Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdan bir arkadaştan temiz note edge aldım. sıfır gibi. ancak kasadaki imei etiketi alttaki resimdeki halde. sökülmüş gibi duruyor. kasadaki menüdeki kutudaki faturadaki imei birbirini tutuyor. ekran mı değişmiş komple anlamadım bu durumu. tecrübeli arkadaşlar bi bakabilirse iyi olacak. kazık mı yedik ne?
    http://hizliresim.com/lEolYg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarahanli61 -- 13 Kasım 2016; 12:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

forumdan bir arkadaştan temiz note edge aldım. sıfır gibi. ancak kasadaki imei etiketi alttaki resimdeki halde. sökülmüş gibi duruyor. kasadaki menüdeki kutudaki faturadaki imei birbirini tutuyor. ekran mı değişmiş komple anlamadım bu durumu. tecrübeli arkadaşlar bi bakabilirse iyi olacak. kazık mı yedik ne?
    http://hizliresim.com/lEolYg

durup dururken olacak bişey değil o. Telefonu aldığınız kişiyle iletişime geçip bi sorun bakalım. Bişeyler değişmiş ve sökülen kağıt yeniden yapıştırılmış olabilir.

• Kaça aldınız sorması ayıp :)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım kişiye sordum garanti kapsamında değiştiğini söyledi ekranın. Servis fişini de yolladı. Ancak yetkili servisin bu duruma getirmesi de mantıklı gelmedi bana. 1200 verdim. Bugün durumun farkına varınca iade etmek istedim ancak yeni telefon aldığını ve para olmadığını söyledi. Üzerine 150 TL daha geri aldım. Yani 1050 TL ye geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz aceleye gelmiş anlaşılan o fiyata sorunsuz cihazlarda vardı . Forumdan 2 tanede ben aldım . Kullanımında bir sorun yoksa hayırlı olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: mkarpuz61

Aldığım kişiye sordum garanti kapsamında değiştiğini söyledi ekranın. Servis fişini de yolladı. Ancak yetkili servisin bu duruma getirmesi de mantıklı gelmedi bana. 1200 verdim. Bugün durumun farkına varınca iade etmek istedim ancak yeni telefon aldığını ve para olmadığını söyledi. Üzerine 150 TL daha geri aldım. Yani 1050 TL ye geldi.

Serviste değişmişse sıkıntı yok. Her telefonun ufak tefek garantilik sorunu olabiliyor. Fiyatıda uygun almışsınız bence. Ben şu an kendi note edge imi 1400 den aşağı vermem kılıfıyla. Çünkü 1400 e bu ayarda telefon yok piyasada.
  • İyi akşamlar arkadaşlar
    Note edge ile sanal gerçeklik gözlüğü denediniz mi
    Bir gözlük almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim kolay gelsin

• aliak81.81 A kullanıcısına yanıt
    Uyumlu değil diye biliyorum

• Merhaba arkadaşlar
    Daha önce parmak izi ile ilgili bir takım problemleri burada paylaşmıştım ve daha sonra gelen güncelleme ile bu problemin çözüldüğünü sòylemiştim.Ama yanılmışım.Telefon herhafta 7 gün arayla biranda özellikle arama yaparken arama ekranı kilitli kalıyor ve kendini resetliyor.Şu anda parmak izi kilidini devre dışı bıraktım.Birde böyle deniyeceğim.Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

• Beyler telefonumun pili öldü sanırım, %45 te kapanıyor. Ben yeni bir telefon aldım bunu babama vereceğim ama pilini değiştirmek istiyorum öncesinde. Yeni pil alırken dikkat etmem gereken birşey var mı? internetten alacağım heralde mağazalarda bulabilir miyim bilmiyorum, tavsiye edeceğiniz bir yer var mı pili almak içn?
  • Bu sabah yeni bir güncelleme geldi yine. Yapan var mı?

• Güncellemeyi indirdim bekliyorum. Açıkçası korkuyorum samsung bu belli olmaz

• Güncelleme yaptık inşallah fotoğraf çekerken telefon kapanma sorununu çözmişlerdir. Fotoğraf çekmekten korkar hale geldik

• Arkadaşlar merhaba.
    Ben akşam ışıklı ortamda fotoğraf çekerken sorun yaşıyorum. Işığı çok fazla dağıtıyor. Bunu nasıl çözebilirim ?

• ruuuuud kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-edge-batarya-mucize-batarya-deji-P95363022

kullanmadım ama yorumlara göre bu denenebilir diyorlar
  • Güncellemeyi ben de yaptım. Ne gibi değişiklikler vardı, anlayamadım.
  • Merhabalar;
    Yeni güncellemeyi yükledim ve ilk gözlemlerim kesinlikle pil optimizasyonu artırılmış bunu kullanımda hissedebiliyorsunuz.Bir diğeri wifi ag optimizasyonu güçlendirilmiş, saçma sapan kopmalar en aza indirgenmiş gibi görünüyor. teşekkürler...

• Hemen bir ekleme yapayım, ram optimizasyonu çok iyi normal kullanımda ram kullanımı 1.4-1.2 aralığının altına inmedi.Bunu smart manager uygulama widgetini ana ekrana ekleyerek kontrol edebilirsiniz.

• Merhabalar.Elimde note edge var.2. El aldim telefonu aldigimda bataryasi sismisti.degistirmek istedim.fakat degistirdigim batarya gostergesi %50 olmasina ragmen telefon kapandi.sarja taktigimda da %100 olmuyodu.%80 de kaliyo daha fazla artmiyo.dedim heralde batarya arizali.geri verdim bu sefer yan sanayi bi batarya aldim.onda da ayni sikinti var ama yan sanayi olan %20 de kapaniyo ve %100 e kadar cikiyo sarji.bi arkadastan duydugum kadariyla note edgelerin anakartlarinda problem varmis bu dogru mudur.yoksa benim sansima aldigim 2 batarya da sikintili diye mi bu basima geldi.fikri olan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim.iyi forumlar..
  • Hocam bugün bir bataryada ben aldım benzer bir sorundan . Batarya şarj almıyor . Şarj ekrani geliyor gidiyor geliyor gidiyor . Yeni batarya olmasından normalmidir 0 olmasından yani bir süre bu şekilde şarjda kalsın mı ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.