizesinde neresi yanmıyorsa oraya kerkinlemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JMaharaja -- 3 Ağustos 2016; 0:02:47 >
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Rezes abi sen en son 7870 Lightning almıştın, noldu şimdi kurmay olmuşsun falan?
  • Samsung ne la köylü müyüm ben

• İris pek kullanışlı bir özellik değil gibi görünüyor.
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    7870 Lightning !!! Yalan iftira haşa 7970 - 680 ile gitgellerimizin olduğu doğrudur

Kurmaylığımız, forumun kurulduğu günden mütevellit aktif katkı sunuyor olmamız hasebiyle...
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Kulp takacak olsam 4000MAH pil istemezdim! Teknolojiden biraz anlayan bunu göze alır zaten!
  • Dikkatlice yorumları takip ettim ve çoğunu hayretle okudum.

Arkadaşlar hani deseniz ki S7 Edge'ten farkı yok(ki Note 7 nin üstün olduğu en az 6 tane fark yazarım) belki anlarımda, Note 5 'ten farkı yok nedir? :) Bence bu Note 5 kullanan ya da Note 5 almak isteyen kullanıcıların bahanesi. Yoksa bahane değilse o zaman kesinlikle akıllı telefondan anlamıyorlar. Kimse kusura bakmasın.

İlla buraya kıyaslamali özellik listesi mi yazayım Note5 vs Note7 diye? Yani bu kadar olmaz. Yalan yanlış yazdıklarınızla kendinizi kandrıp rahatlatırken bari diğer kullanıcıları yanlışa sevk etmeyin.

Note 5 ile Note 7 arasında dağlar kadar fark var. Note 7 bugüne kadar üretilen en iyi yazılımsal ve donanımsal özelliklere sahip Note telefondur. Bu konuda tartışmak isteyen varsa birçok kaynak üzerinden tartışmaya hazırım.

Lütfen gerçekçi olalım arkadaşlar. Tamam almak istemezsiniz sonsuz saygı duyarım ama çamur atmak hiç hoş değil.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 3 Ağustos 2016; 1:24:01 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.