Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu parmak izi olayını problem yaşamadan kullanmak mümkün değil mi? Telefona odin ile rom vs de yüklemek istemiyorum.Varsa çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurvural20 U kullanıcısına yanıt
    Beyer bu parmak izi çok kullanışlı bir olay değil zaten niye bu kadar taktiniz kafaya ? İlla kullanmak istiyorsanız zaten stabil olmasa bile sorunsuz çalışıyor aslinda

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    Hangi sorunsuzluktan bahsettiğini anlamadım. Telefon parmak izi girişine ayarlandığında resmen ağırlaşıyor.Üstteki bildirim barını çektiğinde zaten net görebiliyorsun bunu.Telefon donuyor, ve özellikle telefon görüşmelerinden sonra restart atıyor.Benim kullandığım sürüm 6.0 Marshollow seninki başka bir sürümse bilemeyeceğim

• Merhaba arkadaşlar;

Bu gün itibari ile Samsung Note Edge telefonuna 400 küsur mb lık sistem güncellemesi gelmiştir.Saygı ile duyurulur.
    Not: İşyerinde olduğumdan dolayı eve gittiğimde yüklemeyi düşünüyorum.Hayırlısı...
  • Yükledik bakalım ne işe yarar :)

• Beyler bu guncellemin detaylarını bilen var mı?

• Arkadaşlar SAMSUNG Galaexy Nate 4 Edge SM-N915F Kullanıyorum.
    Ilk basta sunu belırteyım. Telefonuma root atmıstım rootu 2 ay once atmıstım hıc sıkıntı olmadı. Telefonum halen rootlu sekılde kullanıyorum.
    Basıma kendı kendıne gelen bır durum oldu ve suan ne yaptıysam bır turlu cuzemedıgım bır sorunla karsı karsıya kaldım.

Telefonunun WIFI si acılmıyor. Telefona 2 yontemlede format attım ama yıne duzelmedı.
    Konu hakkında bılgısı olan veya daha once basına bu tur bır olayla karsı karsıya kanlan arkadaslar varsa yardımcı olabılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut AYDIN -- 31 Ekim 2016; 20:58:28 >

• Günaydın arkadaşlar;

Şimdiye kadar yaptığım testler sonucunda,en son gelen güncellme sonrası parmak izi ve diğer şifre ile kilit ekranı açılma sırasırasında oluşan kasma, donma ve yedek şifre isteme sorunu ortadan kalkmış gibi görünüyor.Telefonda kesinlikle belli bir serilik var.Bu hissediliyor.Uygulamalar ve pil optimizasyonu yeniden sağlanmış.Şuanda %5 oranında daha az güç tüketiyor.Çok fazla bir değer gibi görünmesede ilerisi için bir umut ışığı olarak görebiliriz.Bu güncelleme Ana sistem güncellemesi olmadığından dolayı wipe chache işlemleri gerçekleştirmenize gerek yok.Güle güle kullanın.
  • ugurvural20 U kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum ozellikle pil konusunda.Şarjda iyileşme var

• Arkadaşlar ben bugün gelen güncellemeyi de alamıyorum, bir önce ki güncellemeyi de alamdım ne wifi den ne hat üzerinden. Acaba sebebi nedir? Niye benim tel e güncelleme gelmiyor olabilir ?
  • Telefonun root lu ise veya başka ülkenin romu yüklü ise Türkiye için verilen güncellemeleri alamassın diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Telefonun root lu ise veya başka ülkenin romu yüklü ise Türkiye için verilen güncellemeleri alamassın diye biliyorum.

Telefon rootlu değil. 2-3 ay önce Rusya romu yüklemiştim. sonra 2 ay önce tekrar Türkiye Romunu kurdum. Ve hiç güncelleme alamadım.
    Ayarları da baya kurcaladım ama niyeyse hep "telefon zaten güncel" mesajı alıyorum.
  • ctunc66 C kullanıcısına yanıt
    Demek ki telefon rusya CSC sinde kalmış. O yüzden alamıyorsunuz güncelleme. En son S4 ünde karşılaşmıştım benzer durumla, nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Telefonu kapatıp yazılım yükleme ekranını açarsanız muhtemelen orada görürsünüz csc yi. En azından s4 gösteriyordu. Bu telefona daha hiç yazılım atmadım şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: kOnUrC@N

Demek ki telefon rusya CSC sinde kalmış. O yüzden alamıyorsunuz güncelleme. En son S4 ünde karşılaşmıştım benzer durumla, nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Telefonu kapatıp yazılım yükleme ekranını açarsanız muhtemelen orada görürsünüz csc yi. En azından s4 gösteriyordu. Bu telefona daha hiç yazılım atmadım şükür.

// Öneri için teşekkürler, Ama öyle olsa bu sefer Rusya romunun güncellemesini almam gerekmeyecek mi ?

Düzeltme : Telefon dediğiniz gibi Rusya CSC sinde kalmış. Son Türkiye Romunu indirdim ve odin ile yükledim. Fakat Şu an tekrar baktığımda CSC kodu olmuş (XSG) yani Birleşik Arap Emirlikleri :) Ben Türkiye romunu yüklememe rağmen nasıl B.A.E. romu oldu aklım almıyor.

Fakat Gerçekten şimdi hem parmak izi sorunsuz çalışıyor hemde telefon eskisinden daha da seri hale gelmiş. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctunc66 -- 5 Kasım 2016; 13:48:53 >

• Tlf sizde de kendi kendine res atıyor mu? Özellikle snapchatte girdiğimde yapıyor. Hard-format attım ama düzelmedi.
  • Hocam 900 u gözden çıkartıyorsun madem 1100-1200 lere garantili temiz note egde bulabilirsin . Hiç bulaşma derim sorunu . Telefonu tavsiye ederim şiddetle o ayrı .

• Bence kesinlikle mantıklı değil hocam al sat yapıyorsanız bilemem ama kullanmak içinse tavişne etmiyorum . Ben forumdan birisi 1200e diğeri 1300 e iki tane note egde aldım ikisine 1 seneden fazla garantılı sıfırdan farklı yok . İkisinde kullanıyorum şuan bir o kadarda memnunum .

• arkadaşlar mesaj yasarken sesle yamak için klavyedeki mikrofono tıklıyorum ama açılmıyor yani sesle yazamıyorum bilen varsa bi el atsın
  • icazet kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Sesi tarama ve yazıya dökme işlemi Google tarafından yapıldığı için internetinizin açık olması gerekmekte. Kontrol ettikten sonra tekrar dener misiniz.
  • Nereden sorgulattiniz acaba

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.