Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.442
Cevap
160
Favori
383.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

batarya sayacini sifirlamadan taktiginiz pil ise yaramaz root varsa kendin yaparsin eger yoksa yetkili servis degistirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlovedman kullanıcısına yanıt
    yetkili servis değiştirdi zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt

Aynı mantıkla bende Yenilenmiş Galaxy note 9 aldım. Yenilenmiş olduğu için taksitle de alabiliyorsun. 8-9K Yenilenmiş Note 9 bulunabiliyor (A Grade)

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt

bu telefonun letgo gibi yerlerde 2.el olarak fiyatı 4000-4500 civarı, cepten 8k çıkacaksa çok daha iyi özellikli (8gb ram, 5g) daha günceli alınabilirdi

"yenilenmiş" adı altında sırf 12 garanti için ederinin 2 katına yakının vermek bana mantıklı gelmiyor, tabi ki para sizin, karar sizin ama ben olsam almazdım, Note 9'uma 2-3 sene önce (az sorunlu, yani kullanıma engeli olmayan) Note 9'u (pazarlıkla) 2400tl vermiştim hala kullanırım, satan kişi "istersen pilini değiştir" demişti ben hala idare ediyorum.

• Galaxy Note 9 A grade diyorum. Çizik dahi yok. aynı dedigin gibi b grade c grade alabilirsin dedigin fiyatlara.

• Eşim 2 sene önce Note 9'una düşürdü ekranda hafif bir çatlak oldu.. ekran değiştirmek için bir ay kadar önce Samsung yetkili servis başarı ya götürdüm Fakat sadece ekran değişmiyor ekran.. arka kapak.. Ve
    batarya mecburen değişim oluyor dediler.. 6200 TL Fiyat istediler.. Aslında telefon yeni gibi olacak Fakat mevcut bataryası da çok iyi gidiyor.. Zaten ikinci el Note 9'larda Bu fiyata satılıyor.. ama bildiğim telefon.. O yüzden değiştirmek de cazip geliyor sizin fikriniz ne acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt

servis (her zamanki gibi) yolmaya kalkmış, bu ne ya...

letgo gibi yerlerde 2.eli 4500-500 civarına olan bir telefon,

• Cihazi cöpe atmak yerine servise 4.5k verip hem ekran hem batarya değişimi yaptirtmiştim,5 aydir sorunsuz şekilde kullaniyor evdekiler.5k veya 10k olsa böyle bi ekran böyle bir cihaz yok fistik gibi cihaz annem kullaniyor:))

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tüm Note 9 Kullanıcılarına Merhaba.

Özellikle Ana Konu'yu açan smart1978 Yarbayımızı burada bugün bile tekrar görmek ne güzel. Gerçi şu anda 6 ay önceki gönderisine yazıyorum :)

Akşam burası zannedip 9 yıl önce kullandığım Note 4 Forumuna o zamanki binbaşımıza bir mesaj atmıştım.

Orası da hala çalışıyor ve bir üye nazik bir cevap göndermiş. İki ekran görüntüsü aldım ve henüz bulduğum Note 9 forumunda paylaşayım dedim. Enterese eden okusun. Yoksa amacım şimdi ait olduğum bu forumu bulabilmek ve değerli bilgilerinizden faydalanabilmek.

Saygı ve Sevgiyle İyi akşamlar dilerim. :)

• Levger L kullanıcısına yanıt

Selamlar :) .

Note9 2 farklı varyantlı geldi 6GB RAM ve 8GB . 8 GB RAM alanlar şanslı halen de ... Ek olarak 512GB lı oluyor . Burada son paylaşılan custom rom lu ibret-i alem misali Galaxy AI entegreli .

Note9 halen kullanılabilir ama güvenlik ve uyumluluk adına tavsiyem custom rom sizin de talep ettiğiniz gibi burada da daha önce paylaşmıştım şunu tekrardan :

NOBLE ROM 4.3 CALABRIA III OneUI 6.1.1 FULL PORT][09/24 Patches][27/09/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N]

xda forums
    [NOBLE ROM 4.3 CALABRIA III OneUI 6.1.1 FULL PORT][09/24 Patches][27/09/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N]
    https://xdaforums.com/t/noble-rom-4-3-calabria-iii-oneui-6-1-1-full-port-09-24-patches-27-09-2024-sm-n960f-fd-n-sm-g96xf-fd-n.4244747

Öncelikle kuruluma ö hazırlık olmazsa olmazlardan : Root ve telefonun da ayrıca tekrardan bölümlenmesi gerekiyor . Sonrasında da klasik custom rom / firmware yüklenir.

TWRP 3.7.0_9-0

Devam etmeden önce EFS'nin ve tüm öğelerinizin yedeğini alın

1. Sesi açma + bixby + güç düğmelerine

2 basarak TWRP'yi açın. "Yükle"ye basın ve

Universal9810_Repartitioner  3'ü seçin. TWRP

4'e yeniden başlatın. "Sil"e basın ve "Verileri Biçimlendir"i seçin, ardından "evet"

5 yazın. TWRP

6'ya tekrar yeniden başlatın. "Yükle"ye basın ve

Universal9810_Cleaner https://xdaforums.com/attachments/universal9810_cleaner-zip.5809289/ 7'yi seçin. TWRP

8'e tekrar yeniden başlatın. "Yükle"ye basın ve NOBLEROM zip

9'u seçin. AROMA talimatını izleyin ve kurulumun sonunda

10'u yeniden başlatın. Noble ROM'un keyfini çıkarın

https://xdaforums.com/attachments/universal9810_repartitioner-zip.5816841/

smart1978 Yarbayım,

Hemen üşenmeden cevap vermişsiniz,
    minnettarım. Çok teşekkür ederim. 😊❤

Tamam ben o zamanlar, 8 GB Ram,
    512 GB Rom almıştım. Ayrıca 512 GB Mİni SD kart ile kullanıyorum. İçinde de ihtiyaç duyduğum veya değerli bulduğum zaman içinde satın aldığım yüzlerce program da yüklü. Şimdiye kadar, çok şükür hiçbir problemim olmadı.

3 adet kalemli tablet eskittim kapatiselerinden dolayı çünkü onları samsungun ucuz modellerinden alabiliyordum ama bu eskimedi. Ne donanımsal ne teknolojik olarak. Pil, cam, arka kapak gibi detaylar hariç.

Onu da samsung markalı ama muadili ürünlerle iyi bir serviste hallettim. Orijinal servis fiyatlarına ulaşmam zor çünkü.

(Ben çizim ve karikatür ile uğraşan bir tasarımcıyım.) Bunda tabletlerimden daha çok çizim yaptım. 😀

Vergiler ve döviz anormalleşmeden önce çinden mini bilgisayar ve ek donanım, buradan 27 inch dik-yatay çalışabilen samsung ekran alarak bir düzen de kurabildim geçtiğimiz senelerde. Ve artık deX bile olmadan çalışablilyorum arada. Ellerimdeki ağrı uyuşma ve kilitlenmeler müsade ettiği ölçüde.

Neyse... Bu verdiğiniz sıra büyük kolaylık oldu bana... Bilgileri ve linkleri dikkatlice iceleyip, indirip uygulayacağım.

Ayrıca bu sayfalardan da gerektiğinde geri dönüşle kendi bilgilerimi de güncelleyeceğim.

Varlığınıza, var ettiğiniz bu tür forumların varlığına ve diğer bilgi baylaşan üstatların varlığına minnettarım. Ve elbette bu ortamları sağlayan Donanım Haberin varlığına da.

Yazım uzun oldu özür dilerim. Sevincime verin lütfen. 😀

Tekrar çok teşekkür ediyorum.
    Sizlere ve tüm forum arkadaşlarıma sağlıklı ve gönüllerince güzel günler dilerim. Herkese iyi pazarlar. Saygı ve Sevgiyle! 😊👍❤🧿

Not:
    Henüz etiketleme, alıntı yapmayı yeni öğrenmeye çalışıyorum bu mobil programda ve beceremezsem mazur görün lütfen!

Ama note 9'umdan yazıyorum. 😉

• Bu kod ile Galaxy S25 Serisi alımında 2 kat Rewards puan ve İkili Kablosuz Şarj Cihazı hediyesi kazanıyorsunuz.

Haydi, bu fırsatı kiminle paylaşacağına hemen karar ver! Samsung.com/tr üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir :

RFS-R2PY-GHSB-CBST

Kod daha kullanılmadı   

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oldu bu olay hocam, yani yakın tarih mi fiyat?

• cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

Yaz ayıdı sanirim,tahmini eylül ekim gibiydi..şuan fiyat ne oldu bilmiyorum.

Cahilliğime verin ustam,şu rom olayi nedir.? Annemin kullandigi cihaza yüklersem ne gibi değişiklik olur.? Yani cihaz güzel ekrani kamerasi vs fena değil,güncelleme yok güvenlik güncellemesi gelmemesi kötü.Bu rom olayinin bana artisi veya kullanima ekrana ne gibi değişim yaptirir.

Rom atmak için root atmalısınız. Root da cihazın güvenliği için daha kötü. Banka uygulamaları falan da rootlu cihazlarda hata verir çalışmaz. Anne telefonuna bence hiç dokunmayın. Android 10 stock rom ile rahat rahat her işini görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tens -- 13 Mart 2025; 21:14:52 >
  • tens T kullanıcısına yanıt

Eyvvalah tşk etm.Zaten kendisi emekli olunca maaşlarini filan kontrol ediyor banka uygulamalarinda ozaman bizlik değilmiş :)

Rahat olun. Cekinmeden sorun.

Burada tam bir custom rom yok. Portlama var. Yani baska guncel ama uyumlu bir telefona ait yazilimla Note9 donanimsal uyumu saglaniyor. Ama tek handikapi selfie ozcekim kamerasi yakinda iken kamera hatasi veriyor... Onun disinda ciddi sorunlari olmuyor.

Artilari eksileri ile beraber tartilip oyle karar verilmelidir.

Guncelleme almadigi icin de artik KNOX SIFIR olmamis pratikte dert edilmemelidir yeterki bazi uygulamalar veya custom romlar telefona uygulansin.

Android 10 yavas yavas eskimeye de basliyor. Bircok uygulama vs guncel Androidler istiyor ... Yakinda da birden Android 9 eskimis denilebilir.

Annen icin belki degistirmemen gerekir ozellikle selfie kamerasinda dert olacaktir.

Tşk ettim:)

• Bende batarya değişimi yaptırdım telefonu aldığım 2018 yılından bu güne yeni batarya almamıştım fiyatı 1500 tl tuttu inşallah 2-3 sene daha kullanmak nasip olur note 9 benim için mükemmel bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 29 Mart 2025; 20:34:35 >
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.