Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mümkün olmalı. Gerçi bu konuda bir araştırma yapmadım ama. Cihazın yeni olması bu anlamda kötü. Bu tarz birikimlerin oluşmasını beklemek zorunda kalıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marancı

Mümkün olmalı. Gerçi bu konuda bir araştırma yapmadım ama. Cihazın yeni olması bu anlamda kötü. Bu tarz birikimlerin oluşmasını beklemek zorunda kalıyoruz.
    açıkçası cihazı N5100 'e dönüştürebilirsek root olayı da kendiliğinden çözülmüş olur.
    N8005'de öyle olmuştu. N8000 'e dönüştürüp root etmiştik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

açıkçası cihazı N5100 'e dönüştürebilirsek root olayı da kendiliğinden çözülmüş olur.
    N8005'de öyle olmuştu. N8000 'e dönüştürüp root etmiştik...

Alıntıları Göster
    telefon özelliği için gerekli adımları bir arkadaş aşağıdaki linkte açıklamış.
    hayırlı olsun...
    http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

• quote:

hayırlı olsun...
    http://forum.shiftdelete.net/tablet-bilgisayarlar/325495-samsung-galaxy-note-8-0-telefon-gsm-ozelligi-nasil-acilir-anlattik.html

Teşekkürler

• quote:

quote:

hayırlı olsun...

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selamlar.
    cihazı almayı düşünüyorum ama led'i yok sanırım. gece veya karanlıkta fotoğraf kalitesini deneyen oldu mu? bilgi verebilirseniz sevinirim.

• quote:

Mümkün olmalı. Gerçi bu konuda bir araştırma yapmadım ama. Cihazın yeni olması bu anlamda kötü. Bu tarz birikimlerin oluşmasını beklemek zorunda kalıyoruz.

Ben 5110 modelini rootladım.Unroot özelliğide var.Çok basit bir yöntem.

dosya
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2007672&d=1370033490

xda konu
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

• quote:

Orijinalden alıntı: erdovvan

arkadaşlar selamlar.
    cihazı almayı düşünüyorum ama led'i yok sanırım. gece veya karanlıkta fotoğraf kalitesini deneyen oldu mu? bilgi verebilirseniz sevinirim.

Evet Led yok. Gece denemedim ama akşam odada yapay ışıkta çekim iyi değil. Gündüz dışarda denemek nasip olmadı henüz ama zannımca orada güzel olur sonuç.
  • quote:

arkadaşlar selamlar.

Birkaç foto çektim az önce. Bu gece veya yarın gündüz paylaşırım.

• Susurluk Kamil Koç tesisleri ekstra bir ayar yapmadan direk çekim.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• Ilk foto aynı mekandan. İkinci resim Balıkesir garaj iç mekan iç aydınlatma gece 11.30 suları
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marancı -- 23 Haziran 2013; 0:42:42 >

• Bu iki fotoda evin iç balkonundan pencerenin arkasından normal çekim ve aynı yerin gece çekimi modu ile çekimi. Saat 12.10 suları
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• Cihazını satmak isteyen varsa alabilirim . İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesteleri_mj

Cihazını satmak isteyen varsa alabilirim . İyi forumlar.
    merhaba wifi versiyonunu aldım ama şimdi pişman oldum,
    5105 modelini 5110 wifi modeli ile takas yapmayı düşünenler PM:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

2010 yılı sonundan bu yana kullandığım Galaxy tab 7.0 (p1000) 'den (jelly bean 4.2.2 CM10.1 firmware) Galaxy Note 8.0 (GT-N5105) modele geçiş yaptım. Cihazın dahili belleği hazır uygulamalar ve benim kurduklarım ile birlikte 6.5 GB boş yer gösterir oldu. Cihaza takılı yeni sandisk class 10 64 GB micro SD kartım var. kurulan programları Harici SD-karta aktarmanın root etmeden bir yolu var mıdır ? Cihaz daha yeni olduğu için 5105 için bir root yöntemi yok görünüyor. Şimdilik. 51000 için olanı da brick etmemek için uygulamak istemiyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra Helium backup ile eski cihazda (p-1000) çalışan işime yarayacak uygulamaları tüm verileri ile birlikte GT-n5105 e aktarmak istiyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

Merhaba,

2010 yılı sonundan bu yana kullandığım Galaxy tab 7.0 (p1000) 'den (jelly bean 4.2.2 CM10.1 firmware) Galaxy Note 8.0 (GT-N5105) modele geçiş yaptım. Cihazın dahili belleği hazır uygulamalar ve benim kurduklarım ile birlikte 6.5 GB boş yer gösterir oldu. Cihaza takılı yeni sandisk class 10 64 GB micro SD kartım var. kurulan programları Harici SD-karta aktarmanın root etmeden bir yolu var mıdır ? Cihaz daha yeni olduğu için 5105 için bir root yöntemi yok görünüyor. Şimdilik. 51000 için olanı da brick etmemek için uygulamak istemiyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra Helium backup ile eski cihazda (p-1000) çalışan işime yarayacak uygulamaları tüm verileri ile birlikte GT-n5105 e aktarmak istiyorum.

Teşekkürler.

Yukardaki mesajımda da yazdığım gibi rootlayabilirsiniz.Hem de çok basit bir şekilde.Unrootta mevcut.brick riski yok.
    Root yapmadan taşımanız mümkün değil.

dosya
    http://forum.xda-develo...id=2007672&d=1370033490

xda konu
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2130276

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

Merhaba,

Teşekkürler.

Yukardaki mesajımda da yazdığım gibi rootlayabilirsiniz.Hem de çok basit bir şekilde.Unrootta mevcut.brick riski yok.
    Root yapmadan taşımanız mümkün değil.

dosya
    http://forum.xda-develo...id=2007672&d=1370033490

xda konu
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2130276

Alıntıları Göster
    5105 modelinin fiyatı düşmeye başladı.
    Hepsiburada.com da şuan 1.199 TL + 27 hazirana kadar cardfinansa 200 TL parapuan + 200 TL hediye çeki.
    almayı düşünenler kaçırmasın.
    Neredeyse üste para verecekler:)

• quote:

quote:

arkadaşlar selamlar.

teşekkür ederim. çok yardımcı oldu bu fotoğraflarınız.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar selamlar.

teşekkür ederim. çok yardımcı oldu bu fotoğraflarınız.

Ayrıca bu şekilde alanlar benimle cihazlarını takas ederse 200 TL de benden.
    1.199 TL ye aldıkları cihaz 599 TL ye gelecek:)

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, çalıştı :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.