Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
124.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

arkadaşlar paylaşmışlar benim konuyu şimdiye kadar hiç kimsede sorun çıkmadı link diğer sayfalarda var ama buraya da koyayım ben ... @marancı abime saygılar

http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

Eyvallah üstadım :D

• Tel özelliğini korkmadan açın. O zaman whatsapp ida yükleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

quote:

Orijinalden alıntı: ka ka ka ka

konu neden tablet bölümüne taşınmıyor acep biz mi açsak tablet bölümünde yeni konu

Gerek var mı? Burası note 8 bölümü zaten

insanlar note 8 in ana konusunu tablet bölümünde arıyorlar bir şeyler sormak için
  • http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

Kıymetli hemşerim 25pars1907, Türkiyede ilk telefon özelliğini açan ve paylaşan kişidir. Hiç çekinmeyin ben yaptım oldu. Şahane de oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulytau16

kardeslerim...bugun ben de aldım tabletı... whatsapp yukleyemıorum bılgısı olan var mı.... bır de telefon özellıgını acanlar memnun mu ben de cesaret edebılırsem aktıflestırcem de

Telefon özelliğini kesinlikle açın ben memnunum. O zaman whatsapp ı sorunsuz yükleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marancı

quote:

arkadaşlar paylaşmışlar benim konuyu şimdiye kadar hiç kimsede sorun çıkmadı link diğer sayfalarda var ama buraya da koyayım ben ... @marancı abime saygılar

http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

üstad nedir abi ya

• Bu s-pen'in içinde bi güç kaynağı var mı?
    Pil-batarya falan.
    Çalışmasını sağlayan bir güç kaynağı varmı?
  • quote:

quote:

quote:

üstad nedir abi ya

Hemşerimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

Bu s-pen'in içinde bi güç kaynağı var mı?
    Pil-batarya falan.
    Çalışmasını sağlayan bir güç kaynağı varmı?

Yok hayır. Manyetik bir algılama var sanırım. Pil yok

• quote:

quote:

quote:

konu neden tablet bölümüne taşınmıyor acep biz mi açsak tablet bölümünde yeni konu

insanlar note 8 in ana konusunu tablet bölümünde arıyorlar bir şeyler sormak için

Bence de. Cihaz hakkında başlık arayanlar büyük ihtimal tablet konusunu filtreliyorlardır arama yaparken. Tablet konusuna taşınmak biraz daha hareketlendirebilir konuyu.

• quote:

quote:

kardeslerim...bugun ben de aldım tabletı... whatsapp yukleyemıorum bılgısı olan var mı.... bır de telefon özellıgını acanlar memnun mu ben de cesaret edebılırsem aktıflestırcem de

Telefon özelliğini kesinlikle açın ben memnunum. O zaman whatsapp ı sorunsuz yükleyebiliyorsunuz.

Peki telefon özelliğini açınca güncellemeleri nasıl yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

quote:

quote:

quote:

Bence de. Cihaz hakkında başlık arayanlar büyük ihtimal tablet konusunu filtreliyorlardır arama yaparken. Tablet konusuna taşınmak biraz daha hareketlendirebilir konuyu.

Tablet başlığı dediğiniz yer burası mı ?Android Tabletler

Burası çöplük gibi ?

Ben Galaxy note 8.0 olarak aratınca şu anda yazdığımız sayfayı google ile kolayca buldum .

• peki burayı hareketlendirmek için ne yapmalı sizce? Genellikle telefon özelliğinden bahsediliyor.Note 8 hakkında konuşulacak daha çok şey olmalı. Ben birkaç soru sormuştum ama cevap alamadım başka konular hakkında. Örneğin s pen uygulamaları hakkında paylaşımda bulunabiliriz. Ben aradığım Zaman note 8' e Özel uygulama görmedim pek. Bu arada mesajımı da s pen kullanarak el yazısı ile yazıyorum. Gerçekten güzel bir tecrübe.
  • Ben S pen'e tam olarak alışamadım. Eğlenceli tamam ama gerçek manada not almayı denedim. Pek başarılı olamadım. Biraz daha alışmayı deneyeceğim ama pek başarabileceğimi zannetmiyorum. Ama ekrana dokunmaktansa normal kullanımda kalemi tercih etme iyi oluyor.

• arkadaslar telefon özelliğini aktif eddim..aktıf olarak da kullanıom ve fazlasıyla memnunum.. hıc nasıl olur dıe dusunmeden sız de yapın... :D
  • quote:

arkadaslar telefon özelliğini aktif eddim..aktıf olarak da kullanıom ve fazlasıyla memnunum.. hıc nasıl olur dıe dusunmeden sız de yapın... :D

Daha önce böyle bir yükleme yapmış mıydınız? Ben hic boyle işlemler yapmadığım icin birşey olur diye cekiniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ManofFire

quote:

arkadaslar telefon özelliğini aktif eddim..aktıf olarak da kullanıom ve fazlasıyla memnunum.. hıc nasıl olur dıe dusunmeden sız de yapın... :D

Daha önce böyle bir yükleme yapmış mıydınız? Ben hic boyle işlemler yapmadığım icin birşey olur diye cekiniyorum

bilen birisine yaptırmanız daha iyi olur... yok ben yapıcam derseniz yukarıda link bulunuyor adım adım anlattık... kolayca yapabilirsiniz
  • Teşekkürler

• Orijinalden alıntı: SiaivuS

Orijinalden alıntı: ManofFire

yok bılader ben böyle bırsey yapnmadım daha once.. bır o kadar da bu teknolojı konusunda cahılım.. ama denılenlerı sırasıyla yaptım oldu... buyuk rısktı benım ıcın ama bı annlık gaza gelme sonucunda yaptım..iyi ki de yaptım :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.