Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tweeety

öncelikle forumda saygılı olman gerektigini unutma. evet şuanda piyasadaki en donanimli telefon, acemi oldugun belli biraz arastiripta yazmani tavsiye ederim google bu konuda sana yardimci olur.

Donanım mı? İnsanlar işlemciye, belleğe tav oluyorlar, hayret ediyorum.
    Neyse Samsung sizi hipnotize etmiş. Ben de konunun mesaj sayısını arttırmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

öncelikle forumda saygılı olman gerektigini unutma. evet şuanda piyasadaki en donanimli telefon, acemi oldugun belli biraz arastiripta yazmani tavsiye ederim google bu konuda sana yardimci olur.

Neyse Samsung sizi hipnotize etmiş. Ben de konunun mesaj sayısını arttırmayayım.

Siz hangi markayı tavsiye edersiniz.
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    dizayn, işlemci, stabilite, 'donanim' vs vs bir ton üstünlük. sizin aradiginiz nedir pardon da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

En azindan iphone funboylari gormedigimiz icin rahattik. buraya da bulasmis @mutlucan96 gibi troller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    sanki ios tan maas aliyorlar. gercekleri görmek bu kadar zor olmamali @Ewarrr

• iOS'ten nefret ederim. LG'nin kullanıcı memnuniyeti ortada. Tasarım anlayışı mükemmel. Tutuşun konforlu olmadığı bir tasarım nasıl zirvede olabilir.
    Samsung bilerek TouchWiz v.s. yavaşlatıyor. Şimdi siz de hafifletildi, hızlandırıldı diye seviniyorsunuz.
    Kararlılık mı yüksekmiş? Neye göre? Samsung'un eski telefonlarına göre mi? Yoksa Antutu zırvasına göre mi?
    Samsung farklı ama gereksiz ve kullanışsız özelliklerle göz boyamakta usadır. Başarısı buradan geliyor.

Teknolojiyi takip eden, araştıran Samsung almıyor. Dünya geneli forumlar, anketler, yorumlar bunu doğruluyor. Bu konunun boş olmasının sebebi bu. Yabancı forumlarda da böyledir ama üye sayısıyla da alakalı ya da bizzat o marka için açılmış bir forumdur. Bir LG, Sony, HTC konularına girin bakalım. Neler konuşuluyor?
    Başarısı buradan geliyor diyorsun hem de kotuluyorsun :) şaka gibi bende Apple hayranıyım suan edge kullaniyorum cihaz gayet güzel... Hayır beğenmiyorsan kullanma olsun bitsin yani;)

• quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Başarısı buradan geliyor diyorsun hem de kotuluyorsun :) şaka gibi bende Apple hayranıyım suan edge kullaniyorum cihaz gayet güzel... Hayır beğenmiyorsan kullanma olsun bitsin yani;)

Göz boyamayı iyiye yoruyorsanız bilemem. Başarıdan kastım satışların yüksekliği. Samsung'un öne çıkardığı özellikler çok ilginç geliyor fakat kullanılmıyor. Mesela televizyonlarında kim bir tuşa basmak varken elini kolunu hereket ettirir veya konuşur veya kullanışlı olduğunu soyler? Bu telefon da aynı. Birsüre sonra kullanılmaz. Samsung var olan ürün modeline bir iki özellik ekleyip yeni(!) ürün çıkarıyor sürekli.

Konuşmanın başlangıcı konunun rağbet gormemesi ve genel olarak telefonun sevilmediği. Benim beğenmemem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 22 Nisan 2015; 12:11:19 >

samsung un yaninda lg nin adini anabilcwk kadar ne yasadin bilemiyorum da note 4 un konusuna bir bak istersen deli gibi paylasim var. note edge de note 4 un türevi oldugu icin bu konuya okadar yazan olmuyor ayrica cihazin fiyati belli cogu tercihini note 4 ten yapiyor. ben imza olarak gordugum icin aldim edge yi. sokaktan gecen her hangi bir insana bile sorsan samsung dicekken lg diyipte triplere girme. okadar seviyorsan bu konuda isin ne. kedi ciğer meselesi gibi olmus biraz

• Ben alırken edge çıkmamıştı. yoksa bu cihazı kesin alırdım. nasip artık. Note 5 edge çıkarsa onu alırım orası kesin. arkadaşlar şuan 2. ellerini ne kadara bulabiliriz note 4 edgenin acaba?
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    2400 2500 civari temiz cihaz bulabilirsin hocam ama iyi arastirman lazim

• quote:

2400 2500 civari temiz cihaz bulabilirsin hocam ama iyi arastirman lazim

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-edge-p-TELCEPSAMN915-B
    0 almak daha mantıklı gibi. hb den daha ucuzada belki bulunur.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    cep telefonlarinda sıfır almak her zaman daha avantajlidir. Türkiye garantili ise cihaz fiyati gayet uygun. cep telefonlarinin kullaniminin sahibine göre oluştuğunu düşünürüm ben. saticiyla irtibata gecerek akliniza yatarsa alinabilir

Konuya yazan olmaz elbette elit insanların kullanacağı cihaz olduğu için diyelim ;)

• İsteyen olur ise 2.100 tl ye temiz samsung tr garantili cihaz satılıktır;) Cihaz satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsaf21 -- 23 Nisan 2015; 14:51:37 >
  • Kilifsiz kullanan varmi cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Kilifsiz kullanan varmi cihazi

Ne kilif ne de ekran jelatini kullandim.fabrikadan ciktigi gibi saf temizlikte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ..bencede kilifsiz cok şık cihaz o zaman cikariyorum bende kilifi :)

• Note 2'yi 2-3 ay kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım. İnanın çok kötü sonuçlar aldım. 20 ay'a yaklaştı kılıfsız kullanıyorum. Evet kenarları soyuldu, yerlerde süründü, arka kapağında soyulmalar vs vs vs

Zaten turşusunu kurmayacağız ki... 2 yıldır kullanıyorum cihazı şimdi Edge'e geçeceğim kısmet olursa...
  • astegon kullanıcısına yanıt
    sadece ekran jelatini yeterli oluyor ki ben aman çizilmesin diyerek kullanmam telefonu. tam ekrana gore jelatin bulamadigim icin yan ekran haric kullaniyorum faydasida yok zararida

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.