Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 5 e devam ekrani sevmedim duz olmasi lazimdi note 5den farki yok 1 2 ozellik disinda performans anlaminda aman aman bi gelisme olcagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Klasik sorularımı sorayım :)

3G'de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?
    Radyo var mı?
    4,5 G var mı?
    TürkTelekom GİGA 4,5G uyumlu mu?
    VOLTE var mı?

S7 edge kullanıyorum da bu volte deiğin olay nedir kardeşim ekranda yazıyorda
  • S7 edge sahibiyim. Usb-Type-C yi buna koymadılar ki bir telefon daha çıkartalım diye. Parmak izini çok kullanmıyor millet göz sensörü koymuş yeni bir telefon diye satmaya çalışıyor. Bataryayı 3500 e düşürmesi de cabası. Valla iyi ki beklememişim yeni note'u. 600 Euroya aldım kafam raad.

Bir diğer husus da 3500 diyen arkadaşlar çok iyimser. Bir kere bandrol uygulaması yürülüğe girdi haziranda. 1500 TL lik telefom 1620 TL oldu. Onun dışında memory 32 gb. değil 64gb. Bu da ekstra 500 TL daha demek. Samsungcum bu sefer olmadı. Satışlar çok geride kalor çok..

• Noldu Dünyayımı kurtarıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarotan55

quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Klasik sorularımı sorayım :)

3G'de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?
    Radyo var mı?
    4,5 G var mı?
    TürkTelekom GİGA 4,5G uyumlu mu?
    VOLTE var mı?

S7 edge kullanıyorum da bu volte deiğin olay nedir kardeşim ekranda yazıyorda

HD+ Görüşme teknolojisi diyelim ama her iki hat da aynı operatör üzerinde olacak ve her iki telefon da volte destekleyecek. Bilgi için;https://bireysel.turktelekom.com.tr/4-5g/hd-gorusme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 2 Ağustos 2016; 20:51:47 >

• Çok saçma cihaz olmuş s7 edgenin uzun hali bütün donanımlar s7edge ile birebir aynı. 3700 tl bu cihaza verilceğine 2500TL s7 edge almak daha mantıklı

• radko kullanıcısına yanıt
    2500 e türkiye samsung garantili s7 edge nerde var hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

2500 e türkiye samsung garantili s7 edge nerde var hocam?

Tr garantili diye bişey yazmadım,hepsiburada sitesin mevcut 2.500 tl s7edge

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Yahu birileri 1300 lira maaş alıyor diye parası olan adamın telefon alması kerizlik mi oluyor? Millet parasını size sorarak mı harcayacak? Tek akıllı sizsiniz anasını satayım.

Halkın yarıya yakını asgari ücretli kardeş, sen Finlandiya'da yaşıyorsun herhalde.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    İyi de bu diğer yarısını ilgilendiren bir durum değil. Bu telefonu alamayan asgari ücretliler var diyerek ucuz bir telefon mu almak zorunda? Neden bunu memleket meselesi yapıyorsunuz? Telefonun ücretinden zaten hangi kesimin alabileceği belli bir şey. Diğer kesime uygun telefonlar da üretiliyor. Renault Tofaş varken 1milyonluk mercedese binen adama da gidip laf atıyor musunuz bu ülkede asgari ücretle geçinen var bu arabaya para verilir mi diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

3.500 tl den çıkar. 2 ay sonra 3.000 olur. sonraki ay 2.750 desen, ondan da 1 ay sonrasında 2.250 ye iner. e haliyle biraz zaman geçtiği için 1.800 den satılır, sonra S8 söylentileri çıkacağı için 1.400 e inse, S8 tam çıktığında da 1.100 den satılır. Malum telefon çıkalı baya olmuş olur bu kadar zamandan sonra ve 800 tl den verirler. Note 8 söylentileri çıkmaya başlayınca 500 e, özellikleri netleşince 250 ye, Note 8 tam çıktığında da alın fakirler diye bedavadan dağıtmaya başlarlar... O zamanı beklemeliyiz.

Pekte öyle olmuyor. Bende öyle ummuştum hala alamadım. Birazdan söyleyeceğim fiyatlar tek bir siteye ait fiyatlar, n11 vs. yerde daha ucuza bulunsada kıyaslama açısından sadece vatanbil ve teknosa fiyatlarıyla örnek veriyorum. Geçen sene s6 almaya niyetlendim, S6 edge 2800 den girdi, düşmesini bekledim ama note 5 çıktı ancak 2400 e düştü, not 5 begenmedim öyle idare etmeye başladım s6 edge 2200 e düşerse alırım derken S7 söylentileri çıktı, hafıza kartı vs.. gibi özellikler S6 da olmasını çok istediğim özellikler olduğundan S6 yı sildim. S7 yi bekledim mart gibi o çıktı, 3000 TL ye çıksaydı alacaktım ama 3300 den çıktı, beklerim 2 ay sonra alırım dedim yok 4 ay oldu yok ancak yeni yeni 2900 den satılmaya başladı, şuan hala s6 edge 2200 den satılıyor yani geçen sene kendime koyduğum baraj. Şimdi Note 7 çıkacak, bakalım kaçtan çıkacak. Yakın zamanda da düşeceğini zannetmiyorum s8 duyurulana kadar pek indirim beklememek lazım. Böyle böyle derken elimdeki telefon nerdeyse 7 senesini devirecek. Uzun zamandır S6-S7 ve note fiyatlarını takip eden biri olarak yok öyle senin dediğin gibi olmuyor kardeş, bende isterdim olmasını ama olsaydı zaten şimdiye almıştım telefonu..

Siz benim msj ımdan ne anladınız ben onu anlamadım. Ben yok ilk çıktığında şu olur sonra bu olur sonra şu olur diyenlere ithafen tamamen hayal ürünü bir şey yazayim dedim yoksa bende biliyorum 3.500 den bedavaya kadar inmeyeceğini telefonun.

Pardon bilader, tersinleme yapmışssın farkedemedim, benim gibi bir daha farkedememiş o da yazmış benim yazdıklarıma benzer

• note 7 mi ? ben en son note 5 biliyordum zaman ne çabuk geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

İyi de bu diğer yarısını ilgilendiren bir durum değil. Bu telefonu alamayan asgari ücretliler var diyerek ucuz bir telefon mu almak zorunda? Neden bunu memleket meselesi yapıyorsunuz? Telefonun ücretinden zaten hangi kesimin alabileceği belli bir şey. Diğer kesime uygun telefonlar da üretiliyor. Renault Tofaş varken 1milyonluk mercedese binen adama da gidip laf atıyor musunuz bu ülkede asgari ücretle geçinen var bu arabaya para verilir mi diye?

Bu kafadakiler yüzünden şu telefon 3,500 TL işte, aferin devam edin.
  • FettyWap F kullanıcısına yanıt
    6 pas geçildi hocam 5 ten 7 ye geçildi.
  • E simdi adama sorarlar ne fark var diye S7 EDGE mi not 7 mi?????

• Telefon 10 numara 10 yıldız olmuş...

• Beyaz renk yoksa ne anladık

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Simultane çeviri ne arkadaş "Eş Zamanlı Çeviri" yazmak bu kadar mı zor.

Merhaba,

Öncelikle bir şeyin Türkçe olup olmadığı ile ilgili yazarken Türk Dil Kurumu'nun Türkçe Dil sözlüğüne bakmanızda fayda var sonra hataya düşersiniz.

Türkçe Dil sözlüğünde de yer aldığı üzere Simultane, Türkçe bir kelimedir ve gerçek zamanlı değil anında anlamı taşır. Sıfattır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

simultane
    sıfat Fransızca simultané
  • Samsung yapılabilecek en iyisini yapmış öyle gözüküyor. Hani telefonda şuda olsaymış diyeceğim bir şey bulamadım.

Apple ne karşılık verecek iphone 7 ile görmek lazım.

• İlla üst seviye Samsung cihaz alacaksanız, 2500 TL'ye ithalatçı garantili Samsung Galaxy S7 edge alıp geçin arkadaşlar. Samsung Galaxy S7 edge ile arasında bin TL fark olacaktır diye düşünüyorum. Kalem ve iris tarayıcı bin TL eder mi sizce? Kesinlikle hayır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.