Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim ben şöyle birsey okudum bir forumda ise yaradı gibi sanki bu kapanma olayina önceden %15 şarj dolayında kapanıyordu suan 0 ı görüyorum . Duvar kağıdını sade koyu renk bir tema yaptım sarj sürem baya baya uzadı suan . 2k ekran olduğu için canlı renklerde şarj tüketimi çok oluyormuş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi devam eden, sorunsuz ve temiz Galaxy Note Edge cihazimi ihtiyacdan dolayi satiyorum ilgilenenler mesaj atmalari yeterlidir .

• Dostum forumda önceki sayfalarda telefonun kapandığını ve birdaha açılmadığını room attigini garantiye gönderdiğini yazmışsın . Hiçbir sorunsuz sıkıntısız derken bunlarıda belirtmen daha etik olur .

• Merhaba Arkadaşlar. Telefonumun Şarjı Çok çabuk bitiyor. 1 günde en az 3 kere doluyor şimdi mesala nette gezinmek 2 saati bulmuyor.
    Garantisi daha devam etmekte Samsung Türkiye. Yetkili servise göndersem ne gibi islemler yapılır. Çözüm yolu sunabilecek varmı teşekkürler.

• SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Bataryayı değişmeni tavsiye ederim orjinal batarya ile

• Bildirim barinin oldugu kısımda ekran yanigi oluştu. Başına gelen servise gönderen var mı ?

• AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun kardesim... ekran degisimi yapilacak servise goturmen yeterli. Dersin tam ekran video izlerken veya oyun oynarken gozum takiliyor..

• AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    S.a hocam ekran yanığı bendede varmış *#0*# test ekranında gördüm. Siz servise verdiniz mi?

• şebeke problemi nedeniyle note4 almaktan vazgeçtim. edge serisinde benzer sorunları yaşayan varmı?
  • Aa

• Piastre kullanıcısına yanıt
    Note 4 kullanıyordum şebeke sorunu nedeniyle note edge geçtim gayet güzel ve şık bir telefon. Kronik bir sorunla karşılaşmadım. Note 4 ten bana göre kötü yönleri batarya biraz daha hızlı bitiyor (2 hafta önce gelen güncellemeyle batarya biraz iyileşti gibi) elde tutması biraz zor. Ve tabiki aksesuar sıkıntısı var. Ekran koruyucusuz kullanıyorum maalesef. Ama kılıfım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord06 -- 18 Ekim 2016; 12:11:37 >
  • Youtubeda bazi videolari 5 6 saniye oynatip yuklemiyor gerisini.Aynisini yasayan var mi

• Intenetle alakali diye düşünmüştüm . Evet aynısını bende yaşadım bugün . Wifiyi kapat aç yapınca düzeldi sabah yine kontrol edip yazarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: predator79

benim kapanma sorunu telefon sarjdayken olmuyor.ben 0 orjinal batarya ile kameradayken kapanma sorunu nun olmayacağını dusunuyorum.0 batarya orjinal deneyen var mi? bosuna batarya almayalim.

aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum. servisten aldigim batarya ile sorun çözüldü.

• predator79 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar batarya fiyatı servisin?

• 80 tl

• Merhaba Arkadaşlar;

Eski bir note 2 kullanıcısı olarak , iphone 5s macerasından sonra yaklaşık 1 ay önce note edgeye dönüş yaptım. Telefonun ambalajını açar açmaz tüm güncellemeleri ota üzerinden sırasıyla yaptım.Tüm güncellemeler tamamlandıktan sonra daha temiz bir kurulum için recovery den gerekli tüm işlemleri gerçekleştirdim.Problemim, telefonun kilit ekranını ne zaman parmak izi ile açmaya veya pin ile açmaya ayarlasam(diğerlerini denemedim) Telefon günün belli bir zamannında kasıyor, donuyor,kendi kendini açıp kapıyor.Normal kilit ekranında bu tür problemler yaşamıyorum.Sizin başınıza böyle bir durum geldimi?Bu problem yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurvural20

Merhaba Arkadaşlar;

Eski bir note 2 kullanıcısı olarak , iphone 5s macerasından sonra yaklaşık 1 ay önce note edgeye dönüş yaptım. Telefonun ambalajını açar açmaz tüm güncellemeleri ota üzerinden sırasıyla yaptım.Tüm güncellemeler tamamlandıktan sonra daha temiz bir kurulum için recovery den gerekli tüm işlemleri gerçekleştirdim.Problemim, telefonun kilit ekranını ne zaman parmak izi ile açmaya veya pin ile açmaya ayarlasam(diğerlerini denemedim) Telefon günün belli bir zamannında kasıyor, donuyor,kendi kendini açıp kapıyor.Normal kilit ekranında bu tür problemler yaşamıyorum.Sizin başınıza böyle bir durum geldimi?Bu problem yazılımsal mı yoksa donanımsal mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Malesef bu parmak izi yazılımının muhtemelen iyi optimize edilmemiş olmasından kaynaklanıyor sanırım. Ben parmak izi yerine desen kullanıyorum bu sorun yüzünden. İnşallah bi güncellemeyle filan çözüm bulurlar. Rus romunuda denedim onda da aynı sıkıntı oldu bende. Yine parmak izinde okurken kendi kendini kapatıp açmış gibi gösterim güvenlik kodunu sorup duruyordu.

• Yani yazılımsal bir sorun kardeşim.Bunu duymak her ne kadar içimi rahatlatsada böyle bir telefonda böyle bir elsiklik hala nasıl giderilemiyor aklım almıyor.

• Arkadaslar bu cihaz icin en stabil rom en son cikan lolipop 5.1.. samsungun son guncellemesi hep cihazdan sogutmaya ve yenisini aldirmaya yonelik oldugu icin 6.0 i yuklemenizi onermiyorum..

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.