Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.484.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam, bu durumda Floyd romu yüklemek gerekecek sanırım. Custom rom da yüklemek istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alicavush kullanıcısına yanıt
    Floyd s7 edge uzerinde kullaniyorum memnunun ama knox triplenmediyse yuklemeyin stock kalsin s7 edge oreo cscleri pie uzerinde de calisiyordu galiba note fe de

• gurkanyal kullanıcısına yanıt
    Rotladım muhtemelen knox triplenmiştir. Türkcell 2g çekse ona da razıyım ama İstanbulun göbeğinde o bile çekmiyor

• He hocam ben de turk telekom hat kullaniyorsunuz sanmistim turkcell ise destekliyor wifi aramasini yapabilirsiniz o zaman

Sorun değil hocam ama csc dosyasını nereden bulabilirim ki, bir yığın yere baktım bulamadım, sadece ilk konuda oreo için vardı. Birde benim sürüm ile uyumlu olurmu bulduğum, malum pie da bir yığın güncelleme aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Sorun değil hocam ama csc dosyasını nereden bulabilirim ki, bir yığın yere baktım bulamadım, sadece ilk konuda oreo için vardı. Birde benim sürüm ile uyumlu olurmu bulduğum, malum pie da bir yığın güncelleme aldı

Şöyle ki madem rootlu root explorerden kök dizine çıkıp omc içinde csc klasörü var onun içinde (samsung phone info uygulamasından csc'nize bakın mesela xsg) xsg'nin içinde .xml uzantılı dosyalar var onun içindeki dosyaları tur cscli dosyalarla değiştiriyorsunuz bu kadar (xsg'yi örnek diye verdim sizinki nedir bilemem) csc dosyalarını nereden bulacağıma gelecek konu csc cihaz seçmiyor hatta ben android 7 ve 10 arasında kullanabiliyorum kendi dosyamı internette tur csc diye aratırsanız bulabilirsiniz yada diyelim bulamadınız custom rom indirin onun içindeki aroma klasöründe csc dosyalarını bulabilirsiniz.

Bir bakayım hocam, ilk konuda ki s7 edge oreo csc yi root Explorer ile atsam yine olur yani

Evet ben kendim s7 edge kullanicisi olarak cscyi 7 8 9 10 surumubde kullanabildim. En az sorun icin cscfeature.xml'i degistirin yeter

• Onemli bilgiler varsa bu islemi yapmadan yedekleyin

Teşekkür ederim hocam şu an onunla uğraşıyorum, bakalım inşallah olur

Hocam sorumluluk kabul etmiyorum ama isterseniz kullandigim cscfeature.xml'i size upload edeyim bulmakla ugrasmayin

Çok sevinirim, tabiki sorumluluk bana ait

• Benim gibi telefonunda pie yüklü olan ve belli noktalarda çekmeyip vowifi yada volte den faydalanmak isteyen arkadaşlar ilk sayfada oreo için verilen csc zip dosyasını açıp içindeki system klasörünü root Explorer ile telefonun root/system klasörüne atıp izinleri vererek bu nimetten faydalanabilir. Herhangi bir şekilde telefona format atmaya gerek yok, sadece cihazı kapatıp açmaları yeterli. Tabiki telefonu rootlu olanlar için geçerli bu söylediğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

Bir anda telefonun siyah renkleri yeşile kaydı , her ton yeşil ağırlıklı ekran mı bozuluyor acaba

Benim ekranda da köşesinde çatlak vardı. Hiç sıkıntı çıkarmıyordu fakat bir anda ekran renginde solma oldu yeşile kaydı renkler. Siz düzeltebildiniz mi sorunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zayim334

Herkese selamlar, telefonu aldığım 2018 nisandan beri forumu sık sık takip ederim. Pil konusu benim de canımı sıkmaya başlamıştı, ekran sürem 3 saatin altında düştüğü için artık değişim vakti geldiğini düşündüm ve geçenlerde online siparişle yan sanayi bir batarya aldım. 99 lira gibi bir fiyatı vardı. Pili bu akşam taktım, ilerleyen günlerde değişikliği güncelleyeceğim.

Sol taraftaki telefondan çıkan orijinal bataryadır.

Edit: pil kapasitesi 2700 deydi ilk kullanimda. Ve zamanla 2900 e kadar yukseldi. Bekleme süresince eski pile göre daha az şarj yiyor. Patlaması çatlaması yok şu an için. Link isteyenler için özelden attım n11de asyapazar diye satıcı var oradan da bulabilirsiniz.

Hocam memnun musunuz? Nereden aldınız acaba link atma şansınız var mı?

• @zayim334

hocam bataryayı aldığınız linki bende istiyorum, nasıl bu arada?

ayrıca değişimi kendiniz mi yaptınız?

benim de sağ taraftaki edge kenar çalışmıyor ama yine de bu şekilde kullanıyorum, kalem o eksiği kapatıyor.

eğer pil konusunu halledersem daha da kullanırım gibi.

Bu arada anakart değiştirmek isteyen veya ekran camı, kamera vb. parça niyetine isteyene de satış yapabilirim.

Telefonla beraber epey malzeme de yollayacağım

Yeni alacağım telefona yeterince katkı yapması lazım fiyatın, tekliflere açığım SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Arph

Benim ekranda da köşesinde çatlak vardı. Hiç sıkıntı çıkarmıyordu fakat bir anda ekran renginde solma oldu yeşile kaydı renkler. Siz düzeltebildiniz mi sorunu ?

Alıntıları Göster

Hayır düzelmedi ,ömrünü dolduruyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S pen'i kaybettim. Note 5'in s pen'i bu telefona uyumlu mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikarichi kullanıcısına yanıt
    Note 8 in uyumlu diye biliyorum ama Note 5 ten çok emin değilim, sanırım biraz kalındı onun kalemi

• quote:

Orijinalden alıntı: mikarichi

S pen'i kaybettim. Note 5'in s pen'i bu telefona uyumlu mudur ?

Hayır, note 8 uyumlu.

• 
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.