Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
124.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VedoVedo

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Hafiza kartını cihaz hafızası olarak kullanma.
    SD kart telefon hafıza olarak gözükmektedir telefon hafızasına sd kart olarak gözükmektedir.cihaz rootlu olmalıdır.
    1-playstoredan busybox ve script manager programlarını yükleyin.
    2-busybox i çalıştırın root yetkisi verin ve install tuşuna basın.
    3-linkten Scripti indirin.
    4-script manager açın,browser basın ve root yetkisi verin.
    5-indirdiğiniz scripti seçin ve Açılan ekranda su ve boot seçeneklerini seçiniz script seçin.run basın.
    6-cihazının yeniden başlatın.acildiginda biraz bekleyin.
    7-ayarlarını hafıza kartının kartını telefon hafızasına ile yer değiştirdiğini göreceksiniz.
    8-oyunlarının artık hafıza kartınızın yükleyebilirsiniz.
    Güle güle kullanın.
    http://downloadandroidrom.com/file/GalaxyNote2/app2sdNote2

Evet şu an 50 gb boş alan var :) teşekürler. Önerdiğiniz adımlar ile çalışıyor. Harici bellek dahili bellek oldu.

Hafiza kartı yavaşlatir diye düşünmüştüm ama class 10 olunca tel hafızasında farkı yok.
    yüklendiğinde oyunları hafıza kartına taşımak için yeniden yuklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 29 Haziran 2013; 11:01:16 >

• Bende bu tabletten almak istiyorum teknosada n5110 wifi 900 tl 50 tl hediye çeki vetiyor bir ay sonra falan alcam sizce almalimiyim oyun perf nasil spen kullanisli.mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalyaman23

Bende bu tabletten almak istiyorum teknosada n5110 wifi 900 tl 50 tl hediye çeki vetiyor bir ay sonra falan alcam sizce almalimiyim oyun perf nasil spen kullanisli.mi

S peni note 2 den iyi gidip teşhir ürünlerini kullanırsanız ucu baskı hissi çok farklı ve de gelişmiş halde. Not almak için çok iyi. Ama bu sizde bir hevesse birkaç hafta sonra muhtemelen kullanımınız sıfıra yakınsar. Oyun performansı için çok net şeyler söyleyemem denemedim hiç ama almadan önce izlediğim videolar aklımda soru işareti bırakmamıştı benim.

• Birde yazmamışım almışken bence 3g li alın. Telefon özelliğini de açarsınız belki ileride.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalyaman23

Bende bu tabletten almak istiyorum teknosada n5110 wifi 900 tl 50 tl hediye çeki vetiyor bir ay sonra falan alcam sizce almalimiyim oyun perf nasil spen kullanisli.mi

Oyun performansı süper.suan alınabilecek en iyi tablet.

• bnde düşünüyorum bu tabletmı telefonmu çözemedım ama telefon özelliği ile direk satılmıyomu ? illa kurcalamak mı gerekıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboyyyy

bnde düşünüyorum bu tabletmı telefonmu çözemedım ama telefon özelliği ile direk satılmıyomu ? illa kurcalamak mı gerekıyo

Türkiyede satılan modellerde telefon özelliği yok.
    5105 3g li modeli alıp, basit bir yöntemle siz bu özelliği kazandırabilirsiniz.
  • konu tablet forumuna taşınsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka ka ka ka

konu tablet forumuna taşınsa daha iyi olur

Kesinlikle yeri tablet bölümü.

• 500 gb lık hdd yi otg kablo ile bağladım, sorunsuz veri transferi yapılabiliyor.
    HDD nin kablosu ilave güç sağlayan ikili kablo olmalı.
    kablonun bir ucunu otg kabloya,diğer ucunu sarj cihazına takın ve otg kabloyu cihazının bağlayın.

• bu tabletin n5105 ve n5105w modelleri arasındaki farkı bilen var mı acaba ?

aradım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka ka ka ka

bu tabletin n5105 ve n5105w modelleri arasındaki farkı bilen var mı acaba ?

aradım bulamadım

w Beyazı(White) simgeliyor.
    Şuan piyasada sadece beyaz modeli var.Bu nedenle w'yi çoğu mağaza kullanmıyor.
  • wi-fi ve 3g'li model arasında ekranın üstündeki sensörlerde farklılık gördüm.wi-fi'de tek sensör var 3g'de 2 adet.fazla olan sensör ne işe yarıyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

wi-fi ve 3g'li model arasında ekranın üstündeki sensörlerde farklılık gördüm.wi-fi'de tek sensör var 3g'de 2 adet.fazla olan sensör ne işe yarıyor acaba.

3g modeli ile telefon görüşmesi de yapılabildiğinden yakınlık sensörü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

wi-fi ve 3g'li model arasında ekranın üstündeki sensörlerde farklılık gördüm.wi-fi'de tek sensör var 3g'de 2 adet.fazla olan sensör ne işe yarıyor acaba.

3g modeli ile telefon görüşmesi de yapılabildiğinden yakınlık sensörü.

cevabınız için teşekkür ederim
  • Cihaz 2 gün önce elime geçti.Yaklaşık 1 gündür kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim neredeyse kusursuz bir cihaz.İlk tablet deneyimim ve çok beğendim.

Bu arada arkadaşlar cihazı düşmelere ve çizilmelere karşı koruyacak bir kılıf arıyorum.Önerebileceklerinizi sitesiyle beraber söylerseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemirbuk -- 5 Temmuz 2013; 21:32:41 >
  • Samsungavm sitesinden orijinal kılıfını temin edebilirsiniz.fiyatı 79 tl ama kesinlikle hakediyor.
    http://www.samsungavm.com/?urun-842-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-8-0-BOOK-COVER-EF-BN510BWEGWW--BEYAZ-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 6 Temmuz 2013; 10:35:00 >
  • Arkadaşlar bu tablete Vınn bağlayabilen oldu mu acaba? İnternette araştırdım ama bir şey bulamadım.
  • Bir sūre bekledikten sonra ilk fiyat düşmesinde bimeksten aldım wifi modelini. 260 liralık hediye çeki ile 639 liraya geldi. Belki yıl sonuna kadar beklesem daha da düşerdi ama sabredemedim artık. Taşınabilirlik açısından gayet tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Kılıf da alsam mı dedim ama bimekste 130 lira civarındaydı fiyatı.
    Flash çalıştırmak için firefox indirip eklenti kurdum ancak Firefox'un çalışması kendi browserı ve Chrome yanında yavaş kalıyor. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkan

Bir sūre bekledikten sonra ilk fiyat düşmesinde bimeksten aldım wifi modelini. 260 liralık hediye çeki ile 639 liraya geldi. Belki yıl sonuna kadar beklesem daha da düşerdi ama sabredemedim artık. Taşınabilirlik açısından gayet tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Kılıf da alsam mı dedim ama bimekste 130 lira civarındaydı fiyatı.
    Flash çalıştırmak için firefox indirip eklenti kurdum ancak Firefox'un çalışması kendi browserı ve Chrome yanında yavaş kalıyor. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

flash için buradan android 4 için olan son sürümü indirin ve kurun:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

başka birşeye gerek yok stok tarayıcısıyla artık flashlı siteleri gezebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.