Hocam insallah cozulur ama snap li note kullanan herkes bu durumdan sikayetciydi.. bir apk kurup ekran duzeldi diyende vardi duzelmedi diyende ama o donma kasma snapli note larda oluyor.. zaten qualcomm ezelden beri sorunlu isinma ve buna bagli kasmalarla ama gel gor ki samsung abd nin diretmesiyle abd icin mecbur kullaniyor abd icin uretilen cihazlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1330. sayfa)
-
-
hocam kontrol ettim snapli model değilmiş dediğiniz gibi sıfırladım fakat sorun devam ediyor bataryadan şüpheleniyorum sipariş verdim deneyeceğim umarım sorun bataryadandır :) o apk da sadece effect gibi bir uygulama kesin çözüm değil hocam , niyetim şuanda ekranı kurtarıp cihazı elden çıkarmak 3 yıl oldu ömür bitti bu halde satılmaz , yenisinide almak dolar malum fiyatlar yüksek düzeltsem bari 2bin etsede yeni bir telefon alırız, amoled den uzak duracam artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdo.45 -- 16 Temmuz 2021; 11:14:55 > -
Cok gecmis olsun hocam.. kendiniz batarya almak yerine keske yetkili servise bir danissaydiniz.. bazan yetkili servisin degistirmesi daha uyguna kacabiliyor yada cok fazla bir fark olmayabiliyor.. avantaji orjinal batarya arti su gecirmezligi devam ediyor.. bende cihazi gecen sene teshir urunu olarak 3000 e almistim 2 yil garanti verdi fatura kesti .. ben memnunum cihazdan ekran batarya saglamlik vs olarak .. nasip ilerde yeni note serisi cikarsa butce uyarsa aliriz uymazsa note 10 vs aliriz artik :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fatura kayıp garantisi zaten yok ayrıca servis fahiş fiyatlar istiyor biraz teknik bilgim var 107 tl ye deji batarya sipariş ettim denmekten zarar gelmez zaten aşırı ısınma var bu şekilde kullanmak pek mümkün değil ayrıca samsung amolede pek güven olmuyor S8+ kullandım daha önce onda problem yaşadım note 8 alayım dedim çok iyi telefon hep memnun etti fakat geçen yıl değiştirmek istedim şimdi değişmediğim için pişmanım telefonun ömrü doluyor planlı eskitme size tavsiyem telefon sağlamken elden çıkarın çünkü benim gibi mağdur olan yüzlerce insan var ekran değişimi telefon parası iş oraya giderse hurda niyetine satacaz telefonu başka çaresi yok :(
-
Hocam eyvallah ben degistirmeyi dusunmuyorum note 8 e kadar butun s serilerini kullandim s10 serileri haric hepside hala evde kutularinda duruyor ve calisiyor sorunsuz.. sizin aksinize ben hic amoled yanigi sararmasi donma kitlenme olayi yasamadim kullandigim cihazlarda.. samsung harici kullandigim ve kurtuldugum cihazlarda oldu sony motorola huawei xiaomi ve alir almaz pismanlik yasayip sattim.. beni memnun eden 2 marka oldu samsung ve lg.. lg de g2 ve v30 plus kullandim her iki cihazda hala sorunsuz calismakta.. lg v30 plus cok saglam cihaz ama lg telefon isini bitirdi cihazlar cop oldu ... dedigim gibi ben samsungtan memnunum suan cihazimda sorunsuz ilerde bataryada sorun yasarsam bile yetkili servisle cozerim garantiye alirim kendimi..
hocam teknik servis ekranı da değiştirelim diyor 2000 küsür fatura çıkarıyor satsam o para etmez bu yüzden kendi başıma çözümler aramak istedim o paraya yeni telefon alır bunuda hurdaya 1000 e satarım daha karlı , olması gereken sizin dediğiniz fakat 2 bin edecek mala 2 bin harcamak anlamsız cihaz Note 20 falan gibi verdiğim paraya değecek olsaydı bende aynı yolu izlerdim fakat durum çıkmazda
-
Hocam bana gore bu vergilerle bu dolar kuruyla makul bir fiyat cikarmislar en dandik cin telefonlari bile ki donanim ozellik olarak bile bundan geriler 4 bin 5 bin civari fiyatlar.. ekran isinmadigi zaman sariya kacmiyorsa birde sorun pildense pil degisimiyle sorunsuz kullanirsiniz cihazi...
Samsung tan bayram sürprizi. Mayis güncellemenizi alin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelen en son güncellemeyi yükledim. Bakalım bir fark hissedecek miyiz?
Güncellemeden sonra ne değişti farkeden var mı
çift hatlı modele sahibim.mayıs güncellemesi hala gelmedi,gelen var mı?
-
Kamerasi ve bataryasi note 8 den iyi midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilal47
Kamerasi ve bataryasi note 8 den iyi midir?Evet her ikisi de iyi...
Arkadaşlar, ekranında IPG koruma olan ve kılıfı olan cihazım yaklaşık 10cm den mermere düşerek ilginç bir şekilde aşağıdaki gibi kırıldı;
bütün fonksiyonları çalışıyor home tuşu dokunmatik vs. Ama ekran bu halde. Sadece cam değişimi yapan yerler var mı? kaç para ortalama değişim bilenler var mıdır? Cihaz yalan oldu zaten Oneplus Nord'a geçtim, sizce 1500 civarına giderse satılır mı? yoksa tamir ettirip mi satmalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 5 Ağustos 2021; 8:58:25 >
-
Ekran komple degiscek. Sizin ekran icten kirilmis.. 12 ay garantili yenilenmis note 8 ler 3200 tl ye satiliyor.. bu halde 700 800 tl ye satarsiniz.. ikinci bir husus oneplus nord tan memnunmusunuz donanimi ozellikleri bunun yarisi bende esimin tel yenileyecegim nord ta baktim ama s10e yada a52 arasinda kaldim nord tan memnunsaniz onuda listeye alacam iyi forumlar
norddan memnunum hocam. donanımsal olarak bunun yarısı diyemeyiz, zira işlemci olarak cpu tarafı güçlü, gpu tarafı zayıf. oyun oynamadığım için genel manada telefon çok daha hızlı benim için. üstelik daha düşük nm ye sahip mimari sayesinde nord ısınmıyor, bu sebeple batarya ömrüne de hatrı sayılır bir etkisi var. daha güç tasarruflu bir işlemciye sahip olduğu için pili belki note 8 in 2 katı gidiyor. note8'in pilinden hiç memnun değildim. Kameraları iyi ışık altında kesinlikle çok daha iyi note8'e göre. ışığın az olduğu ortamlarda arka kamera bir tık daha iyi fakat ön kamera kötü ışıkta çok soft, işe yaramaz pek. hoparlör sesi çok daha kuvvetli note8'e. ve açık ara en iyi özelliği 90hz ekranı sanırım. herşey yağ gibi akıyor, çok hızlı hissettiriyor. alışınca geri dönemiyorsunuz. Oneplusun arayüzü de saf androide çok yakın çok akıcı herşey çok düzenli ve şık. genel olarak geçtiğim için çok memnunum. Fakat note8'i çok seviyordum, kırılması beni çok üzdü. birde 10cm mesafeden ve kırılmaz camla nasıl içten kırılıyor anlam veremedim...
-
Memnun oldugunuza sevindim hocam.. bende listeye alayim bir arastirayim. Hocam kirilmaz cam koruyacak diye birsey yok baski oldugu an kirilir hocam.. bende arka on tam kaplayan mat koruyucu taktirdim cizilmesin diye okadar.. camin koruma gibi birseyi olmuyor gecmis olsun hocam..
Galaxy s20 fe model aldığım için önceki telefonum galaxy note 8 cihazım satılıktır, cihazı hepsiburada dan 3 yıl önce aldım devamlı kilifla kullandım, kozmetik olarak%99 dur, 3/4 tane kılıfı, kutusu, sarj cihazı, yedek kalem uçları ve faturasiyla verilecek olup kulaklığı ve diğer usb aparatları yoktur, renk siyah model n950f modeldir, resmi samsung Türkiye garantilidir, satış fiyatım 2.500₺ dir, ilgilenenler özelden yazabilir
Pahali demis hocam resmi tr garantili sifiri zaten 4200 .. alirsam sifir tr cihazi alirim daha mantikli. Genede tesekkur ederim
4200 olan nord n10 modeli hocam. Çok daha kırpılmış lite versiyonu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X