Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence süper. ama yuvarlak değilde köşeli dikdörtgen olsaymış daha süper olurmuş. samsungun bu yuvarlak köşe politikasına karşıyım.

• Samsung, Apple' ın üzerine oynamaya devam ediyor. Tasarım gerçekten hiç iyi değil.

• tablet için 7'' küçük, 10'' büyük diyenlere hitap eden bir ideal bir ürün olmuş ipad mininin rakibi.
    ayrıca s3 tasarımı s3te güzel ama bunda hiç olmamış kenarlar boş kalmış

• Samsungun yeni takozu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlüğün daha fazla olmasını beklerdim. takoz olması da cabası..

• kenarlar ney abi ya... o beyaz çerçeve nedir niçin bukadar yer kaplanır anlamam...
  • Çin malı tabletlere benziyor, kimse kusura bakmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

kenarlar ney abi ya... o beyaz çerçeve nedir niçin bukadar yer kaplanır anlamam...

O çerçeve olmasa nasıl tutacaksınız tableti...? Eliniz hep ekranda olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada sitede fiyatı belirlenmiş

639,50 dolar cık(3G+WiFi) bu demek oluyor ki yurt dışı kayıtsız fiyat 1.150 TL

Eğer bu rakamlar gerçekse bizdeki fiyatı 1750 olur :))

ama gerçek değildir herhal

• İste tam anlamiyla aradigim istedigim cihaz. !

• mesut çevik in dikkatine!!!

forumda avatar hala değişmiyor. yüklüyorum önizleme görünmüyor. onaylıyorum değişen birşey yok. google dan arayınca ta 2007 lerden cevaplar çıkıyor, demek ki hiç ilerleme kaydedilememiş, aynı tas aynı hamam.
    sayın mesut çevik barselona da haber peşinde, anasayfa şıkır şıkır haberler videolar, peki foruma girip normal kullanıcıların yaptığı gündelik hareketleri yapmayı denedimi acaba bu günlerde. madalyaya koşarken arkaya bakıp sana destek olanlarıda görmelisin. forum hep sıkıntılı, sürekli bir tarafı bozuluyor, neden? çünkü bebelere emanet, iki tane kod yazmayı bilen bir çocuğa emanet edilemeyecek kadar büyüdü bu iş. donanımhaber deyince ben seni tanırım
    duy sesimi mesut çevik.

http://forum.donanimhaber.com/m_47548756/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 3 Mart 2013; 6:40:17 >

• güzelmiş zor durumlarda telefon daha ne olsun

• Kendisi yenilikçe birşey üretmeyen sadece olan şeyleri geliştiren kopyacı Samsung !

• 5 mp çok az maalesef downn
  • kulaklıkla konussan bir dert konusmazsan bir dert arkadasın telefonundan alo derken kendımı garip hıssetmedim dersem coook buyuk yalan soylemis olurum oyuzden ben bunlara telefonda edebilecegin cihaz denmesini daha uygun buluyorum:))) hatırlıyorumda panasonic in zippodan biraz ırıce bir telefonu vardı nerden nereye...otobuste cekınmeden kulagına goturup alo dıyebilecekler ıcın mukemmel alet ama:)

• Kesinlikle alacağım. Mükemmel bir alet. 2 yıldır böyle bir tablet bekliyordum nihayet çıkıyor
  • Telefon özelliği olduğuna emin miyiz?
    Bir de ne zaman satışa çıkacak?
    Bana telefon özelliği olan 7-8" arası birşey lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü tam bir kamyon tekerleği altı takozu fakat özellikler çok iyi. telefonla konuşup mesaj çekmek çok enteresan bir durum. bana çom cazip geldi. telefon almak yerine bunu tercih edicem sanırım.
    çerçevesi çok kalın o yüzden bu kadar eleştiri aldı bana kalırsa. ben de bu konuyu eleştiriyorum. i pad mini'nin tasarımına bakın bir de bunun tasarımına. sırf kenarları kalın diye ele almadan bile sanki bir iki kiloymuş gibi görünüyor, fakat videoda note 2 den daha ince falan bier şeylerden bahsediyor mesut çevik... bir de bu açıdan olaya bakmanızı tavsiye ederim. wait for s4...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

02:11'e dikkat.
    Samsung Galaxy Note 8.0 ön inceleme

yazılım tam oturmamıştır daha satışa sunulmadı. ne bu öfke :)
  • Samsung galaxy s3 ün 3-4 sene sonraki versiyonunu şimdi çıkarmış büyüt büyüt galaxy s3 ileride galaxy s7-8 serisi bu büyüklükde olucak galiba büyüklükde bir yere kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.