Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
124.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Country: Poland
    Product Code: XEO
    PDA: N5100XXBMD1
    CSC: N5100OXXBMC5

1 saat kaldı diyor inmesine
  • O ne ya. Neden o kadar büyük o rom. Telefonlara yüklerken birkaçyüz mb ı geçmiyor.
  • Ama sadece romlada bitmiyor sanırım. Radio sunu falanda değiştirmen gerekiyor galiba.
  • Hadi ya onu bilmiyordum o zaman bekleyeyim biraz ben romda indi inecek 3-5dk sı kaldı.
  • Gold Note 8 i telefon diye satıyor. Komik. Tefon özelliği aktif değil demiyor mu kimse bu adamlara. Sattıkları maldan haberleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnaday3 -- 25 Mayıs 2013; 3:01:03 >
  • Gold dan bir ağzım yandı ki bir daha tövbe. Samsung 9000mah pil sipariş verdim stokta görünüyordu. Tedarik edilemediğinden iptal ettiler yaklaşık 3 ay sonra anca alabildim iadeyi.
  • bu tabletle telefon görüşmesi türkiyeye açık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

bu tabletle telefon görüşmesi türkiyeye açık mı?

Hayır.
  • suan 16 gb satısta bu yeterli olurmu acaba. yerleşik hafızasında doluluk nedir. paylaşırsanız. saygılar
  • 9.78gb kullanıcıya ayrılmış alan var. Kart desteği olduğunu biliyorsunuzdur. Ben şuan kartsız kullanıyorum. Okuma modu cezbetti beni ağırlıklı olarak pdf işi için kullanacağımdan dolayı. Çok kronik bir sorun teşkil etmez sanırım yaklaşık 10gb alan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marancı -- 1 Haziran 2013; 11:44:16 >
  • fiyat olarak şu an en uygun nerede acaba media markt da 1199 du tükenmiş. teknosa da 1299 tl daha düşük olan yer biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sf0606

fiyat olarak şu an en uygun nerede acaba media markt da 1199 du tükenmiş. teknosa da 1299 tl daha düşük olan yer biliyor musunuz?

Bu aralar pek rastlamadım. 1199 da iyi fiyatmış. Ben sansungavm den aldım 1299a ama 200tl hediye çeki verdi beyaz eşyada kullanmak için. Yoksa 1299 bencede çok. Tel özelliği aktif olsa o zaman amenna ama maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa 1299 a satıp 100tl hediye çeki veriyor şimdi gördüm. Kılıf filan aldırır oda gerçi anca. Kılıfa 79tl vermiştim ben book cover a
  • öncelikle cevap için tşk.

arkadaşlar note 3 8,0 modeli çıktı sanırım hiç kıyaslayan oldumu almaya karar vermişken o modelinimi beklesem biraz tereddütteyim. saygılar
  • Sanırım tab 3 8 inç olan modeli kastediyorsunuz. Ben tercihimi note dan yana kullanırım. Gerçi tab 3 de 1.5ghz çift çekirdek demiş ama A15 ise alınabilirliğini artırır. Aceleniz yoksa onuda bekleyin bir mağazada teşhir ürünlerini karşılaştırırsınız. Ben note u almadan önce gittim teknosa da kurcaladım bluetooth dan pdf atıp açtım baktım. Sonra dedim kesin alacam seni. O an teknosa da 3g li model yoktu başka biryerden aldım bende.
  • Samsung Galaxy Tab 3 8.0 evet bundan bahsediyordum. tsk
  • telefon özelliği aktiflestirme konusunda bı gelısme var mı kardesler..... veya ılerde olur mu dersinizz ...
  • Geçen hafta 3G versiyonu N5105 i aldım.
    Çok memnunum.
    Telefon özelliğinin aktifleştirilmesi dört gözle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulytau16

telefon özelliği aktiflestirme konusunda bı gelısme var mı kardesler..... veya ılerde olur mu dersinizz ...

Sdn de biri ben yaptım demiş ama ayrıntılı bir anlatım hazırlayabilir misiniz dedim 1 haftaya yakındır daha ses yok. Yakında gelir inşallah. Normal hat aldım sırf ilerde açılır diye data hattı almayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soydank

Geçen hafta 3G versiyonu N5105 i aldım.
    Çok memnunum.
    Telefon özelliğinin aktifleştirilmesi dört gözle bekliyorum.

Hayırlı olsun gayet hoş şirin bencede. Tasarıma çok laf edildi ama elde güzel duruyor. Hayrını görün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.