Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note7 patlama olaylarından sonra . Bu telefonada sanki güncellemelerle bir ayar çekildi . Misal %100 Ken %70 civarında doluyor batarya %30 lardada sıfırlanıp kapanıyor .
  • Yok hocam ya buyuk ihtimalle hatali uretim bunlar.anakartlarinda problem var gibi gozukuyor.kimsenin de kesin bi fikri yok.varsa da burda paylasmiyolar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunda kasma- donma - stabilite sorunu olan varsa full wipe yapıp format atsın. parmak izini kapatıp nova launcher yükleyin. telefonun yağ gibi aktığını göreceksiniz. özellikle parmak izi ile telefonu kullanmak işkence. donması kasması bitmiyor telefonun. koskoca samsung ilk edge ekranlı note telefonundaki bu bariz hatayı nasıl düzeltemez anlamak güç. sıkıntı büyük ihtimal donanımsal.
  • AnarchistDeist kullanıcısına yanıt
    5.0.1 de kullanıyorum parmak izi vs hiçbir sorun yok :\ launcher ise yüklemedim ama s voice ve briefingi devredışı bıraktım touchwiz akıyor
  • Dün yeni bir güncelleme geldi.
  • Arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz ortalama bi kaç sayfaya baktım ama göremedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

http://urun.n11.com/batarya/samsung-galaxy-note-edge-batarya-mucize-batarya-deji-P95363022

kullanmadım ama yorumlara göre bu denenebilir diyorlar

Ürün dün elime ulaştı.

Profesyonel bir hizmet gibi duruyor.

Ürün ile gelen el broşüründeki açıklamada 3-4 kere full şarjdan sonra tam performans verdiği söyledndi.

İlk taktığımda %54 şarj vardı.

Normal şarj ile telefon kapalıyken %100 doldurdum.

İl %10 çabuk bitii sanki.

Dedim taklaya mı geldik acaba.

Fakat özellikle %70-10 arasında performans bayağı iyiydi.

Detaylı incelemeyi bir kaç gün sonra görseller ile paylaşırım.

Not: Orjinal bataryam %15 deyken %20 deyken kapanıp şarja takılmadan açılmıyorduç

Bu batarya %1 de dahi kapanmadı şarja taktım kapanmadan.

• N11 den deji marka batarya aldım yukarda arkadaş linki vermiş.

Ben çok. Memnunum 4. Günüm 24 saate yakın gidiyor şarj.

48.9 tl ye aldım. 6 ay performans kaybetmez 6 ay da %30-40 performans kaybı ile devam ederse parasının hakkını fazlası ile vermiş olur.

Pil verilerinin ekran görüntüsünü ekliyorum.  ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★  ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★  ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Telefonu yaklasik 1 senedir kullaniyorum memnunum da.Ama hem on hem arka kamerasi cok cok kotu geldi bana.Benim cihazda mi sorun var ayar mi yapmam gerekiyor yoksa kameralar mi kotu.Kagit ustunde hic boyle durmuyordu...

• arkadaşlar. smart switch ile yazılım guncellemesi yaptım. telefon firmware upgrade encountered an issue hatası verdi yardım lütfen
  • Merhaba arkadaşlar

Güncellemeleri yapioruz iyi güzel hoş ama bu telefondaki sacma sapan hatalardan dolayi artik telefondan soğuma durumuna geldim.Geçen gün teli cebimden çıkarttigimda şebekenin hic olmadigini daha dogrusu şebeke ikonu yerine bu ikonun"🚫"olduğunu gördüm.uçak moduna aldım biraz bekledim ve tekrar uçak modunu kapattım. Normalde şebekenin gelmesi gerekirken bir türlü gelmedi.Daha sonra ayarlara girip telefonun imei bilgilerinin yer aldığı ekrana baktığımda imei nin bilinmeyen olduğunu şebekenin bilinmeyen olarak gözüktügünü farkettim.Telefonu restart yaptigimda düzeldi.Ben telefonumu parmak izi ile kullaniyorum aklima daha önce parmak izindeyken yaşadigim sorunlar geldi.Sizinde başınıza böyle bir durum geldimi?Fikirleriniz benim için değerli yoksa telefonu elden çıkarıcam bıktım artık bu aptalca sorunlardan...

• ugurvural20 U kullanıcısına yanıt
    İki senedir kullanıyorum hiç bir kronik hata ile karşılaşmadım. Hatta son güncellemeden sonra pilde oldukca iyileşme oldu. Telefonumu değiştirmeyi bile düşünmüyorum.
    Not; parmak okuyucuyu kullanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak okuyucu ile 2 hafta denedikten sonra görüşlerinizi öğrenebilirmiyim.?

Not: Parmak okuyucu kullanmadigimda bende hicbir problemle karşılaşmamıştım.

• Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar note edge aldım yurtdışı pasaport kayıtlı bi süre sonra sürekli uygulama optimize ediliyor deyip kendi kendine kapanmaya başladı yeni yazılım yüklettim ama bi sonuç alamadım cihaz amerika cihazıymış telefoncunun dediğine göre yazılımdan sonra sim kartıda görmemeye başladı bu konuda ne yapmamız lazım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

• Telefona az biraz şekil katayım dedim :)

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

• Negative35 N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar önceki msjlara baksanız yazmıştım birdaha yazayım.Servisten 80 tl na orjinal batarya aldim kapanma v.s bitti sacma sacma markalara, cakma bataryalara vs bosuna para vermeyin alın rahat edin telefon ilk aldigim gunki gibi stabil ve hizli..

• predator79 kullanıcısına yanıt
    Cihazin her parcasi 2 yil garantilidir. İthalatvi garantili olmadigi surece servisinden batarya degisimi talep edebilirsiniz

• Yeni güncelleme ile ne gibi farklar oluştu farkeden kullanıcılar var mı ?

• Arkadaşlar; sensörü devre dışı bırakmayacak ve ekranın tamamını kapatacak bildiğiniz bir cam ekran koruyucu satan yer mevcutmudur?
  • Herkse merhaba.

Arkadaşlar HTC DESİRE EYE kullanıcısıyım. Letgo dan bir adam özellikle desire eye isteyen oğlu için note edge ile takas istiyor. 200 TL fark alırım dedi. Sizce bu telefonu tercih etmeli miyim? Ön kamerası zayıf geldi. Selfie konusunda ne düşünüyorsunuz? Telefonumu satmak istememin sebebi desire eye büyük. Ve artık avuçlarım ağrıyor. Şimdi edge daha da büyük. Kullanım aşamasında elde nasıl? Rahat mı? Kavisli kısım elin altında kalıyor. Bu sorun olur mu? Kavraması kolay mı elden kaymaya meyilli mi? Cevaplarınız çok değerli. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.