Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.100 tl civarı :)
  • Note 4 için lolipop gelmiş adamlar yağmur gibi yükleme yapıyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lolipopta varmı önemli farklar birde s6 ile kıyaslayan oldumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malahit M kullanıcısına yanıt
    Edge için lollipop çıkmadı.Note 4 bugün almaya başladı bugün yarın şikayetler başlar forumda :) Gecen hafta G3 de kullandım 5.0 o cihaz sorunsuz çalışıyordu bakalım edge de nasıl olacak.S6 ise batarya değişmiyor ve hafıza arttirimi olmadığı için şahsen tercih etmem

• Neden bu telefonu alan satiyor?
    İkinci el bu telefonla dolu
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Note 4'e oranla kullanımı biraz daha zor gibi kişisel fikrim ben zaten ikinci el aldım uygun fiyata aldigim için satmayı düşünüyorum.iphone kullandım yıllarca Android ile pek mutlu olamıyorum :)

• Bu konuyu kapatsinlar daha iyi :)

• charsaf21 kullanıcısına yanıt
    kapatsalar daha iyi cidden hic bir konu dönmüyor bu kadar iyi bir telefon olmasina rağmen

• Dün akşam s6 siyah aldım palladiumdan.2 ay önce samsung mağazasından aldığım beyaz not edge telefonum boşta ve satıyorum.alacak olan varsa çok uygun fiyata düşürdüm.sahibinden ilan no : 206531499
  • Türkiye piyasası için bence pek tutmadı. Note 4 daha fazla satılıyor, daha fazla ilgi var.

Dünya piyasasında da, satışa sunulan ülkelerde durum benzer. İnsanlar bir türlü kabullenemedi. Çeşitli forum ve bilinen sitelerde ufak tefek kullanım rahatlığı sorunlarından dem vuruluyor.

S6 Edge ile edge ekranının bir miktar farklılaştırmaya çalışmış samsung. Hem de iki tarafa vererek. Zaten Note Edge'in en büyük eleştirildiği nokta göz simetrisini bozan o edge ekran.

Benim düşüncem hala değişmedi, farklı, tarz ve "Dali"vari bir cihaz bu.
  • Edge yi satip s6 edge aldim 2 gun sonra s6 edgeyi satip note edgeye geri dondum

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Edge yi satip s6 edge aldim 2 gun sonra s6 edgeyi satip note edgeye geri dondum

Hocam s6 edgenin nin neyini beğendinizzzde geçiş yaptınız .birde neyini beğenmediğiniz s6 edge nin de note4 edge ye donus yaptınız geri merak ettim.cvplarsaniz sevinirim.

• Burada hayat olduğunu görmek sevindirici ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Burada hayat olduğunu görmek sevindirici ;)

Bizde olmasak uğrayan olmayacak...
    Biraz hareketlendirelim beyler..
    buyrun size güzel bir tema.
    Bende note 3 varken ücretsiz arşivimde idi.simdi 4.71tl olmuş ama güzel .Bence değer kaçırmayın derim.
    Programın adi: Wp clock Design
    buyrun benim tel ve tema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Nisan 2015; 19:24:46 >

• Edge güzel cihaz ama samsung markasına ait bazı özellikler türkçe dil desteği olmaması google hala bazı uygulamalarında aynı şekilde türkiyeye gereken önemi vermemesi beni eski cihazima doğru itiyor bugün yarın takas yaparsam şaşmam

• Note 4 te görülen şebeke çekmeme sorunu ekran dönmesi takılma Vs en azından bu cihazı almak için avantaj sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

Note 4 te görülen şebeke çekmeme sorunu ekran dönmesi takılma Vs en azından bu cihazı almak için avantaj sayılabilir.

Kesinlikle katılıyorum size.bu gibi sorunlar note edge de yok.tek sorun bi şu Android 5 lolipop güncellemesi türkiye note edge é gelemedi birturlu

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Güncelleme konusunda samsung yıllardır aynı hep geriden gelir :( 2015 olmuş hala ayni...

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    S6 ya hic bir sozum yok bana gore tek kusuru 5.1 ekran bana kucuk geldi birde not edgedeki ayri bir ekran olan edge ekrani s6 yok sadece kavis s6 daki sebep bunlar..ben buyuk ekrana fena alismisim bunu anladim ayrica note edge cok ozel bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Burada hayat olduğunu görmek sevindirici ;)

Bizde olmasak uğrayan olmayacak...
    Biraz hareketlendirelim beyler..
    buyrun size güzel bir tema.
    Bende note 3 varken ücretsiz arşivimde idi.simdi 4.71tl olmuş ama güzel .Bence değer kaçırmayın derim.
    Programın adi: Wp clock Design
    buyrun benim tel ve tema

Oooo benim gibi Amber Weather kullanan bir kişiye daha rastladım. :)

Android'de yıllardır kullandığım Android Weather&Clock son 1 ayda her gün güncellenmeye başlayıp, accuweather'ı tahmin sisteminden zorunlu olarak (accuweather höt çekmiş) çıkartması sonucu bu forumun klasik deyimiyle çöp bir uygulama oldu. Arayışlarım sonucunda Amber Weather'ı buldum. Meteoroloji ile sürekli check ettim ve müthiş sonuçlar verdi.

Şiddetle öneririm.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.ezweather

Bu arada tema da güzelmiş.

:)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.