Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • p1000 kullanıcısı olarak harika bir tablet olmuş diyorum.

1- 8" olup çantada taşınabilir oluşu,
    2- Fiziksel tuş oluşu
    3- Ahize oluşu
    4- S pen oluşu
    5- inceliği

eğer kamerası da en az 8 mp olsaydı mükemmel olmuş derdim. Şuan mükemmele yakın.

umarım rağbet görmez de ucuza alırız ;)
  • Hem tablet hem de telefon taşıyanlar için kolaylık olabilir.Bt kulaklıkla birlikte kullanılır anca telefonu, kocaman şeyi kafaya dayamak saçma/komik olur.
  • türkiyeye ne zaman gelir acaba?
  • Ürünü yeni aldım. SOKKKK. Telefon özelliği çalışmıyor.... Sanırım samsung Türkiye'de çalışmasını istemiyormuş. Satıcı öyle dedi. Sadece 3g ve SMS izni var şu anda. Orjinal olmayan yazılım yüklemek istemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Ürünü yeni aldım. SOKKKK. Telefon özelliği çalışmıyor.... Sanırım samsung Türkiye'de çalışmasını istemiyormuş. Satıcı öyle dedi. Sadece 3g ve SMS izni var şu anda. Orjinal olmayan yazılım yüklemek istemiyorum...

Cogu Tablette ayni dert var.

Adamlar simkart yuvasi koymuslar 3G yazmislar Parantez icinde Data Only yaziyor.yani sadece pratik internete baglanmak icin.

Bu en ucuz ve pahali tabletlerde oyle.

Yomku telefon arayan var hatta oda samsung ama fiyati 1000 tl den fazla olan modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden kaça aldın?

• 5105 modelinden mi aldınız?bu model telefon gorusmesine acik diye biliyorum.
  • Turkiyede satilanlarda telefon ozelligi yok diye biliyorum. Fiyati daha iyi .3g ve wifi . Turkcell baylerinde var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dizapoen

Nerden kaça aldın?

samsung shop 1300 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Turkiyede satilanlarda telefon ozelligi yok diye biliyorum. Fiyati daha iyi .3g ve wifi . Turkcell baylerinde var mi?

Galaxy note'un birebir büyütülmüş hali. Türkiye ve birkaç ülke hariç full telefon özellikleri ile satılıyor. Bizde nedense bu özellik silinmiş. Ama sadece yazılımsal. Yukarıda verdiğim linkte orjinal rom yükleyip. Tüm telefon özellikleri açık olarak kullana bilirsiniz. Ayrıca bu zihniyeti anlamıyorum. Bırakın isteyen kafasına dayasın telefon gibi konuşsun. Neden Türkiye'de böyle.
  • Aldım N8005'i İlk Ben Denemiştim Türkiyede ama Ona Yaptığım Gibi Yaptım Malesef OLMADI :(( Nasıl Yazılımı Yedi Açıldı Ama Telefon Menüsüde Geldi.. Arama Yapmıyor:((

CWM Kurduk Deodexed Rom Attım Herşey Süper Ama Malesef.... Deniyorum....

Bu Arada Cihazın Ekranı Yeni Nesil LCD Yani N8000'deki TFT Ekran Değil... Ekran Harika....
  • nerden aldiniz Türkiyedenmi.

• Çin malı tabletlerin tasarımları daha güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Aldım N8005'i İlk Ben Denemiştim Türkiyede ama Ona Yaptığım Gibi Yaptım Malesef OLMADI :(( Nasıl Yazılımı Yedi Açıldı Ama Telefon Menüsüde Geldi.. Arama Yapmıyor:((

CWM Kurduk Deodexed Rom Attım Herşey Süper Ama Malesef.... Deniyorum....

Bu Arada Cihazın Ekranı Yeni Nesil LCD Yani N8000'deki TFT Ekran Değil... Ekran Harika....

Forumda bu cihaza sahip tek kişi sizsiniz galiba gule gule kullanın.Cihazi anlatan kisa bir inceleme yapabilirseniz cok faydali olur.Ben özellikle sarj süresini merak ediyorum 3g'de kac saat gidiyor?
  • Yaw bu alete bayiliyorum s pen 8.0 inc donanim ozellikleri vs ama tipi igrenc.

Siyah modeli olsaydi bari
  • almayı düşünüyorum ama table tolanın 3g siz teknosada 999 tl hb de de aynı hız olarak mükemmel ypılmayacak şey yok
  • Tasarım kötü

• telefon özelliğini açabilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı kullanıyorum galaxy note 10.1 e yaptığım şekilde telefon özelliği yüklüyorum. ama çalışmıyor. Telefon özelliği çıkıyor ama arama yapılmıyor ya da arama gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Cihazı kullanıyorum galaxy note 10.1 e yaptığım şekilde telefon özelliği yüklüyorum. ama çalışmıyor. Telefon özelliği çıkıyor ama arama yapılmıyor ya da arama gelmiyor.

Umarım buna bir çare bulunur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.