Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu lolipoptan haber yokmu illa bizmi yukliycez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunkeser kullanıcısına yanıt
    Mayıs gibi sanırım :) cihaz o zamana kadar kalırsa beklerim yoksa uğraşamam şahsen yok polonya yok almanya romu felan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsaf21

Mayıs gibi sanırım :) cihaz o zamana kadar kalırsa beklerim yoksa uğraşamam şahsen yok polonya yok almanya romu felan :)

Aynen oyle katiliyorum

• Güzel cihaz, bugün kullanıp inceleme imkanım oldu.
  • Artik kafam karisti piyasadaki en iyi cihaz hangisi su an..s6 haric

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    Android fanı değilim derseniz kişişel fikrim iPhone 6 Plus...
  • suan piyasadaki en iyi cihazdir note edge, ne iphone ne de samsung faniyim lakin note edge ile ipad muhteşem kombin oldu. iki ayri ekrani olan baska bir cihaz bulunmamakta ayrica bir arkadasin dedigi gibi note 4 te ki sorunlarin edge de olmamasi cihazin alinmasi icin büyük etkenler. Standart bir kullaniciya iphone 4 te bir edge de bir. şahsen ben telefonu imza olarak gördüğüm icin severek kullanıyorum neredeyse her ozelliginide kullaniyorum :) bu arada iphone 5s ten gectim cihaza bir aydir aktif olarak kullanıyorum.

• Tesekurler o zaman edgeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Tweeety

suan piyasadaki en iyi cihazdir note edge, ne iphone ne de samsung faniyim lakin note edge ile ipad muhteşem kombin oldu. iki ayri ekrani olan baska bir cihaz bulunmamakta ayrica bir arkadasin dedigi gibi note 4 te ki sorunlarin edge de olmamasi cihazin alinmasi icin büyük etkenler. Standart bir kullaniciya iphone 4 te bir edge de bir. şahsen ben telefonu imza olarak gördüğüm icin severek kullanıyorum neredeyse her ozelliginide kullaniyorum :) bu arada iphone 5s ten gectim cihaza bir aydir aktif olarak kullanıyorum.

+++1111111 ayni fikirleri paylasiyorum .note edge gercekten efsane bir cihaz bana gire.iphone 5s olan arkadaslarim var tele bakinca oyuncak gibi geliyor gozume.
    Alisinca buyuk ekrana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 5s kenarda yatiyor oyle. bir sene boyunca iskence cekmisim megersem onada samsung s4 ten gecmistim. android iyidir özgürlüktür :)

• Ben kendim lolipop yuklersem ota guncelleme alirmiyim?

• Note 4 forumunda sorunlardan ve sorunların çözülmesi umuduyla rom bekleme yaşanan sorunlardan başka birşey konuşulmaya sayfalarca yazılmış gidilmiş. Bizim note edge lerde ise bu sorunların 10 da 1 ı yok bırakın onlar rom beklemeye devam etsin bizlerde cihazları mizah vermiş olduğumuz her kurusun hakkını vermesinin tadını çıkaralım ve su Topic te kim neler kullanıyor neler yapılabilir Vs Vs konulara yoğunlaşalim.

• Kesinlikle katılıyorum.

Daha Note Edge'im yok belki ama benim için en güzel özelliklerden bir tanesi bildirimlerin edge ekranından takip edilip özellikle aramalarda ana ekranı rahatsız etmemesi.

Genel olarak samsung telefonlarda (bende note 2 var) telefonda bir işlem yaparken arama geldiğinde ekranı kaplamasıydı. Sinir olurdum ki hala oluyorum.

Edge ekran sayesinde bu cihazda olmamakta.

S6'nın edge ekranı ki sanırım Note Edge gibi bir özelliğe sahip değil, sadece şekil için olmuş bir de Quick Call dediğimiz hızlı arama için özelleştirilmiş. (Yanlış, eksik biliyor olabilirim)
  • Birde su guncelleme gelse artik

• astegon kullanıcısına yanıt
    S6 Edge in kenarları Note Edge kadar çeşitli özelliklere sahip olmasada bildirim, saat gibi işlevsellikleri var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tweeety

kapatsalar daha iyi cidden hic bir konu dönmüyor bu kadar iyi bir telefon olmasina rağmen

Nesi iyi bu telefonun?
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Nesi kötü?

• Oncelikle merhabalar 2350 tl ye galaxy note edge alip araniza katilmis bulunmaktayim biraz cok pimpirikliyim galiba bir kac skntim olacak idi yardimci olursaniz sevinirim ,Daha onceden s2-s3-s4-s5-note2-note3 cohazlari kullandim mesaj yazarken normal bi sekilde yaziyor idim ama edgeyi aldiktan sonra klavye dokunmatik hassasiyeti kaliteli oldugu icinmi bilmiyorum ama cok hassas bi sekilde algiliyor mesela ahmet yazacam bazen 2 a ile yaziyor orn : Aahmet gibi yani bazen tek tusa 2 sefer basiyor ama osin garip taraffi diger kullandigim ccihazlara gore daha hassas sanki dokunmatik kabiliyeti yardimci olursaniz sevinirim cihazida 2.ci el 1 aylik aldgm icin kafama acayip takiliyor soruma net cevap alamadigm icin tekrar sormak istiyorum musadenizle :))

• amathavur A kullanıcısına yanıt
    daha öncede sormuştunuz sanirim bu soruyu ve telefonun ekraninin piyasada olan diger cihazlara gore hassas oldugunu belirtmiştim. fakat takinti yapmaniza sebeb olacak boyuttaysa servise vermenizi öneririm. dokunmatik hassasiyetinin acik kapali oldugunu kontrol ediniz.

• Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    öncelikle forumda saygılı olman gerektigini unutma. evet şuanda piyasadaki en donanimli telefon, acemi oldugun belli biraz arastiripta yazmani tavsiye ederim google bu konuda sana yardimci olur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.