Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır arkadaşlar yanlış anladınız cihazın telefon özelliğini açanlar şu siteden cihazlarında performans düşüklüğü yaşıyorlar diyorum yani telefon özelliğini aktive etmeyin diyorum hem garanti dışına çıkmaz hem performansı azalmaz 5000 performans değeri az değildir ve ben bu tabletin resimlerine bakarken biraz küçük buldum gibi ve yeni tabletler araştrırken note 10.1 aklıma geldi ama onunda işlemcisi 1.4ghz yani performansı dahamı düşük olur ve 10.1 ıcs kullanıyor performansında skıntı olur mu ve ne zaman jelly beam gelir note 10.1'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Hayır arkadaşlar yanlış anladınız cihazın telefon özelliğini açanlar şu siteden cihazlarında performans düşüklüğü yaşıyorlar diyorum yani telefon özelliğini aktive etmeyin diyorum hem garanti dışına çıkmaz hem performansı azalmaz 5000 performans değeri az değildir ve ben bu tabletin resimlerine bakarken biraz küçük buldum gibi ve yeni tabletler araştrırken note 10.1 aklıma geldi ama onunda işlemcisi 1.4ghz yani performansı dahamı düşük olur ve 10.1 ıcs kullanıyor performansında skıntı olur mu ve ne zaman jelly beam gelir note 10.1'e

Cihazı kullanıyor musunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha almadım alınca kullanacağım teknosa mağazasında bir iki kere incelemiştim oyun performansı benim için çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıllanıcı

5105'i telefon olarak kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:

Ayrıca cep telefonu da taşıyıp kullanıyor musunuz, yoksa sadece 5105'i mi sürekli yanınızda taşıyorsunuz telefon niyetine?

Hem cep tel, hem bu tablet yanyana dururken çağrı gelince nasıl oluyor durum? İkisi aynı anda aktif olabiliyor mu?

Tableti telefon olarak kullanırken cep telefonunu kapatmak mı gerekiyor?

Tekrar sorayım bari; cevap veren çıkar İnşallah
  • quote:

quote:

5105'i telefon olarak kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:

Ayrıca cep telefonu da taşıyıp kullanıyor musunuz, yoksa sadece 5105'i mi sürekli yanınızda taşıyorsunuz telefon niyetine?

Hem cep tel, hem bu tablet yanyana dururken çağrı gelince nasıl oluyor durum? İkisi aynı anda aktif olabiliyor mu?

Tableti telefon olarak kullanırken cep telefonunu kapatmak mı gerekiyor?

Tekrar sorayım bari; cevap veren çıkar İnşallah

Gsm operatörlerinin ikiz kart almanız gerekir. Ancak bu şekilde tel ve tablet bir arada çalışıyor.

• quote:

Hayır arkadaşlar yanlış anladınız cihazın telefon özelliğini açanlar şu siteden cihazlarında performans düşüklüğü yaşıyorlar diyorum yani telefon özelliğini aktive etmeyin diyorum hem garanti dışına çıkmaz hem performansı azalmaz 5000 performans değeri az değildir ve ben bu tabletin resimlerine bakarken biraz küçük buldum gibi ve yeni tabletler araştrırken note 10.1 aklıma geldi ama onunda işlemcisi 1.4ghz yani performansı dahamı düşük olur ve 10.1 ıcs kullanıyor performansında skıntı olur mu ve ne zaman jelly beam gelir note 10.1'e

http://get.cm/?device=n8000 adresinde note 10.1 için jb 4.2.2 cyanogen mod 10.1 stock firmware var. Resmi samsung 4.2.2 için samfirmware.com sitesine bakınız. Ancak samsung un jb 4.2.2 versiyonları pas geçip 4.3 dağıtacak söylentisi var.

• arkadaslar ben tablette pdf dosyasına kalemle ek not alamıyorum buna bı cozum önerısı olan var mı ? bir de ana ekrandakı takvıme kalemle yazarak not almak ıstıorum gostermıyor... var mı yardımcı olabılcek ?
    a
  • quote:

daha almadım alınca kullanacağım teknosa mağazasında bir iki kere incelemiştim oyun performansı benim için çok önemli

İyi o zaman konu hakkında o zaman yorum yaparsınız... çünkü bu şekilde faydadan çok zarar veriyosunuz, denemediğiniz şeyler için yorum yapıyorsunuz...

performansı çok yüksek bir cihaz .... hiç bir oyunda sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• evt oyun incelemelerine baktım zaten benm performansına bir lafım yok bn diyorumki telefon özelliği açılınca performansı düşüyor diyorum sadece siz nasıl anlıyorsunuz

cihazın performansı bu videoda belli oluyor dead trigger sistemleri çok zorlayan bir oyun olmasına rağman bu cihazı ısındırmıyor bile

http://www.youtube.com/watch?v=BxU3mEMxb5M

http://www.youtube.com/watch?v=SbpfY4yK_Vg

http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/326006-samsung-galaxy-note-8-0-video-incelemem.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 30 Temmuz 2013; 4:35:59 >

• quote:

evt oyun incelemelerine baktım zaten benm performansına bir lafım yok bn diyorumki telefon özelliği açılınca performansı düşüyor diyorum sadece siz nasıl anlıyorsunuz

cihazın performansı bu videoda belli oluyor dead trigger sistemleri çok zorlayan bir oyun olmasına rağman bu cihazı ısındırmıyor bile

http://www.youtube.com/watch?v=BxU3mEMxb5M

http://www.youtube.com/watch?v=SbpfY4yK_Vg

http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/326006-samsung-galaxy-note-8-0-video-incelemem.html

Bizde onu diyoruz özelliği açan benim oyunu oynayan benim performansı düşüyor diyen sensin?? Bunu kullanmadan nasıl söylemen mümkün olur? İnceleme videom var hemde özellik açıldıktan sonra hiç bir performans kaybı yok ve ben vipe etmemişim cihazı... biraz mantıklı düşünün anlarsınız nasıl anladığımızı

• kardeşim ben diyorum ki şöyle bir şey var N.O.V.A 3 bu oyun meşurdur bilmeyen yoktur heralde günümüzde bu oyunu samsung galaxy s2'de çalıştıyor s4'te ve hiç kasma olmadan ama hangisinin performansı yüksek konusuna gelirsek s4 tabikide yani performans oyun ve ya uygulamayla anlaşılmaz performans google play store'u açarsın performans testlerinden birini seçip indire tıklarsın daha sonra testi uygularsın oradaki sonuca göre performans anlaşılır ve böylece diğer cihazlarla karşılaştırabilirsin benim burada demek istediğim arkadaşlar bu tableti 3g'li alanlar telefon özelliğini açmadan kullanın diyorum daha önceki yorumlarımda verdiğim linkteki adam telefon özelliğini açan bir arkadaşımız ve açtıktan sonra performans testi yaptırmış ve normalde 17000'lerde olmasına rağmen 13000'lerde bulmuş benim anlatmak istediğim bu 2 kuruş fazla verip telefon özelliğini açıp performanstan kaybetmeye değmez diyorum ve aynı arkadaşımız internette sorunlar yaşadığınıda videoda bahsetmiştir

• quote:

kardeşim ben diyorum ki şöyle bir şey var N.O.V.A 3 bu oyun meşurdur bilmeyen yoktur heralde günümüzde bu oyunu samsung galaxy s2'de çalıştıyor s4'te ve hiç kasma olmadan ama hangisinin performansı yüksek konusuna gelirsek s4 tabikide yani performans oyun ve ya uygulamayla anlaşılmaz performans google play store'u açarsın performans testlerinden birini seçip indire tıklarsın daha sonra testi uygularsın oradaki sonuca göre performans anlaşılır ve böylece diğer cihazlarla karşılaştırabilirsin benim burada demek istediğim arkadaşlar bu tableti 3g'li alanlar telefon özelliğini açmadan kullanın diyorum daha önceki yorumlarımda verdiğim linkteki adam telefon özelliğini açan bir arkadaşımız ve açtıktan sonra performans testi yaptırmış ve normalde 17000'lerde olmasına rağmen 13000'lerde bulmuş benim anlatmak istediğim bu 2 kuruş fazla verip telefon özelliğini açıp performanstan kaybetmeye değmez diyorum ve aynı arkadaşımız internette sorunlar yaşadığınıda videoda bahsetmiştir

ya hala anlamıyorsun o bahsettiğin arkadaş benim ben!! o video benim videom - ben cihazı 2 ay kullandıktan sonra telefon özelliğini açtım ki SDNde o konuyu da görmüş olabilirsin... 2 ay kullanıp özelliği açarken de hiç bir şekilde vipe etmeden yani eski sistem dosyalarını daha önce kullandığım hiç bir uygulamayı silmeden o testi yaptım ve o puan geldi... dikkat edersen zaten vipe etmediğimi söyledim... bu şekilde bile hiç bir sorun yok ...

Puanlara fazla takılmamanızı öneririm... s3 ile çin yapımı bir dandik telefonun arasında 3 puan fark ediyor aradaki ücret farkı 800 liradan fazla bu durumda çin yapımı dandik telefonu almak mı mantıklı olucak sizin için? Herşey puan değil... kısacası açmayı düşünen arkadaşlar sadece ben değil diğer arkadaşların yorumunu alabilir bir kişi şikayetçi değildir... olmaz da çünkü kimse kullanmadan varsayım üzerine konuşmuyor

• arkadaşlar 5105 modelinde akıllı göz uygulaması çalışıyormu sizde
    yoksa bu özellik yokmu,
    tablette kitap okurken uyku moduna geçiyor ekran kararıyor, öncesinde uyarı çıkıyor tabi gözlerinizi algılayamadı şeklinde. bu özellik varda benim aldığım tablette çalışmıyorsa servise yollucam.
  • Konuyu kapattırmadan pm'den tartışırsanız daha iyi olacak gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

gewa çok teşekkür ederim, flash kurulumu işe yaradı.

İki sorum daha olacak;

1) Note 8 için kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum internet üzerinden. Mobilcadde.com da çeşitli kılıf ve ekran koruyucular var. Bu siteden daha önce böyle bir şey aldınız mı , tavsiye eder misiniz? Ürünler arasında note 8 için sizlerin kullandıkları ve önerebilecekleriniz var mı?

2) Henüz ekran koruyucusu almadığım için cihazı çok da kullanmadım, bu yüzden halen kutudan çıktığı şarjıyla çalışıyor ve henüz bitmedi. Pili tamamen bittikten sonra mı şarja takmalıyım? İlk şarjın süresi ne kadar olmalı?

Ben bu kılıfı almanızı tavsiye ederim.
    Cihazla tam uyumlu,orjinal kılıftır.
    http://www.samsungavm.c...N510BWEGWW--BEYAZ-.html

hocam o kılıfı aldımda yalnız ben telefondaki hattımı tablete katıyorum
    ve bu takma çıkarma işinde tableti kılıfından çıkarmak zorunda kalıyorsun buda her seferinde kılıfda deforme olacak hissi veriyor=)

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

Mobilcadde.com dan ayın 10' unda vermiş olduğum siparişim dün elime geçti arkadaşlar.

Stoktan teslim ve aynı gün kargo yazmasına rağmen ertesi gün kargoya verilmesini de deri kılıf ile ilgili çıkan ufak bir sorun şeklinde açıklamışlar. Neyse sağlık olsun, neticede hafta sonundan önce elime geçti ürünler.

Ekran koruyucu montajının ne kadar gıcık bir iş olduğunu unutmuşum. Ne kadar dikkatli yapmaya çalışsam da biraz da titizliğim yüzünden birkaç geri dönüş yaptığım için tam başarılı olamadım. Hava boşluğu kaldı diyemem ama koruyucunun altından birkaç toz zerreciği bana bakıp bakıp, sen koruyucu aldın ama biz buradayız hala ve zamanla kılcal çizikler oluşturacağız burada hehe, der gibi duruyorlar. Koruyucu kenardan kenara tam dolduracak şekilde tasarlanmamış. Ben montajı yaparken üst ve sağ kenarı referans aldığım için haliyle sol ve alt kenarda boşluklar oluştu. Ön kamerayı da yarım milim kaçırmışım. Daha fazla bu gıcık işle uğraşmamak için bunların üzerinde fazla durmayıp bitirdim işi, olduğu kadar artık dedim.

Kılıfa gelince;

Görüntü olarak fena değil, işçilik kalitesi olarak idare eder. Aşırı bir para vermeden yeterli bir ürün aldığımı düşünüyorum. Resimlerde de görüldüğü gibi kılıf cihazı her yönden kavrıyor. Herhangi bir kayma durumu yok. Kapak mıknatıslı. Ancak şu var, yine resimden görüldüğü gibi stand haline getirirken bükülen kısım zamanla deforme olabilecekmiş gibi duruyor. Tekrar kapatıldığında bu mıknatısın yerine tam oturmamasına neden oluyor. Bu nedenle de kapak kısmı baş aşağı gelecek şekilde tutulursa kapak açılıyor kendiliğinden. Aşırı sıkıntı yaratacak bir durum değil elbette. Mıknatıs yerine tam oturtulursa da gayet güzel tutuyor zaten. Kalemi takmak için yan tarafında ufak bir kulakçık var ve kalem, kalınlık bakımından oraya tam uyuyor. İster cihaz üzerindeki bölmede tutar isterseniz de bu kulakçığa takıp kullanırsınız.

Ben artık cihazımı rahatça kullanabildiğim için aldığım ürünlerden şimdilik memnunum. Keşke koruyucu montajını da güzel yapabilseydim ama sağlık olsun.

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

kardeş hayırlı olsun birşey sorcam
    mikro sim va hafıza kart girişlerinide kapatıyormu kılıf yani sim kartı takıp çıkartırken kılıftan çıkartmakmı gerekiyor tableti
    bide okadar gün kullanmışın memnunmusun hala inş bi sıkıntı yoktur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

kardeşim ben diyorum ki şöyle bir şey var N.O.V.A 3 bu oyun meşurdur bilmeyen yoktur heralde günümüzde bu oyunu samsung galaxy s2'de çalıştıyor s4'te ve hiç kasma olmadan ama hangisinin performansı yüksek konusuna gelirsek s4 tabikide yani performans oyun ve ya uygulamayla anlaşılmaz performans google play store'u açarsın performans testlerinden birini seçip indire tıklarsın daha sonra testi uygularsın oradaki sonuca göre performans anlaşılır ve böylece diğer cihazlarla karşılaştırabilirsin benim burada demek istediğim arkadaşlar bu tableti 3g'li alanlar telefon özelliğini açmadan kullanın diyorum daha önceki yorumlarımda verdiğim linkteki adam telefon özelliğini açan bir arkadaşımız ve açtıktan sonra performans testi yaptırmış ve normalde 17000'lerde olmasına rağmen 13000'lerde bulmuş benim anlatmak istediğim bu 2 kuruş fazla verip telefon özelliğini açıp performanstan kaybetmeye değmez diyorum ve aynı arkadaşımız internette sorunlar yaşadığınıda videoda bahsetmiştir

ya hala anlamıyorsun o bahsettiğin arkadaş benim ben!! o video benim videom - ben cihazı 2 ay kullandıktan sonra telefon özelliğini açtım ki SDNde o konuyu da görmüş olabilirsin... 2 ay kullanıp özelliği açarken de hiç bir şekilde vipe etmeden yani eski sistem dosyalarını daha önce kullandığım hiç bir uygulamayı silmeden o testi yaptım ve o puan geldi... dikkat edersen zaten vipe etmediğimi söyledim... bu şekilde bile hiç bir sorun yok ...

Puanlara fazla takılmamanızı öneririm... s3 ile çin yapımı bir dandik telefonun arasında 3 puan fark ediyor aradaki ücret farkı 800 liradan fazla bu durumda çin yapımı dandik telefonu almak mı mantıklı olucak sizin için? Herşey puan değil... kısacası açmayı düşünen arkadaşlar sadece ben değil diğer arkadaşların yorumunu alabilir bir kişi şikayetçi değildir... olmaz da çünkü kimse kullanmadan varsayım üzerine konuşmuyor

hmm demek sizsiniz o kişi tebrik ederim ama eski sistem dosyalarını silin ve performans puanları çok önemlidir cihazı alırken herkes performansına önem verir günümüzde çünkü artık telefon telefon değil bildiğiniz bilgisayar ve hiç bir zaman çin malı bir telefon ile gerçek s3'ü karşılaştırdınızmı çn malı olanda fruit ninja bile kasıyor bizim arkadaş geçen almıştı dış görünüşü neredeyse aynı ama s3'ün performansıyla bu cihaza aynı diyemezsiniz videonuzda internet sorunları yaşadığınızı söylemişsiniz neler acaba bunlar ve arkadaşlar note 8.0'ın içinde hangi oyun ve uygulamalar yüklü olarak geliyor 10.1 ile note 8 arasında kaldım gidip geliyorum aralarında note 8 daha performanslı ama note 10.1 daha büyük

• arkadaşlar bende telefon özelliği aktif edilmiş bir note 8.0 var. cihazda ölü pixeller var servise gitmesi lazım ama stock rom olmadığından ve cihaza yazılım müdahalesi olduğundan servise veremiyorum. şimdi size bir sorum olacak. başka bir cihazdan alınmış cwm yedeğini bu cihaza yüklesek çalışırmı acaba? cihaz alınalı 27 gün olmuş eğer yazılım işini halledebilirsem 30 günlük süreden yararlanıp değişim ve iade isteyebilirim ayıplı mal olarak. samsungun bu cihazın romunu yayınlamamasıda ayrı bir saçmalık bu arada. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi forumlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

hmm demek sizsiniz o kişi tebrik ederim ama eski sistem dosyalarını silin ve performans puanları çok önemlidir cihazı alırken herkes performansına önem verir günümüzde çünkü artık telefon telefon değil bildiğiniz bilgisayar ve hiç bir zaman çin malı bir telefon ile gerçek s3'ü karşılaştırdınızmı çn malı olanda fruit ninja bile kasıyor bizim arkadaş geçen almıştı dış görünüşü neredeyse aynı ama s3'ün performansıyla bu cihaza aynı diyemezsiniz videonuzda internet sorunları yaşadığınızı söylemişsiniz neler acaba bunlar ve arkadaşlar note 8.0'ın içinde hangi oyun ve uygulamalar yüklü olarak geliyor 10.1 ile note 8 arasında kaldım gidip geliyorum aralarında note 8 daha performanslı ama note 10.1 daha büyük

Ya ben perfonmansa aynı demiyorum puanları yakın dedim ... performansı yanından geçemez...

bence note 8.0 tabi sizin seçiminizi bilemem...
    şu an herhangi bir sorun yok ... wipe edemem bir sürü dosyam var

• Peki tableti aldığımızda hangi oyunlar ve uygulamalar yüklü olarak geliyor ve iyi bir performans testi yanılmaz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.