Tamam, telefonda bir yer kapalıymış, onu aktif etti arkadaşım, halletti şimdilik. Her yetkili servis farklı bir fiyat söyleyebilir. Note20 den sonra yeni model çıkmaması üzdü. |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1332. sayfa)
-
-
Benim note 8 e 2 defa batarya takıldı, son takılan da şişti. Bir anakart sorunu mu var acaba
-
Cihazım satılıktır
sahibinden.comSamsung / Galaxy Note 8 N950 / Çok temiz Galaxy Note 8 sahibinden.comda - 952859247https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-cok-temiz-galaxy-note-8-952859247/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni note serisi çıkmayacağına göre sanırım bir sonraki telefonum samsung olmaz gibi. Sırf kalemi için note serisi kullanıyordum. Çocuğa xiaomi poco x3 pro aldım gayet güzel cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çift hatlı honkong cihazlara güncelleme gelmedi hala.3 hafta önce normal tr cihazlar güncelleme aldı oysa ki
-
instagram da karanlık tema kullanıyorum. bazen herşey bembeyaz oluyor butonlar falan gözükmüyor bu sorunu yaşayan varmı
-
Ben hades q 2.0 rom kurdum kullanıyorum. Bekle bekle bir hoş oldum. Hem android 10 hem one ui 2.5. Bence deneyebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oxgan
Ben hades q 2.0 rom kurdum kullanıyorum. Bekle bekle bir hoş oldum. Hem android 10 hem one ui 2.5. Bence deneyebilirsinizNasıl sıkıntılar var mı? Çıktığı günden beri telegram grubundan takip ediyorum. Farklı sıkıntılar yaşayanlar var ama emin de olamadım. Temassız ödeme ve akıllı saat bağlantı durumu benim için en önemli olanlar. Önerir misiniz?
-
1.0 sorunluydu. Özellikle parlak ışık altında ekran açılmıyordu. Ama 2.0 Sorunsuz çalışıyor memnunum açıkçası
quote:
1.0 sorunluydu. Özellikle parlak ışık altında ekran açılmıyordu. Ama 2.0 Sorunsuz çalışıyor memnunum açıkçasıPeki root yetkili mi kullanıyorsunuz? Ben genelde romlar da direk port halini kullanmayı tercih ediyorum. Yine bu imkan var sanırım.
-
İstersen kullanmayabilirsin ama ben kullanıyorum. En güzel yanlarından birisi dex uygulaması.
İştahım kabardı. Her gün bakıyorum. Şimdi tam kurarım üzerine V2.1 çıkar moralim bozulur diye bekledim. Haftasonu geçeyim bende. Teşekkür ederim.
-
Ben 1.0 üstüne update gibi kurdum
Son güncellemede problem var mı arkadaşlar kuralım mı ?
Az önce bir şey dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim. Bir süredir kalem yerine zor girip çıkıyordu. Az önce bir kürdan ile biraz girişini kurcalayınca epey toz topağı çıktığını gördüm ve iyice temizledim. Epey pislik birikmiş içine. Bunu yapınca kalem rahat girip çıkmaya başladı. Haberiniz olsun.
Eğer böyle bir durum varsa şarj soketlerinizi ve mikrofon girişlerini kontrol edin derim
quote:
Eğer böyle bir durum varsa şarj soketlerinizi ve mikrofon girişlerini kontrol edin derimKulaklık girişini daha önce temizlemiştim zaten. Şarj soketini de kontrol ettim.
Arkadaşlar selamlar. Bu amoled yanığına istinaden uygulamalar var mı acaba? Ya da çözümü bilen? (Ekran değişimi önermeyin lütfen, çok pahalı ne yazık ki.)
-
quote:
Orijinalden alıntı: humble mumbleArkadaşlar selamlar. Bu amoled yanığına istinaden uygulamalar var mı acaba? Ya da çözümü bilen? (Ekran değişimi önermeyin lütfen, çok pahalı ne yazık ki.)
zaten ekran değişsen de yeniden oluyor. benim ekran kırıldığı için değiştirdim çok kısa zamanda amoled yanığı oldu yine.
-
Efsanenin Fişi Çekildi: Samsung Galaxy Note 8 Artık Güncelleme Almayacak
https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-note-guncelleme-almayacak-h115812.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X