Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun sevgili @Sarpuli

Tavsiyem yetkili servise yaptırmanız yönünde.

Garantinin devam etmesi ve takılan parçanın da yanılmıyor isem en az 6 aylık garanti kapsamında olması için yetkili serviste taktırmalısınız ki
    en az 3-4 yerden fiyat sorun derim. Her yetkili servis farklı fiyat verebiliyor maalesef.

Saygılarımla...
  • Hocam çok geçmiş olsun.gercekten yarım metreden dusme ile ekranın kırılması çok ilginç. Ben inanirmisiniz yataktan tel kucağında yere llami parke zemine en az 4-5 kee düşürdüm. Her düşürmeden yüreğim ağzıma geldi ama bırak kırılmayi köşelerinde boya atması ya da ezillme gibi bir durum olmadı. Sizin artık nasıl bir sanssizlik ise, tekrardan çok büyük geçmiş olsun.serviste garanti kapsamında değiştirmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal servisi öneriyorsunuz fakat fiyatının korkunç olacağını düşünüyorum. Soracağım bakalım ne kadar isteyecekler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Orijinal servisi öneriyorsunuz fakat fiyatının korkunç olacağını düşünüyorum. Soracağım bakalım ne kadar isteyecekler...

Hocam orjinal önermesi sebebi Apple ipad 3 serisi tabletin ekranı kırılmış ve yan sanayi dışarıda ekran taktirtmistim orjinali pahalı diye ama 1 ay sonra dokunmatik sıkıntılar yaşadım ve tekrar yeni bir ipad ekranı taktirtmistim yine yan sanayi tabii .çünkü yan sanayiye takma sonrası belli bir süre garanti vermiyorlar.baaklim 1 yıl oldu suan bi sıkıntı yok ama hep bozulur korkusuyla ile yaşamaktansa orjinal bir kere taktirtmak daha iyi diye düşünüyorum. Ha bu arada 2. Ekranı da taktirtmistim fiyatı orjinali nerdeyse yakaladı bana maliyetleri toplam.

Edit: Bu arada sadece ön koruma cami mi kırıldı iç ekranda sıkıntı yok değil mi?ben sizin sanssizliginiza bağlıyorum. Ben bu cihazı almadan birkaç gün önce bir vatandaş telefondan note edge almadan önce ekrana öyle bir vurdu ki şok oldum ekrana hiçbir şey olmadı. Ekranın gozilla 3 olduğundan felan bahsetti alıcıya.bikac gün sonra da note edge arayışına bende giriştim ve aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 24 Mart 2015; 10:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Orijinal servisi öneriyorsunuz fakat fiyatının korkunç olacağını düşünüyorum. Soracağım bakalım ne kadar isteyecekler...

Hocam orjinal önermesi sebebi Apple ipad 3 serisi tabletin ekranı kırılmış ve yan sanayi dışarıda ekran taktirtmistim orjinali pahalı diye ama 1 ay sonra dokunmatik sıkıntılar yaşadım ve tekrar yeni bir ipad ekranı taktirtmistim yine yan sanayi tabii .çünkü yan sanayiye takma sonrası belli bir süre garanti vermiyorlar.baaklim 1 yıl oldu suan bi sıkıntı yok ama hep bozulur korkusuyla ile yaşamaktansa orjinal bir kere taktirtmak daha iyi diye düşünüyorum. Ha bu arada 2. Ekranı da taktirtmistim fiyatı orjinali nerdeyse yakaladı bana maliyetleri toplam.

Edit: Bu arada sadece ön koruma cami mi kırıldı iç ekranda sıkıntı yok değil mi?ben sizin sanssizliginiza bağlıyorum. Ben bu cihazı almadan birkaç gün önce bir vatandaş telefondan note edge almadan önce ekrana öyle bir vurdu ki şok oldum ekrana hiçbir şey olmadı. Ekranın gozilla 3 olduğundan felan bahsetti alıcıya.bikac gün sonra da note edge arayışına bende giriştim ve aldım.

Hocam bir soracağım servise ama gidemedim. Diğer konuda evet sadece dış cam kırıldı, belkide şanssızlıktır bilemedim. Bu hafta sorar buraya yazarım...

• Benim Note Edge'im yok. Takipteyim

Note 2 kullanıcısıyım, arkadaşlarımda S5 olan var, Note Edge olan var 4 olan var 3, 3 NEO olan var...

Hepsinin ortak derdi bu. "Neden RAM bu kadar dolu?"

Android'in memory yapısı böyle. Boşlukları dolduralım mantığında çalışıyor.

Benim Note 2'de de 2 GB RAM var ve sürekli 1.51 GB dolu oluyor. RAM temizliği yaptığımda 700-800 MB'a düşüyor ama kısa bir süre sonra yeniden 1.45 - 1.54 GB arası takılıyor.
  • Deniz kullanıcısına yanıt
    Ön kamera 3.7 MP diye biliyorum. S6'de ise 5 MP. Bildiğim kadarıyla Auto HDR var ön kamerada. Ama aralarında ÇOK CİDDİ anlamda bir fark yok. Hatta Note Edge'deki 1440p S6'da ise 1080p. Ne tür bir kalite düşüklüğü yaşıyorsunuz?

Lollipop'a gelince, daha verilmedi evet. Verilmesi elzem mi peki? Ben Note 2'de 4.4.2 ile takılıyorum. 1-2 ay içerisinde garantisi bitecek ve istersem 5.1 custom rom ile donatabilirim cihazı. Ama diyorum ya elzem mi? Gerekli mi?

Tahminen S6 15-20 güne çıkacak ve ön deneme için gönderdikleri ülkelerden sonra tüm cihazlara Note 4, 3 ve 3 Neo için 5.x versiyonunu seed edecekler. Ayrıca aldığım bir duyum da 5.0.1 de bazı sıkıntılar olduğundan Note 4 ve Edge için 5.1 variant'ı bir sürüm verileceği.
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam.

Bu arada kılıf kullanmıyordunuz sanırım. Nasıl düştü, yani yere çarpması tam olarak nereden oldu?
  • arkadaşlar note 4 teki şebeke sorunu edge de de var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisa surede cihaza kavusmaniz dilegiyle hocam verdiğiniz bilgiler için tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz kullanıcısına yanıt
    Rusya için 5.0.1 verildi birde india için verildiğini biliyorum. Eğer bekleyemem diyorsanız romu kurabilirsiniz.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N915F/

S6 ön kamerası 5mp ve yazılımsal anlamda bir iyileştirmelerde içeriyor tabiki daha iyi olabilir onun dışında Auto Hdr tarzı bazı eklentileri mevcut. Aslında size öyle geliyor fakat aralarında fazla bir fark yok.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar note 4 teki şebeke sorunu edge de de var mı ?

Yok hocam rahat olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Rusya için 5.0.1 verildi birde india için verildiğini biliyorum. Eğer bekleyemem diyorsanız romu kurabilirsiniz.

S6 ön kamerası 5mp ve yazılımsal anlamda bir iyileştirmelerde içeriyor tabiki daha iyi olabilir onun dışında Auto Hdr tarzı bazı eklentileri mevcut. Aslında size öyle geliyor fakat aralarında fazla bir fark yok.

Kolay gelsin.

Bunun içinde Türkçe dil varmı?

• quote:

Kolay gelsin.
    in
    Arkadaşlar ben kurdum. Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. Türkçe var. Kitkat antutu 46000 küüsrken, lollipop 50000 küsür oldu. Note 4'n önüne geçerek birinci sıraya yerleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scroll2 -- 26 Mart 2015; 9:35:33 >

• bu sürümün Türkiye ye ne zaman gelecegi belli mi? Polonya da iyice test edilip öyle dağıtımı yapılacak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tweeety

bu sürümün Türkiye ye ne zaman gelecegi belli mi? Polonya da iyice test edilip öyle dağıtımı yapılacak diye biliyorum.

Valla ben kurdum sorun yok. Gelince bakar tekrar kurarız. benim cihaz SM-N915F.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scroll2 -- 26 Mart 2015; 12:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tweeety

bu sürümün Türkiye ye ne zaman gelecegi belli mi? Polonya da iyice test edilip öyle dağıtımı yapılacak diye biliyorum.

Turkiyeye bu surum gelmez. 5.1 olarak dağıtım yapılması bekleniyor.

Eğer bekleyemem derseniz yukleyip deneyin arkadaş yüklemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: scroll2

quote:

Kolay gelsin.
    in
    Arkadaşlar ben kurdum. Şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım. Türkçe var. Kitkat antutu 46000 küüsrken, lollipop 50000 küsür oldu. Note 4'n önüne geçerek birinci sıraya yerleşti.

Hocam senin Edge'nin işlemcisi nedir? Ben de N915S Exynos işlemcisi mevcut.Ek-te detayları var.
    Benim cihazın sürümü LTE A X3 SK telecom'a ait Kore sürümü ve ne yaptıysam farklı bir ülkenin firmware'ni yükleyemedim.
    Odin ile rom yükleme prosedürünü biliyorum ancak bunu nedense başaramadım ve beni gereksiz yere strese soktu.
    Lolipop'u merak ediyorum. Selamlar.
     ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

quote:

Kolay gelsin.
    in

Hocam senin Edge'nin işlemcisi nedir? Ben de N915S Exynos işlemcisi mevcut.Ek-te detayları var.
    Benim cihazın sürümü LTE A X3 SK telecom'a ait Kore sürümü ve ne yaptıysam farklı bir ülkenin firmware'ni yükleyemedim.
    Odin ile rom yükleme prosedürünü biliyorum ancak bunu nedense başaramadım ve beni gereksiz yere strese soktu.

Bu arada şimdi sammobile'a baktım. Benim rom'a Lolipop güncellemesi gelmiş. İndiriyorum şimdi bakalım nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

quote:

quote:

Kolay gelsin.
    in

Benimki snapdragon. yalnız SM-N915F serisi. sizinki S serisi. Bu firmware i yükleyemezsiniz sanırım diye yazmıştım ki sizinkine güncelleme gelmiş. Hayırlı olsun.
    Güncelleme sonrası numara çevirme ve saat alarm ekranının görüntüsünü koyarsanız sevinirim. S6 ile bendeki farklı sizinkiyle karşılaştırmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scroll2 -- 26 Mart 2015; 16:28:39 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.