Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khytr89

Arka plan verisini kapatmissinizdir

ap lere baktim onlara kistlama koymamisim , arka plan verisini nerden kontrol edecegim ? tesekkurler
  • modakartalı kullanıcısına yanıt
    "uygulamalar - ayarlar - pil - güç tasarruf modu - tüm arkaplan verilerini kısıtıla" bunu kapat kardeşim.

eğer olmazsa "uygulamalar - ayarlar - pil - ayrıntı - whatsapp - uygulama güç tasarruf modu devre dışı" yı seç...

yine olmazsa bir format at derim.
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, 2 gune tamir edildi. Cam kendinden dusecek diye korkuyordum. Anakarta mudahale edilmesi ama nedense wifi si baya guclendi ve bluetooth veri transferi daha da hizlanmis gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"uygulamalar - ayarlar - pil - güç tasarruf modu - tüm arkaplan verilerini kısıtıla" bunu kapat kardeşim.

eğer olmazsa "uygulamalar - ayarlar - pil - ayrıntı - whatsapp - uygulama güç tasarruf modu devre dışı" yı seç...

yine olmazsa bir format at derim.

Tesekkurler yardimlariniz icin o da kapali idi format gozuktu bana .
  • Merhaba Arkadaşlar;

Daha öncede belirttigim gibi telefonumda aldığim günden beri donma,kendi kendine yeniden başlama,en son olarak da şebekenin 🛇 bu sembole dönüsmesi ve arayan kişinin arabalarının benim ekranımda gözükmemesi vb nedenlerden dolayı, servis işlemlerini önceki android deneyimlerime dayanarak hiç tasvip etmesemde, tüm güncellemeleri sabırla ve itina ile yapma,format,simkart degıştirme vb.gibi tüm müdehalelerime rağmen telefonumu samsung toplama merkezine bıraktım.1 hafta içinde tekefonu teslim aldım.Anakart ve usb soket ünitesi değişmiş.İnşallah bu değişiklikler derdime çare olur.Bu ve benzeri durumlarla benim gibi sık karşılaşan arkadaşlara tavsiyem yok benim de düştüğüm hata gibi yok güncelleme ile düzelir şununla bununla düzelir bahanelerini birkenara bırakıp garanti sürelerini geçirmeden servise vermleridir. Belliki bazı anakart serileri problemli üretilmiş ve bunu yazılım yoluyla düzeltmek imkansız.Teşekkürler.

• Herkese merhaba. Ben birkaç şey sormak istiyorum.

Şu an Iphone 5S kullanıyorum fakat Galaxy Note Edge'i çok beğeniyorum tasarım olarak. Sormak istediğim şey ios'ta bulduğum akıcılığı android'de bu telefonda da bulabilir miyim? Sizler tavsiye eder misiniz? Eksileri ve artıları ne olur?

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerhyme

Herkese merhaba. Ben birkaç şey sormak istiyorum.

Şu an Iphone 5S kullanıyorum fakat Galaxy Note Edge'i çok beğeniyorum tasarım olarak. Sormak istediğim şey ios'ta bulduğum akıcılığı android'de bu telefonda da bulabilir miyim? Sizler tavsiye eder misiniz? Eksileri ve artıları ne olur?

Teşekkür ederim.

Note 4 edge bana göre şuan iphone 6 ayarında.
    . Özellikle iphone 6 olan arkadaşlarımla kıyasladığımda bir çok özellik 6 dan daha iyi.
    2,5 senedir kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Stardart bir kullanıcıyım. Oldukca memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 4 Nisan 2017; 21:49:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıcı olabilmesi için bazı şeyler yapmak gerekiyor.. misal en son sürümü yüklemelisin ardından edge paneli s7 edgein apk sı ile güncellemesin o zaman tel inanılmaz uçuyor
  • quote:

akıcı olabilmesi için bazı şeyler yapmak gerekiyor.. misal en son sürümü yüklemelisin ardından edge paneli s7 edgein apk sı ile güncellemesin o zaman tel inanılmaz uçuyor

S7 Edge APK sı ile güncellenmiş bir ekran görüntüsü iletebilir misin? Bildiğim kadarıyla o zaman edge ekranından çağrı cevaplama mesaj okuma gibi özellikler kayboluyor. Doğru mudur? Birde kullandığın bir rom mevcut mu?
  • Hocam bende telefonumu satmayı düşünüyorum Note egde . Düşünürseniz pm atabilirsiniz .

• Komut Penceresi K kullanıcısına yanıt
    1 2 sayfa geride ekran goruntulerini koymusum :)

Evet note edge in ekranindaki ozellikler gidiyor yerine daha hizli (arayuz ucuyor resmen) ve estetik calisan bir panel geliyor.. ben yuklemedeki en onemli sebebim ise amoled yanmasini engellemek.. cunku sagdaki bar surekli siyah kaldigi icin bir sure sonra ekranin diger tarafiyla arasinda goze rahatszilik veren bir yanma meydana getiriyor.. arama ve alarmin edge ekranda gosterilmesi ozelligini kapattim aksi halde goruntu ana ekrana dusmuyor..

• s7 edge apk nedir? ne işe yarar ? nereden indirilir?nasıl kurulur?
  • gkhns kullanıcısına yanıt
    Kardesim dene gor :D apkmirrordan indirebilirsin.. edge screen diye geciyor..su an mobildeyim pc ye gecince link atarim

• Edge screen 3.0.62 ve Edge screen 1.1.08 gördüm orada, 3.0 ı kurdurmadı zaten diğerini kurunca da hata verdi sürekli bir değişik uyumsuz bir şekil oldu edge tarafı, sonra kapatıp açtım yine uyumsuz olduğunu görünce uygulamayı siliyim dedim ancak sadece sürüm silmeye izin verdi bende komple versiyon sildim , önce komple edge tarafı kapandı sonra tekrar eski haline döndü ama senin kullandığın nasıl bilemedim, ben yüklediğimde çok iyi bir görüntü olmadı.ben yanlış yapmışta olabilirim.
  • gkhns kullanıcısına yanıt
    1 ile baslayan surumu yuklemen gerekiyor.

Telefonu acip kapattiktan sonra yeni edge ekran geliyor

• arkadaşlar aylık güncelleme gelmiş ayarlar>cihaz hakkında altından yükleyebilirsiniz. 367.33 mb
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Aynen performansa dair bir gelisme goremedim ama guvenlik guncellemesi yuklendi

• Arkadaslar bir problemle karsi karsiyayim.

Note edge garanti biteli 2 ay oluyor

Telefon acildiktan sonra 5 dk. Ya varmadan kitleniyor ve kapaniyor. Tekrar acilmaya basliyor ve note edge yazisi gelip tekrar kapaniyor.

Telefonu buz dolabina koyuyorum 10dk actigimda bi 15dk hicbirsey olmamis gibi aciliyor sonra yine ayni sorun oluyor. Sanirim isininca oluyor.

Cozumu ne olabilir ?

• Classiic C kullanıcısına yanıt
    Komple format atın tekrar deneyin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Komple format atın tekrar deneyin hocam

Yapmadigim islem kalmadi 2 saglam telefoncuya goturdum yapamadilar emmc degismesi gerek dediler ve kendim cozdum.

Telefonu acip emmc cipinin cok isindigini (yada ciplak elle bana oyle geliyor) fark ettim.

Simdi kisaca sunu belirtiyim. Emmc cipi bozuk olursa telefonunuz hic hayat gostergesi vermez. Fakat bende oyle degil telefon sogukken calisiyor 2dk sonra kitlenip resetliyordu.

Tahminimce emmc nin isindiktan sonra temassizlik yaaadigini dusundum ve emmc cipinin temas ettigi yere baski uygulamasi ve isindiginda genlesip temassizligi engellemek icin kagit koydum.

Sonuc basarili tefeon saatlerdir sorunsuz.

Bana 1 haftaya patladi. Telefoncu gezdirdi.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.