Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın servisteki telefonu almaya gidicem Başarı servisteydi,işlemleri bitmiş garanti kapsamında kamera, pil ve anakart değişimi yapılmış yeni imei numarası verilmiş değişim yapılsada olurmuş inşallah temiz işçilikle yapmışlardır dahada uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 14 Mart 2017; 21:42:54 >
  • merhaba

telefonum çok yavaş şarj oluyor ne yapabilirim?
  • TIRTILL T kullanıcısına yanıt
    adaptör ve kablonuz orjinal mi ? önce bunları kontrol edin sonra pili kontrol edersiniz, isterseniz ayarlardan pil altından hızlı şarjı aktif edin.
  • yavaş şarj eden orjinal değildi. orjinal kablo ve samsung 2amperlik şarj aleti ile denedim çok hızlı şarj ediyor. bu durumda orjinal edge kablosu olmadan yavaş mı şarj edecek sürekli?
  • ne kadara değiştiriyorlar ekranı?
  • TIRTILL T kullanıcısına yanıt
    o şarj ettiğiniz kablo kalitesiz olduğu için sıkıntı yaşadınız. orjinal kablo ya da 1.kalite kablo alırsanız sorun kalmaz.
  • mcelikal M kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsaminda yapilmasini istedim. Cunku yapistirici sesi geliyor bariz fabrika hatasi var ekranda. Bakalim ne diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Garanti kapsaminda yapilmasini istedim. Cunku yapistirici sesi geliyor bariz fabrika hatasi var ekranda. Bakalim ne diyecekler

yapıştırıcı sesi dediğiniz ekrana bastırınca gelen çıtırtı sesi mi? eğer oysa benimki alındığından beri öyle ve bir çok kişide aynı durum var değişim yapıldıktan sonra sonucu paylaşır mısınız aynı sesin olup olmadığını öğrenelim.
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Tabii ki paylasirim :)

Telefonun ust tarafina bastirdigimda bariz vicik vicik yapiskan sesi geliyordu. Sanirim amoled panel ile camin arasinda bir bosluk var. Gecen yaz sicak aylarda bildirim paneline dokundugumda bile inceden geliyordu.

samsung ile görüştüm cihazın ekranı ve bataryası değiştirilmiş testlerden geçer not almış :)
  • Sizin adınıza sevindim cihaz geldikten sonra yapışkan sesi olayı gidip gitmedi mi onu da bir öğrenelim ona göre biz de çalalım servis kapısını
  • ctunc66 C kullanıcısına yanıt
    10 olarak yanlış yazmışım 30dk yazaktım özürdilerim

Tamamdir :) bakalim bu da yapiskan sesi cikartirsa hakem heyetine gidebilirim cunku cam duserse ekran degisim maliyeti neredeyse telefonun 2.el fiyati kadar :)

• Bir sorum olacan bende note edge var bir suredir telefonu kullnamayinca ( yani nete girmeyince bir sure )
    mesajlar gelmiyor oyunlardan ya da whats uptan neden olabilir ama o an nette bir sey yapiyorsam sorunsuz geliyor . tesekkurler
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    Arka plan verisini kapatmissinizdir

• arkaslar bu hafta ıcı 10 ay garantısı kalmıs note edge alıyorm 1150 ye fıyat ıyı mı_?
    bırde son anroıd guncellemesı gelcekmı note edgeye
  • zombika kullanıcısına yanıt
    Fiyat fena değil . Şuan guncelleme için bilgi yok

Ekran degismis batarya degismis yeni ekrandan ses gelmiyor ama imei numarasi yazan etiketi cok kotu cikartmislar. Polin altinda kaldigi icin sorun etmedim.. para iadesi yaparlar diye cok korktum vunku cihazi kampanyalarla 1600 e getirtmistim simdi bakiyorum 2100 e a7 gibi komik telefonlar var.

• @khytr89 hayırlı olsun sesin kesilmesi iyi olmuş biz de bakalım bi o zaman zamanında dert etmemiştim pek sesi ama bazen can sıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.