Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon gibi konuşmak için çok büyük, normal 10" bir tablete göre de küçük.
    İlginç bir cihaz olmuş açıkcası..
  • Bence tek kötü tarafı ekranın amoled olmaması...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyutuna takılmatkansa içeriği daha önemli olan cihaz.

Her topal satıcının bir kör alıcıs vardır.
  • bu alet telefon olarak kullanılabiliyor mu türkiyede şimdi?*? çalıştırabilen bi sölesn de şu babalar gününde alalım..
  • birde pili kaç saat gidiyor mesela ıpad minide ortalama 10 saat? birde miniyle kıyaslamak sizce doğrumu?
  • Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

hangi modelini aldınız acaba telefon özelliği var mı? bir de pepsi kodu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgur

quote:

Dun itibarıyla note 8 almış bulunuyorum .n11 uzerinden eksenbilgisayardan aldım ,samsung Tr garantili,932 tl idi Pepsi kodu ile,Worldcard ile 94 tl civarı da puan hediyesi olacak insallah. Sipariş verdim,ertesi gun elimdeydi,ekseni tebrik etmek lazım bu konuda . Ürüne gelince ,tahmin ettiğimden de basarili cikti note 8.0. Sorusu olan arkadaslar olursa cevaplamaya çalışırım.

hangi modelini aldınız acaba telefon özelliği var mı? bir de pepsi kodu nedir?

5110 sadece wifi modeli.pepsi kapaklarından çıkan kodu n11 e girince 11 tl indirim veriyor.

• Bu modelde video için avi flash video destegi ve Photoshop var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: striders

Bu modelde video için avi flash video destegi ve Photoshop var mı

Photoshop ücretli ,ayrıca alıyorsunuz (note 10.1 de bedava idi) . Öbür konuyu bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: striders

Bu modelde video için avi flash video destegi ve Photoshop var mı

Photoshop ücretli ,ayrıca alıyorsunuz (note 10.1 de bedava idi) . Öbür konuyu bilmiyorum.

Sağolasın. O zaman 10.1 yolları göründü bana

• Merhaba su an tayland dayım. Burada telefon özellikli olan var fakat imei si değiştiriliyor mu bilen var mı acaba. Fiyatı da 850 tl gibi.

• Mesut hocanın dediği gibi samsung yakında önümüze tepsiyi sunacak
  • SEN NE GÜZELLLLL GÜLÜYORSUN ÖYLE MESUT ÇEVİK

• nedir bu çok büyük olmuş yorumları anlamadım.. saçma sapan konuşmayın, telefon değil bu adı üstünde tablet. tablete göre küçük bile boyutları, normal tabletler 10" civarında zaten.
  • ben ne kadar samsun bayısıne gıttımse boyle bı cep telefonu yok dıyorlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.