< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (968. sayfa)
-
-
Note 9 icin orjinal s pen kalem ariyorum. Satin alabilecegim bir magaza ya da site (guvenilir bir yer) var mi acaba?
Yada elinde olan ve satmak isteyen varsa ona da talip olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün 2018 yılında aldığım note 9 128 GB telefonu s24 ultra takasına verdim. Kasada ufak tefek çizikler vardı, servis kontrolünde beyaz arka planda ekran yanığı da çıktı. Telefona 1350 TL değer biçtiler, 8000 TL de takas indirimiyle, 9350 TL'ye yollarımız ayrıldı kendisiyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bir bayiden yapmaya calistim. Ekranda yanma var diye fiyat 1000 TL altina dusuyor kampanyaya dahil edemiyoruz dedi.
Online farkli tamam ama bayiden bayiye de fiyat listesi farkli demekki.
Online uzerinden degisim randevumu bekliyorum artik mecbur.
hayırlı olsun,
takas ve satin alma işlemini hangi kanalda yaptınız, direk mağazaya mı gittiniz?
Evet, direkt samsung mağazadan.
-
Benim telefon 2018 yılında turkcel'den ilk çıktığı zaman almıştım çok titizim servis yüzü görmedi ekran ilk günkü gibi s24 ultra almak istesem kaç paraya sayıyotlar arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba telefonda wowifi nasıl etkinleştriyoruz
Verilebilecek maksimum değerler aşağıdaki gibi.
Bu değere ek olarak 8000 lira da destek alıyorsunuz. 8000+4700 gibi. Ama bu değerler maksimum olacak şekildedir, 4000 de olabilir, 3000 de olabilir.
-
Merhaba bende izmir hatay'da oturuyorum yanlış alıntı oldu sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Can-KSKVerilebilecek maksimum değerler aşağıdaki gibi.
Bu değere ek olarak 8000 lira da destek alıyorsunuz. 8000+4700 gibi. Ama bu değerler maksimum olacak şekildedir, 4000 de olabilir, 3000 de olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok, aslında sorunuzu cevaplamıştım :)
-
Tamam şimdi gördüm can kardeşim çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgi için son sorum wofi aramayı nasıl aktif ediyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Can-KSKYok, aslında sorunuzu cevaplamıştım :)
Yanılmıyorsam Ayarlar>Bağlantılar>Wifi araması şeklinde bakılabilir.
sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 6 Nisan 2024; 5:6:39 > -
1350 TL'ye bu telefona satmaktansa yedekte tutarım daha iyi
Yanlış anladınız sanırım. takas indirimi de oldu ya, 9350 TL'ye vermiş oldum.
-
Selamlar
Şöyle bir içerik yaptım
Ne diyorsunuz 2024'te bu cihaz hala kullanılır mı
Recep Topakyoutube2024 YILINDA SAMSUNG GALAXY NOTE 9 KULLANMAKhttps://www.youtube.com/watch?si=wDRqCZ4I8QvZaO5j&v=zkzlf-z-aN0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kendi adıma önce custom rom 13 yükledim, daha sonra twrp'den (şifrelenmiş) dosyalarıma ulaşma sorunu olduğu ve sistemin yedeğini alamadığım için ve bir de netten android 13'ün pil kullanımı pek iyi olmadığını okuduğum için android 12 custom rom yükledim, hala severek kullanıyorum ama tabi ki netice kişiden kişiye ve kullanım amacına ve şekline göre değişir.
-
XDA'da android 14, UI 6.0 uyarlaması yapmışlar deneyen oldu mu acaba?
-
Mayista yeni 6.1 yayinlanacak onu bekle
https://www.instagram.com/alexisxda?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X