Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 nasıl olmuş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scene

Vallaha bu yorum için forumda linç edilme ihtimalim var ama ben yazmak istediğimi yazayım.

1- Telefonun tasarımı çok çirkin. Bakın trollemiyorum, cidden çirkin.
    2- Infinity Screen ve yuvarlaklaştırılmış ekranlar tasarımı düşünülenin aksine kötü gösteriyor.
    3- Bu telefon değil tablet. Tablet boyutunda ve kalın bir telefon.
    4- 18/9 ekranlı telefonlar bence büyük saçmalık.
    5- Telefonun arkası da çirkin.
    Siz bayağı yanlış gelmişsiniz hocam,Note serisi cep bilgisayarı olmak için tasarlanan bir seri. O telefonu alan çok çok çok çok extreme seviyede kullanımı etkilemediği sürece tasarımı umursamayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Valla ben az önce MKBHD nin videosunu da izledim. Gerçekten de adam gibi düşününce o kadar muhteşem cihaz olmuş ki diyecek bir şeyim yok.
    Note 8 ile aralarında çok fark var. Kullanıcı deneyimine etki edecek de çok şey var.

Samsung'u beğenmeyenleri, tüü kaka diyenleri anlamıyorum. Adamlar daha ne yapsınlar?
    Birisi bana söylesin.

Bakın iyi okuyun.

• İnsanlar çok iyi fotoğraf çekebilsin diye çok iyi kamera.
    • S9 kullanıyorum. Yüksek ihtimal Note 9 da da benzer hoparlör deneyimi vardır.
    • 16 Temmuzdan beri Bluetooth hoparlör taşımıyorum. Telefonun sesi muhteşem.
    • Kulaklık çıkışını da kaldırmadılar.
    • Hafıza kartı yuvasını da ihmal etmiyorlar.
    • Telefonun kendi hafızası çok yükseldi. Minimum 128GB.
    • Plastik dediler, leğen dediler. Bendeki S9 da Alüminyum 7000 var. Note 9 da ise Metal 12 kullanmışlar. En iyi malzeme kalitesi.
    • Pil istediler. Adamlar 4000 koydular.
    • En iyi kalite ekranı kullanıyorlar.
    • CAT 18 ile en hızlı modemlerden birisini kullanıyorlar.
    • Ön kamerasında OTO FOKUS olan parmakla sayılacak telefonlardan birisi.
    • Yanında 500 lira hediye çeki veriyorlar.
    • Yanında 800 TL lik kulaklık veriyorlar.
    • Su geçirmezlik desen var. Duşa, denize giriyorum.
    • Harika renkleri var. Lilac Purple rengi cihazımı kime göstersem ne güzel renk diyor.
    • Samsung telefonlar Galaxy S6 modelinden beri artık eskisi gibi çok fazla değer kaybetmiyorlar. LG ise öyle.
    • Telefonda yok yok. Kalp atışından tut bir sürü sensör var.
    • Daha hızlı işlemci. Daha hızlı donanımlar.
    • Müthiş derecede geliştirilmiş ve yeni özellikler eklenmiş kalem.

Daha naapsınlar bee? Ağızlarıyla kuş mu tutsunlar?
    Telefon pahalı. Doları Samsung mu yükseltti. Dolar 5.5 lira.
    1250 Dolarlık telefonu zaten 5.5 la çarpsan 6875 yapıyor.
    Adamlar yanında o kadar hediyeyle, artacağı da bilinen kura rağmen bu fiyattan çıkarttılar ya. Helal olsun valla.

Ama yok. Siz Samsung u sevmeyin. Tüüü kaka o.

Siz kulaklık çıkışını kaldırıp, hızlı şarjı parayla satan; 3GB RAM li 64GB lık cihazı 7500 liraya satıp "Siz telefonu tutmayı bilmiyorsunuz" diyenleri sevin...

3GB ram’li..... ‘ya kadar iyi gittin ama orada batırdın.

iPhone ile Android bir cihazı karşılaştırırken donanımı karşılaştırma aracı olarak kullanmak bu konudaki cahilliğinizi gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Demek istediğim şeyi zerre kadar anlamamış, cahil diye yapıştırmışsınız.

6 GB RAM mi pahalı, 3 GB RAM mi?

3 GB RAM li iPhone X , bu telefondan daha hızlıdır.

Benim bahsettiğim yazılımın iyi kullanılması veya hız değil. Para!

Apple, 3 GB RAM koyup 7500 liraya satıyor. Hızlı mı: Evet. Göz doyuruyor mu? Hayır.

Samsung'un ise cebinden daha fazla para çıkıyor. Göz doyurucu donanım koyuyor.
    64 GB cihaz yerine 1000 lira daha aşağı 128 GB cihaz kim istemez?
    iPhone X de 3 GB RAM yerine aynı paraya bile demiyorum, 1000 lira daha aşağı 6 GB RAM olsa İSTEMEM mi diyecektiniz?

Benim bahsettiğim, kaçıkçılık. Siz nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın...

• Güzel olmuş; ancak note 8 ile sadece birkaç fark varken fiyatı çok farklı. N11 ya da hb'de 4200 civarı note 8 var.

Hülasa , Note 9 ne yaparsa note 8 de yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurun, öldürün Samsung'u ve iPHone'a 2000$ ödeyin.

• lvlono L kullanıcısına yanıt
    Tek android cihaz Samsung zaten dimi

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Bu saydığınız maddelerin çoğu fiyatını arttırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor maalesef.

1- Kamera: Kamera olarak halen 2013 ten bu zamana kadar ben oyundan başka pek bir şey göremiyorum. Çektiğimiz fotoğrafları instagrama atıyoruz ona da telefon ekranından bakıyoruz. Bu telefonlarda çekilen fotoğrafları bilgisayar ekranında açınca hiç öyle ahım vahım bu paraları hakkedecek bir birlerinden ayrılan kameralar olmadığını görebilirsiniz. Sadece gece çekimlerinde fark ortaya çıkıyor çoğunlukla göze o çarpıyor.

2- Ekran: Ekranları gelişiyor fakat görünen boyut aynı yani renklerin doğruluğu ve parlaklık haricinde ben hiç bir fark göremiyorum telefon ekranlarında bu arada en memnun kaldığım ekranda lg g4 ilk 1-2 aydı note 7 fan edition kullanıyorum

3- En hızlı modem: Gerçekten bunun ne işe yaradığı hakkında hiçbir fikrim yok çünkü 4.5g nin hızı düşük zaten bağlantı hızları düşük ne işe yarar bilmiyorum bile bunu neden yazdınız anlamadım fakat eğer telefonun çekim gücü içinse bunun telefonda ki modemle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü 2012 den kalan lumia telefonum hala her noktadan çok net çekiyor.

Saydığınız çoğu şey zaten bir çok telefonda ve eski modellerinde olan şeyler. Telefonlarda senelerdir tasarımdan başka bir ilerleme gözükmüyor bir birlerinden farklı olarak. Kameradan çok fotoğrafı işleme ve arayüz konusunda farklılıklar oluşuyor. Birde hoparlör sırf üst model almak için alan biri gibi yazı yazmışsınız.

• Alamayız para yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Kardeş donanıma bakacak illaki. Yazılım gelişen bir şey. Ama bir telefonun donanımını geliştiremiyorsun.
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    ben sizi anlıyorum demek istediğiniz telefonda parasına göre çok ve muazzam işçilik var, işin özeti budur lakin bu tarz güçlü telefonlara 2 yıl güncelleme desteği çok az madem yüksek fiyattan satıyorsun, teknolojin yüksek donanımın yüksek, bu modellere 3-4 yıl destek ver ki gönülleri kazan benim eleştireceğim tek nokta budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Ağustos 2018; 17:56:50 >
  • Nasıl olmuşsa olmuş...7000 tl'ye deymeyeceği için fark etmez.

Bu değmez de diğerleri (o fiyatları)hak ediyor mu derseniz? Hiç biri haketmiyor.

• Note 9 hojdur ama benana alan hayrını görsün, benden çalışmaz.

• İphone x samsung note 9’u ezdi geçti.üzgünüm ama yine olmamış

https://applehaberler.com/iphone-x-samsung-note-9u-ezdi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@M@Y

Kardeş donanıma bakacak illaki. Yazılım gelişen bir şey. Ama bir telefonun donanımını geliştiremiyorsun.
    Yazılım gelişen birşey ise, NEDEN 1 yıl önce alınan ANDROİD’ler ÇÖP oluyor?

Argümanların yanlış

Çöp olacak ki yeni cihaz satsın. Cihazla gelen yazılım her zaman en iyisidir. Güncelledikçe cihaz nedense kafayı yiyor acaba neden yoksa dış güçler bizim telefon kullanmamızı istemiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyükü

İphone x samsung note 9’u ezdi geçti.üzgünüm ama yine olmamış

https://applehaberler.com/iphone-x-samsung-note-9u-ezdi/
    Note ile iPhone ayrı bir klasmanda, kıyaslanamazlar.

iPhone telefon iken Note cep bilgisayarı

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    625 chipsetli cihaz kullananınca cihazın yavaş kaldığını hemen anlıyorsunuz. Custom romla hızlanıyor biraz yine ama halen 625 seviyesine gelemiyor.
    Samsung note 8 halen taş gibi çöp felan da değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3300₺'e Asus 5Z satildi. Ayni baz konfigürasyonda

Kalem dışında Ekranin kontrasti bir de parlaklığı daha iyi. Aradaki fark 3200₺ kadar.
    Daha hafif, daha ergonomik.

Kameraysa kamera, ses ise ses.

Ne kaldi geriye 700mah pil, kalem, amoled ekran.

Değer mi 3200₺ fark. Kriz döneminde hem de.

Koyun paranızı cebinize önümüz yaman.

Note8 değil online storage ile Note5 bile yeter ekstra grafikli oyun oynamayan adama.

Elmaci degilim ama, Android'in guvenlik guncellemesingelsin yeter. Nova launcher zaten kutur kutur. Hepsi Android yani. Belli bir doygunluğa ulasti artik. NFC olsun. Zaten samsung pay tr de yok eSim yok.

Cok anlamli gelmedi bana 6500 pratikte ayni telefona vermek. Kalem note5 de kullanıyorum ama ayda 1-2 defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 10 Ağustos 2018; 19:13:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@M@Y

Samsung note 8 halen taş gibi çöp felan da değil
    Yanlış insanı alıntılandınız :)

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısın. Destek vermesi lazım. Bunlar pahalı cihazlar. Para kolay kazanılmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.