Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astegon

Çok geçmiş olsun hocam.

Bu arada kılıf kullanmıyordunuz sanırım. Nasıl düştü, yani yere çarpması tam olarak nereden oldu?

Yere sağ üst köşeden çarptı, ekranı değilde metal çerçeveden çartı ki çerçevede çizildi.
  • merhaba
    Bende Edgeli oldum :)

bir sorum var
    ana sayfada klasör oluşturamadım? Not 3 den geliyorum orada ana sayfada klasör oluşturabiliyordu
    ama Edgede göremedim?
  • cahitb C kullanıcısına yanıt
    Ana sayfada simgenin üzerinde tıklayıp beklenince üstte klasör oluştur diye ikon görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scroll2

Ana sayfada simgenin üzerinde tıklayıp beklenince üstte klasör oluştur diye ikon görünüyor.

hımm,

Eyvallah kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Rusya için 5.0.1 verildi birde india için verildiğini biliyorum. Eğer bekleyemem diyorsanız romu kurabilirsiniz.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N915F/

S6 ön kamerası 5mp ve yazılımsal anlamda bir iyileştirmelerde içeriyor tabiki daha iyi olabilir onun dışında Auto Hdr tarzı bazı eklentileri mevcut. Aslında size öyle geliyor fakat aralarında fazla bir fark yok.

Kolay gelsin.
    in
    Arkadaşlar ben kurdum. Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. Türkçe var. Kitkat antutu 46000 küüsrken, lollipop 50000 küsür oldu. Note 4'n önüne geçerek birinci sıraya yerleşti.

Hocam senin Edge'nin işlemcisi nedir? Ben de N915S Exynos işlemcisi mevcut.Ek-te detayları var.
    Benim cihazın sürümü LTE A X3 SK telecom'a ait Kore sürümü ve ne yaptıysam farklı bir ülkenin firmware'ni yükleyemedim.
    Odin ile rom yükleme prosedürünü biliyorum ancak bunu nedense başaramadım ve beni gereksiz yere strese soktu.
    Lolipop'u merak ediyorum. Selamlar.
     ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

Benimki snapdragon. yalnız SM-N915F serisi. sizinki S serisi. Bu firmware i yükleyemezsiniz sanırım diye yazmıştım ki sizinkine güncelleme gelmiş. Hayırlı olsun.
    Güncelleme sonrası numara çevirme ve saat alarm ekranının görüntüsünü koyarsanız sevinirim. S6 ile bendeki farklı sizinkiyle karşılaştırmak isterim.

Hocam ek-te screenshoot'lar mevcut. Cihaz 5.0.1'den sonra bi guzel geldi gözüme nedense. Ama ara ara hafif takılma yapıyor.

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

Rusya için 5.0.1 verildi birde india için verildiğini biliyorum. Eğer bekleyemem diyorsanız romu kurabilirsiniz.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N915F/

S6 ön kamerası 5mp ve yazılımsal anlamda bir iyileştirmelerde içeriyor tabiki daha iyi olabilir onun dışında Auto Hdr tarzı bazı eklentileri mevcut. Aslında size öyle geliyor fakat aralarında fazla bir fark yok.

Kolay gelsin.
    in
    Arkadaşlar ben kurdum. Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. Türkçe var. Kitkat antutu 46000 küüsrken, lollipop 50000 küsür oldu. Note 4'n önüne geçerek birinci sıraya yerleşti.

Hocam senin Edge'nin işlemcisi nedir? Ben de N915S Exynos işlemcisi mevcut.Ek-te detayları var.
    Benim cihazın sürümü LTE A X3 SK telecom'a ait Kore sürümü ve ne yaptıysam farklı bir ülkenin firmware'ni yükleyemedim.
    Odin ile rom yükleme prosedürünü biliyorum ancak bunu nedense başaramadım ve beni gereksiz yere strese soktu.
    Lolipop'u merak ediyorum. Selamlar.

Benimki snapdragon. yalnız SM-N915F serisi. sizinki S serisi. Bu firmware i yükleyemezsiniz sanırım diye yazmıştım ki sizinkine güncelleme gelmiş. Hayırlı olsun.
    Güncelleme sonrası numara çevirme ve saat alarm ekranının görüntüsünü koyarsanız sevinirim. S6 ile bendeki farklı sizinkiyle karşılaştırmak isterim.

Hocam ek-te screenshoot'lar mevcut. Cihaz 5.0.1'den sonra bi guzel geldi gözüme nedense. Ama ara ara hafif takılma yapıyor.

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

Sizin arama ekranında fazladan mesaj ikonu var. Bendekinde ara dügmesi ortada. Alarm ekranı aynı. S6 da sayfa görselleri daha farklı ve güzel. Eger rusya için olan güncrllemeui yüklerseniz her şey türkçe, karama ekranında yabancı karekter yok. Başka ekranlarda da gözüme çarpmadı. Şimdiye kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Pil kullanımımda edkisiyle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scroll2 -- 27 Mart 2015; 23:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bir sorum olacak, orjinal olmayan flip wallet kılıf uyku modlu özellikli olursa cihazın ekranına yani dokunmatiğine zarar verir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar bende bu telefon var yalnız ne yaptıysam bulamadığım bi özellik var.edge ekranında gelen bildirimleri okuyamıyorum.mesela whatsapp tan veya facebook tan bi mesaj geldiğinde edge ekranında bildirim gelmiyo.sadece bunlar degil hic bildirim gelmiyor.bu bildirimleri nerden açabiliriz bilen biri varmı? Telefonun her yerine baktım ama bulamadım.şimdiden teşekkürler.
  • edge ekraninda ayarlara gieip isaretli kismi aktif ederseniz sorununuz cozulecektir

• edge ekranini aktif etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Tweeety

edge ekranini aktif etme

orası aktif zaten. ama yinede bildirimler gözükmüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaabey -- 29 Mart 2015; 20:11:30 >
  • pasaabey P kullanıcısına yanıt
    o cubugun altinda cikan kalem simgesinden hangi uygulamalardan bildirim almak istediginizi isaretlediniz mi peki?

• quote:

o cubugun altinda cikan kalem simgesinden hangi uygulamalardan bildirim almak istediginizi isaretlediniz mi peki?

evet onlarıda seçtim.
    ilginç whatsapp arama mesaj gibi uygulamalardan geldiğinde ikon olarak gozukmesi gerekir. Acip kapayi deneyin belki duzelir, servise gonderseniz yazik olur cihaza.

• kapatıp açtım oldu..biz Türklerin yöntemi her zaman işe yaramıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaabey -- 30 Mart 2015; 1:24:18 >
    gecmis olsun :) bende bi soru sorayim ram kullaniminiz nasil kaclarda?

• quote:

gecmis olsun :) bende bi soru sorayim ram kullaniminiz nasil kaclarda?

yardımın için saol bu arada:) benim ram 2,24 civarlarında.normal mi sence?
    rica ederim:) saniyorumki normal, benimkide öyle hatta internet bi kac uygulama ayni anda acik oldugunda 2.45 lere çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitb

merhaba
    Bende Edgeli oldum :)

bir sorum var
    ana sayfada klasör oluşturamadım? Not 3 den geliyorum orada ana sayfada klasör oluşturabiliyordu
    ama Edgede göremedim?

Hocam bende note 3 kullniyorum

Note 4 mi gecim derken edge olsun demeye basladim dunden beri

sen memunm uusn durum nedir

note 4 ile note 3 islemsisi zaten ayni gecmeye drgmez diyorum

edge islemcisi zaten ustun bide cok tarz bir goruntusu vrlar

2.200 sifir kayitli alambiliyorum

ama yorumunuz onemli degermi gecmeye

• Oncelikle merhabalar 2350 tl ye galaxy note edge alip araniza katilmis bulunmaktayim biraz cok pimpirikliyim galiba bir kac skntim olacak idi yardimci olursaniz sevinirim ,Daha onceden s2-s3-s4-s5-note2-note3 cohazlari kullandim mesaj yazarken normal bi sekilde yaziyor idim ama edgeyi aldiktan sonra klavye dokunmatik hassasiyeti kaliteli oldugu icinmi bilmiyorum ama cok hassas bi sekilde algiliyor mesela ahmet yazacam bazen 2 a ile yaziyor orn : Aahmet gibi yani bazen tek tusa 2 sefer basiyor ama osin garip taraffi diger kullandigim ccihazlara gore daha hassas sanki dokunmatik kabiliyeti yardimci olursaniz sevinirim cihazida 2.ci el 1 aylik aldgm icin kafama acayip takiliyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.