Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.418
Cevap
162
Favori
379.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şarj soketi genelde kumaş tozları ile doluyor.Bu da temassızlığa ve şarj kablo ucunun sokete iyi oturmamasına sebep oluyor ahşap ince bir şey ile telefonun şarj soketininin içini temizle düzelir büyük ihtimal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar note 9 ilk çıktığı gün aldım bu güne kadar batarya dahil hiç bir sıkıntı yaşamadım çok güzel telefon honor magıc 6 pro almayı düşünüyorum yeni telefonmu alsam yoksa note 9 ile devam'mı etsem bilemedim

• nevrans kullanıcısına yanıt

Aynen bende 2018 ağstosta aldım daha sonra s 22 ultra 512 aldım hala note 9 un pili 10 saat ekran süresi veriyor arabamda kullanıyorum android autoda

• resattavasoglu R kullanıcısına yanıt
    Samsung en iyi telefonları s7 egde ve samsung note 9 serisiydi bence honor 6 pro fiyat olarak çok iyi özellik olarak çok iyi bir telefon çok beğendim telefonu ben

• asadem kullanıcısına yanıt
    Bende çok memnunum

hocam 2.el note 9 almak istiyorum keyfi olarak. satmayı düşünürseniz ilerleyen günlerde ilgilenirim. güle güle kullanın

hocam cihaz temiz ise satın almayı düşünüyorum note 9'u. aklınızda bulunsun. şimdiden hayırlı olsun

6 yıllık kullanım sonucu şuan kaç saat ekran süresi almaktasın?

6 yıllık kullanım sonucunda hala nasıl bu kadar ekran süresi veriyor ilginç. Telefonu hep 100'e kadar şarj ettiniz mi peki

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Hücreyi kapatırsam 10 saat hücre yayını dahil 8 saat ekran süresi alıyorum tabi artık 2. Telefonum olduğu için sim kart bazen takıyorum.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Letgo gibi yerlerde 2. eli 4500-5500 civarı, temiz bulunursa alınabilir,

servis fiyatları hep uçuktur maalesef, seneler önce 2.el olarak Sony

Xperia 2 aldım, sadece üst kısmında dokunmatik sorunu vardı, servise

"kaça olur" diye sorduğumda bana o telefona verdiğimden daha fazla

fiyat çekmişti, neyse onu bir takasta verip başka telefon almıştım, aslında

o haliyle bile Sony Xperia Z2 güzel telefondu... (neyse konu Note 9)

• tens T kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılmıyorum... ben android 12 yaptım hala işlerimi fazlasıyla görüyor

(sadece bataryası biraz sorun çıkartıyor, bir bunun çift tıklamasına ve 'AOD' sini pek sevemedim)

o Note 9 kalitesindeki "yeni telefonlar" kaç liradan başlıyor bilginiz var mı?

herhalde 2-3 asgari ücret para fazlanız var!!!

• alicavush kullanıcısına yanıt

anrdoid 13 yüklediğimde TWRP'deyken telefonun hafızasında kayıtlı dosye isimleri şifreliydi (kastınız buysa)

ama ben pek sevemedim ve adroid 12 kurdum, onda TWRP'den dosya isimlerini görebiliyorum

gizli saklım olmadığı için android 12 ile devam ediyorum, sanırım 7-8 ay arow 12.1 hala yüklü...

• avci26 kullanıcısına yanıt
    Dosyaların hiç görünmemesi lazım, bomboş çıkmalı, o dosyaları hiç görememeli. En azından WhatsApp sohbetlerimin bende saklı kalmasını isterim yada banka uygulamalarının vs uzar gider. Olayın gizlilik saklılık ile ilgisi yok. İllaki telefonunuzda ailenize ait resimler videolar vardır. Bir gün aileniz ile eğlencesine çektiğiniz bir resim yada videonuza instagram da absürt şakalar yapıldığını görebilirsiniz. Bu zamana kadar hiç telefon aldırmadım ya da kaybetmedim ama bu demek değil ki bundan sonra da kaybetmeyeceğim. Telefonlar artık sadece telefon değil. Telefonlar artık bizleriz, içlerinde bizler yüklüyüz, her şeyimiz ile. Cinsel tercihlerimizden kimlik bilgilerimize varana kadar her şey telefonlarımızda

• Merhaba arkadaşlar, note 9 cihazımı memnun olmama rağmen ekran sorunlarından dolayı değiştirmek istiyorum, özellik olarak en yakın hatta az üstü cihaz önerileriniz olur mu? (Çoğu cihaz ekran olarak bunun yanına yaklaşamıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 17 Kasım 2024; 18:51:38 >
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Ekran değişimi ve batarya yenilemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tens T kullanıcısına yanıt
    Aklımda o fikir aslında ama batarya değişimi sonrası randıman kaybı oluyor diye çok şikayet var (burda bile) o yüzden yanaşmıyorum.

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Samsung'un ustalık eseridir note 9 ve s9 serileri. Bence bu çerçeve oranında bu ekran kalitesinde ve bu hızda yeni cihazlara çok para vermeye gerek yok. Tabi prof kamera çekimlerine ve telefondan render yapmaya ihtiyacınız yoksa Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 967968969970971
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.