Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu tabletin wifi modelini alarak telefon özelliğini aktik edeblirmiyim odinle?
    tşkkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungfors3

meraba size bi şey sorcam..
    bu tabletin wifi modelini alarak telefon özelliğini aktik edeblirmiyim odinle?
    tşkkrlr

wifi modelinde sim kart girişi yok ki hocam... yani açılması bir anlam ifade etmez
  • teşekkürler.. dikkate aldığın için
  • Teknoloji Marketlerden birinde N5105 Satılıyor. 1099TL, 3G'li.

Ürün özelliklerinde üretim: P.R.C. (Çin) olarak gösterilmekte.

Ancak bu marketin de ürünün teknik özelliklerinin bulunduğu sayfanın başında şöyle bir açıklaması var:

.....................’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.

Ürünü 12 taksitle alma imkanı da var. Ne dersiniz almaya değer mi?

Bir de bu ürünün telefon özelliğini kullananlar üründen memnunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıllanıcı

Teknoloji Marketlerden birinde N5105 Satılıyor. 1099TL, 3G'li.

Ürün özelliklerinde üretim: P.R.C. (Çin) olarak gösterilmekte.

Ancak bu marketin de ürünün teknik özelliklerinin bulunduğu sayfanın başında şöyle bir açıklaması var:

.....................’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.

Ürünü 12 taksitle alma imkanı da var. Ne dersiniz almaya değer mi?

Bir de bu ürünün telefon özelliğini kullananlar üründen memnunlar mı?

az önce baktım benimkinde made in vietnam yazıyor
    telefon özelliğini açtım ve çok uzun zamandır kullanıyorum kesinlikle çok iyi bir deneyim sunuyor... dikkat ederseniz sadece ülkemizde kilitli bir özellik bu. kısacası aslında bu özellik olduğu için eğer size de bir tablet gerekiyorsa rahatlıkla alabilirsiniz o parayı hak ettiğine adım gibi eminim... LCD ekranlı performanslı bir cihaz olduğu için sıkıntı yaşamazsınız... alacağınız yer önemli ayrıca şunu da belirtmek isterim ki nereden alırsanız alın telefon özelliğini açtığınızda cihaz garanti dışı kalacaktır.

• Çarşamba günü Teknosa'da incelemek istedim ürünü ama komple deşarj olmuştu. Standın üzerindeki delikten çıkan şarj kablosunda da kopukluk olduğu için açılmadı haliyle. Telefonumdaki TCell sim kartı çıkarıp bu ürüne takmak istedim ama girmedi yuvasına. Siz nasıl çözdünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllanıcı -- 27 Temmuz 2013; 2:59:41 >
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, bende bu tableti almak istiyorum,
    wifi ve 3G ozelligi olan modeli var mi? Yoksa ikisi de ayri ayri model
    mi? Vatan Bilgisayar'da 899 TL, yaninda 50 TL hediye ceki ile 849 TL
    oluyor. Sizce almalimiyim? Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar meraba,
    5105 modelini on beş gündür kullanıyorum, tablete sorunmu var yada ayarımı var bilmiyorum ama akıllı göz gözlerinizi algılayamadı diye uyarı veriyor ben tablette herhangi bir site gezerken kendiliğinden kararmaya başlıyor ve uyku moduna geçiyor, sizdede böyle oluyormu yada bir ayarımı var akıllı göz uygulamasının aktif olması için..
  • quote:

Çarşamba günü Teknosa'da incelemek istedim ürünü ama komple deşarj olmuştu. Standın üzerindeki delikten çıkan şarj kablosunda da kopukluk olduğu için açılmadı haliyle. Telefonumdaki TCell sim kartı çıkarıp bu ürüne takmak istedim ama girmedi yuvasına. Siz nasıl çözdünüz?

Galaxy note 8.0 Micro sim kart kullanır. Gsm bayilerinde bayilerinde kestirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailtt

arkadaşlar meraba,
    5105 modelini on beş gündür kullanıyorum, tablete sorunmu var yada ayarımı var bilmiyorum ama akıllı göz gözlerinizi algılayamadı diye uyarı veriyor ben tablette herhangi bir site gezerken kendiliğinden kararmaya başlıyor ve uyku moduna geçiyor, sizdede böyle oluyormu yada bir ayarımı var akıllı göz uygulamasının aktif olması için..

3g özelliği olan modeli var. Ama sadece data olarak kullanabilirsiniz. Firmware güncellemesi ile cep telefonu olarak da kullanılabilir. Fw güncellemesi ile ilgili bilgiler önceki sayfalarda var. 3g li model n5105 olarak geçiyor. 1.100 tl üzerinde fiyati var.

• vedovedo sanırım yanlış alıntı yaptın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmareizback

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, bende bu tableti almak istiyorum,
    wifi ve 3G ozelligi olan modeli var mi? Yoksa ikisi de ayri ayri model
    mi? Vatan Bilgisayar'da 899 TL, yaninda 50 TL hediye ceki ile 849 TL
    oluyor. Sizce almalimiyim? Tesekkurler simdiden.

sadece wifi olan modeli n5110
    wifi+3g olan model ise n5105
    ben n5105 kullanıyorum. kliksa.com dan aldım 1079tl world puan kampanyasıyla beraber 979tl ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailtt

vedovedo sanırım yanlış alıntı yaptın:)

Evet tabletten cevap yazinca öyle oldu, özür

• quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

quote:

Çarşamba günü Teknosa'da incelemek istedim ürünü ama komple deşarj olmuştu. Standın üzerindeki delikten çıkan şarj kablosunda da kopukluk olduğu için açılmadı haliyle. Telefonumdaki TCell sim kartı çıkarıp bu ürüne takmak istedim ama girmedi yuvasına. Siz nasıl çözdünüz?

Galaxy note 8.0 Micro sim kart kullanır. Gsm bayilerinde bayilerinde kestirebilirsiniz.

Teşekkür ederim cevap için.

5105'i telefon olarak kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:

Ayrıca cep telefonu da taşıyıp kullanıyor musunuz, yoksa sadece 5105'i mi sürekli yanınızda taşıyorsunuz telefon niyetine?

Hem cep tel, hem bu tablet yanyana dururken çağrı gelince nasıl oluyor durum? İkisi aynı anda aktif olabiliyor mu?

Tableti telefon olarak kullanırken cep telefonunu kapatmak mı gerekiyor?

• Arkadaşlar merhaba ben mehmet galaxy note 8.0 3g tablet alacağım ve şunu söyliyim ki bu tabletteki telefon özelliğini açmak performansını düşürüyor bknzhttp://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/326006-samsung-galaxy-note-8-0-video-incelemem.html bundan dolayı ben telefon özelliğini açmayacağım oradaki kullanıcı internet performansında düşüklük yaşadığını ve sorunlar olduğunu söylüyor bence telefon özelliğinin türkiye'ye gelmesini bekleyin hem böylece garanti dışınada çıkmazsınız alın bir 3g'lisini telefon özelliği türkiyeye gelene kadar bekleyin bence

normal test sonucu =17203

sorun yaşayan arkadaşımızın test sonucu=13831

arada 5000 puandan fazla bir performans farkı var riske girmeyin derim

• Cihazına güncelleme veya ona benzer bişey gelen var mı? yoksa samsung bizi unuttu mu
    ??

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar merhaba ben mehmet galaxy note 8.0 3g tablet alacağım ve şunu söyliyim ki bu tabletteki telefon özelliğini açmak performansını düşürüyor bknzhttp://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/326006-samsung-galaxy-note-8-0-video-incelemem.html bundan dolayı ben telefon özelliğini açmayacağım oradaki kullanıcı internet performansında düşüklük yaşadığını ve sorunlar olduğunu söylüyor bence telefon özelliğinin türkiye'ye gelmesini bekleyin hem böylece garanti dışınada çıkmazsınız alın bir 3g'lisini telefon özelliği türkiyeye gelene kadar bekleyin bence

normal test sonucu =17203

sorun yaşayan arkadaşımızın test sonucu=13831

arada 5000 puandan fazla bir performans farkı var riske girmeyin derim

Telefon özelliği olan model Türkiye ye gelmiyor. Telefon özelliğini aktive eden arkadaşlar performans eleştirisi konusunda ne düşünüyorsunuz

• arkadaşlar elinizdeki cihazın telefon özelliğini açanlar bu testleri yapsınlar eğer 17 binin altındaysa performansı düşmüştür cıhazınızın buda size oyunlarda donma internet performansında düşüklüğe yol açar keşke benim yorumumu bekleseydinizde aceleci davranmayıp okusaydınız altı üstü bir telefon özelliğine cihazın performansı 5000'den fazla bir düşüşe uğruyor o zaman ben 3g'siz modelini alacağım hem daha ucuz hemde bir telefon özelliğine deymez 200 lira zaten cebimde telefonum var bana gereken bir tabletti bu tableti alacağım teknosada şu an fiyatlar iyi eylüle doğru alırım belki ve ya babam alır dğum günüm vr ve cihazı kullananlar cihazın içinde hangi oyunlar yüklü olarak geliyor ve 8'' yeterli bir ekranmı yani küçük gelirmi biraz onlardan bahsedebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 29 Temmuz 2013; 6:17:02 >

• quote:

arkadaşlar elinizdeki cihazın telefon özelliğini açanlar bu testleri yapsınlar eğer 17 binin altındaysa performansı düşmüştür cıhazınızın buda size oyunlarda donma internet performansında düşüklüğe yol açar keşke benim yorumumu bekleseydinizde aceleci davranmayıp okusaydınız altı üstü bir telefon özelliğine cihazın performansı 5000'den fazla bir düşüşe uğruyor o zaman ben 3g'siz modelini alacağım hem daha ucuz hemde bir telefon özelliğine deymez 200 lira zaten cebimde telefonum var bana gereken bir tabletti bu tableti alacağım teknosada şu an fiyatlar iyi eylüle doğru alırım belki ve ya babam alır dğum günüm vr ve cihazı kullananlar cihazın içinde hangi oyunlar yüklü olarak geliyor ve 8'' yeterli bir ekranmı yani küçük gelirmi biraz onlardan bahsedebilirmisiniz

Ben N5105 herzaman internt olsun diye aldım wifi + 3g , tel konuşması için almadım. Kişisel görüşüm 200-300 tl ucuz diye sadece wifi almaya değmez. USB den VINN vs. bağlayıp kullanmak bana anlamlı gelmiyor çünkü. zaten satıcılar puan vs ile iyi fiyat verebiliyor. Yurt dışı fiyatı da çok yakın getiritip pasaport'a işlemeye değmez. cihaza fw kurulması konusunda ise oldukça deneyimliyim. Çünkü önceki tabletime yaklaşık 50 kez abartısız fw kurdum. Sadece bir kez brick oldu ve onuda aştım. Ancak N5105 için resmi güncellem henüz yok. İlk resmi güncellemden sonra stock firmware çıkmasını beklerim. En iyi performansı stock firmware ler veriyor çünkü. Oyunları google playden yükleyebilirsiniz. Taşınabilirklik ve hafiflik anlamında 8" yeterli. ama göz soruınuz varsa 10.1 veya üzeri daha iyi olabilir.

• quote:

arkadaşlar elinizdeki cihazın telefon özelliğini açanlar bu testleri yapsınlar eğer 17 binin altındaysa performansı düşmüştür cıhazınızın buda size oyunlarda donma internet performansında düşüklüğe yol açar keşke benim yorumumu bekleseydinizde aceleci davranmayıp okusaydınız altı üstü bir telefon özelliğine cihazın performansı 5000'den fazla bir düşüşe uğruyor o zaman ben 3g'siz modelini alacağım hem daha ucuz hemde bir telefon özelliğine deymez 200 lira zaten cebimde telefonum var bana gereken bir tabletti bu tableti alacağım teknosada şu an fiyatlar iyi eylüle doğru alırım belki ve ya babam alır dğum günüm vr ve cihazı kullananlar cihazın içinde hangi oyunlar yüklü olarak geliyor ve 8'' yeterli bir ekranmı yani küçük gelirmi biraz onlardan bahsedebilirmisiniz

orası kendi görüşünüz... keşke siz erken teşrif edebilseydiniz de cihazın daha yüksek puanlar aldığını görebilseydiniz

kuruşu kuruşuna hak ediyor o parayı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.