Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.484.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim şimdilik çok ileri seviyede sayılmaz, sadece ekran parlaklığını düşürdüğümde siyah renkler yeşilimsi bir ton alıyor. Yüksek ekran parlaklığında belli bile olmuyor. Cevap için teşekkürler, fabrika ayarlarına dönersem sonucu buraya yazarım.

• Arph kullanıcısına yanıt
    Bendeki fe nin de ekranı sıkıntılı siyahları koyu yeşil gösteriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben iPhone 12 alarak kurtuldum. Note FE benim kullanırken mutlu olduğum, kurtulurken de çok mutlu olduğum bir cihaz oldu. Paramızla rezil olduğumuz android ve Samsung camiasına inşallah bir daha da dönmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 24 Haziran 2021; 19:41:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

Benim şimdilik çok ileri seviyede sayılmaz, sadece ekran parlaklığını düşürdüğümde siyah renkler yeşilimsi bir ton alıyor. Yüksek ekran parlaklığında belli bile olmuyor. Cevap için teşekkürler, fabrika ayarlarına dönersem sonucu buraya yazarım.

Ben fabrika ayarlarına döndüm hiç bir işe yaramadı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam son zamanlarda batarya aldığınız bir yer var mı ? Link atar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ARISLCK

Arkadaşlar selam son zamanlarda batarya aldığınız bir yer var mı ? Link atar mısınız ?

tam da bunun için yazmaya gelmiştim.
    deji artık note fe bataryası satmaya başlamış.

kardeşim mi 5s plus'ta memnun bir şekilde kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N4F kullanıcısına yanıt

ilk defa duydum güzele benziyor siz almayı düşünüyor musunuz ?

• ARISLCK kullanıcısına yanıt
    benim telde bootloop sorunu başlamıştı. anakart vs bakıyordum. şimdilik karar aşamasındayım. 5800 zamanlarından biliyorum deji'yi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba benim arkadaşım note fe kullanıyor cihazın düşmesi ekranda kırık çatlak vs yok fakat koyu gri renkler bildiğiniz yeşile döndü *#0*# den rgb testi yaptığımda sorun gözükmüyor telefonu sıfırladık düzelmedi odin ile rom attık gene aynı panel arızası mı bu ?

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]
  • SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Aslında bataryamdan çokta şikayetçi değilim, 3 yıllık telefon 4-5 saat ortalama ekran süresi alıyorum. 101 okey dışında hiç oyun oynamam ki onu da çok az oynuyorum. Yine de yarın öbür gün talep olmaması durumunda üretimi durdurmaları olasılığına karşılık bir tane deji siparişi verdim. Hemen takmayı düşünmüyorum, elimde ki bataryayı biraz daha kullanırım sanırım. Umarım pişman olmam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Deji den aldığım batarya geldi. Konyadan istanbula ertesi gün ulaştı. Normalde değiştirmeyeceğim demiştim ama şeytan dürttü ve değiştirdim. Önce telefoncuya değiştireyim başım ağrımasın dedim ama hepsi kapanmıştı. Eve geldim ve kendim değiştirdim. Arka kapağı kırmadan sökmek isteyen arkadaşlara tavsiyem gidin bir hastaneden 11 numara bistüri isteyin. Halk arasında neşter denilen bıçak. Saç kurutma ile ısıttıktan sonra çok dikkatli bir şekilde bistürinin ucunu çok az ilerletin ve açılan boşluğa sigara paketi kartonu gibi bir şey yerleştirin. Sonrada ısıta ısıta ileletin.
    Pil ebat olarak orijinal pilden 2mm kadar daha kısa ama tam oturuyor. Performans için bir hafta bekleyeceğim. Bu esnada hem hızlı şarj ile hemde yavaş şarj ile karışık şarj edeceğim. Bir hafta sonra buraya değerlerini atarım.
    Arka kapağın yapışkanlarını söktüm be geri yapıştırmadım. Kılıf altında duruyor. Hiç yapıştırmayabilirim yada çok az yapıştırabilirim. Henüz karar vermedim

• Batarya ile ilk izlenimlerim; öncelikle dokunmatik hassasiyeti fark edilir biçimde arttı. İlk fark ettiğim durum bu oldu. Bugün pili %80 de ve %100 de kalibre ettim. 2.19 saatte 36dk telefon görüşmesi ve 1.05 saat ekran süresi aldım. Öyle tahmin ediyorum ki bir haftaya kadar daha da iyi olacak. Telefonum rootlu bir kaç uygulamanın arka verisini kapatmam ve bir kaç uygulamayı devre dışı bırakmam dışında her hangi bir güç tasarrufu uygulamıyorum. Güneş tepede, doğal olarak ekran parlaklığı sonda. Yazmayı unutmuşum, şarjım %87 idi yani bu dediklerimi %13 lük bir şarj ile gerçekleştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicavush -- 2 Temmuz 2021; 18:5:26 >
  • Şuan için gayet iyi görünüyor. Bende yedek düşünüyorum şuan orjinal pil hala hatırı sayılır derecede günü kurtarıyor :) ama malum ilerisi için batarya ihtiyacı oluşacak deji de hiç fena değilmiş. Uzun süre kullanım deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.

• Gkslbyr kullanıcısına yanıt
    Hocam elimden geldiğince paylaşacağım. Bende yedek için aldım ama sonra dayanamadım ve değiştirdim. Şimdilik güzel gidiyor ancak henüz tam performansa oturmadı. Accubatteri önce 2300ma okudu sonra sırası ile 2600 ve 2800 her şarjda artıyor kapasite

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Hocam elimden geldiğince paylaşacağım. Bende yedek için aldım ama sonra dayanamadım ve değiştirdim. Şimdilik güzel gidiyor ancak henüz tam performansa oturmadı. Accubatteri önce 2300ma okudu sonra sırası ile 2600 ve 2800 her şarjda artıyor kapasite

Zamanla bataryanın performası tam olarak oturacaktır 1 hafta 10 gün sonra gerçek değerlere ulaşacağınızı düşünüyorum.

15-16km lik bir yürüyüşe çıktım. Bu süre boyunca Bluetooth kulaklığı sürekli bağlıydı ve sürekli Spotify dan müzik dinledim arada bir saat civarı telefon görüşmesi yaptım ve ıvır zıvır şeylere baktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

15-16km lik bir yürüyüşe çıktım. Bu süre boyunca Bluetooth kulaklığı sürekli bağlıydı ve sürekli Spotify dan müzik dinledim arada bir saat civarı telefon görüşmesi yaptım ve ıvır zıvır şeylere baktım.

Kullanım süre ve yoğunluğuna bakarsak hiç fena görünmüyor bence zamanla bataryadan çok daha iyi performans alacaksınız.

• Gkslbyr kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum, umarım batarya problemi olan herkese bir çözüm olur bu batarya. Şahsen ben bir kaç sene daha telefon yenilemek istemiyorum. Telefonumdan oldukça memnunum

• 
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.