Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarj işi sıkıntıya dönüştü. Dejinin ürününü alsam birde kendim arka kapağı ve kablosuz şarj kısmını açmam gerek. Sıkıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]
    Batarya: Deji
    Rom: Floyt Q v6

• Arkadaşlar Deji'nin sitesinde Note FE için batarya gördüm ama nereye bakarsam bakayım kapasiteyi göremedim. Sadece Note FE için olduğu var, kapasitesi yok (veya ben göremedim). Bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çalışmıyor. Muhtemelen anakart sorunu. Deltayı aradım değişim için. bana 1 yıldır parça gelmediğini söylediler. Bu soruna çözüm bulan var mı?

• Telefon ufak sorunlar, yavaşlamalar olsa da idare ediyor. 3 yıl 2 ayı devirdi benim şansıma.

Taş gibi sağlamdı diyemem ama iyi bir deneyimdi. Ekranda sararma pembeleşme en ufak bir sorun yok.

Bir dahakine note20 veya note10 lite gibi düz ekranlı model tercih edeceğim kesinlikle. Kalemle yazacak alan çok azalıyor kavisli ekranlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 11 Ağustos 2021; 0:14:59 >
  • Dostlar oğluma verdiğim telefonun kalemi kırılmış. Gümüş renk için kalem ihtiyacım var. Yedek parça olarak kalem satmak isteyen varsa özelden iletişime geçebilir mi veya yerine yuvasına uyumlu hangi kalem kullanılabilir, link verebilir misiniz?

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Note 8 kalemi uyumlu

• Arkadaşlar bir sorunum var. Twrp den pie yedeğimi geri yüklediğim de telefonun ana hafızası görülmüyor, ana hafızaya hiç bir şey yükleyemiyorum ama Floyd q romu yüklediğim de her şey gayet normal. Çözümü bilen bir arkadaşımız var mı?

• loytu L kullanıcısına yanıt

Orjinal kapaklı kılıf bana da lazım nereden bulabilirim.

• @hayfi, teşekkür ederim. Bataryayı henüz almadım, alacağım.

Arkadaşlar telefonla 3 yılı devirdik, şimdilik her şey yolunda ama bazen telefonu şarja taktığımda telefon aşırı yavaş şarj oluyor (4 saat uyarısı alıyorum). Fark ettiğim anda da hemen soketi çıkarıp takıyorum, düzeliyor. Düzelmesine düzeliyor ama bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Şarja taktığım her an birkaç dk cihazın başında beklemek zorunda kalıyorum.

Kablonun ucunda veya telefonun şarj girişinde sorun olmalı. Pinler tam oturmuyor diye düşünüyorum. Telefonun içindeki kısmı (özellikle pinleri) nasıl temizleyebilirim?

Benzer durumu yaşayanlar var mı acaba? Telefonum konusunda takıntılıyım. Sorunsuz bir şekilde kullanmak istiyorum.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Var, benim cihazda da bazen çok yavaş şarj olayı oluyor.

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Hocam ara ara oluyordu bende de sonra bir arkadaş burada batarya resetleme işlemini atmıştı onu uygulayınca bir daha yaşamadım. Birde bende aynı zamanda %10 seviyelerine düştüğünde direk kapanıyordu. Pile kalibrasyon işlemi yapınca düzeldi.

Geçmiş sayfaları incelerseniz bulabilirsiniz.

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeus_Ferre -- 25 Ağustos 2021; 19:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bendeki note fe nin bir anda kendi kendine anakartı bozuldu. Telefon açılmıyor. Nadiren şarja takıldığında açılıyor. Bir defa yarım saat kadar açık kaldı smart switch ile içindeki tüm verileri almayı başardım. Telefoncuya götürdüm bu tamir edilemez deyip geri verdiler sizce ne yapmalıyım telefon çöp oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Batarya ile ilgili bir sorun olmadığından eminmisiniz. Annem benim eski note 4 ü kullanıyor. Bir kaç hafta evvel benzer sorunlar yaşadı, şarja takıp biraz bekledikten sonra açılıyordu. Evde yedek pil vardı. Değişir batarya olduğu için yedek pil ile kullanıyordum onu taktım sorun çözüldü. Eşimin de başına iş yerinde böyle bir şey gelmiş, yanındaki doktor arkadaşı bataryanın arkasına kağıt sıkıştırmış çözmüş olayı. Yani şarja takınca düzeliyorsa kısa süre içinde olsa ya batarya da yada bataryanın anakart bağlantısında bir sorun olabilir diye düşünüyorum

• alicavush kullanıcısına yanıt
    Hayır telefoncu ana cpu arızası var dedi

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• S7 edge'de de öyle oluyor arada pil arızası, twrp'ye girebilirsem 10-20 denemede twrp'den sarj ediyorum. Ve 15-20 düzeyine geldiğinde açıp kullanıyorum. Nadiren oluyor.

• Şu telefonda eksikliğini hissettiğim tek şey kamera. Yani kamera derken 4k 60fs ve arayüzü çok kötü. Modifiye camera bakıyorum ama ne yazık ki onu da bir türlü bulamadım. Sırf bu yüzden Floyd roma da dönmek istemiyorum. Exynos custom romlar da eskiden yankı sorunu olurdu. Uzun uğraşlar sonrası Mix dosyasında gürültü filtreleme mikrofonları kısılarak yankı sorunu çözüldü ama dışarda telefon ile konuşurken pek hoş olmuyor. Bana önerebileceğiniz paralı dahi olsa bir kamera varmı. Özellikle bataryayı değiştirdikten sonra telefonumdan çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: ios9.ipsw

Dostlar bendeki note fe nin bir anda kendi kendine anakartı bozuldu. Telefon açılmıyor. Nadiren şarja takıldığında açılıyor. Bir defa yarım saat kadar açık kaldı smart switch ile içindeki tüm verileri almayı başardım. Telefoncuya götürdüm bu tamir edilemez deyip geri verdiler sizce ne yapmalıyım telefon çöp oldu.

2 gün önce bendeki telefonda aynı oldu.. tamire verdim batarya ve Şarjla ilgili bir sorun bulamadim dedi ..heralde anakart arızalı dedi.. Rom yükleyeyim birde dedi ama benim hiç umudum yok. yeniden rom yüklese bile düzeleceğini sanmıyorum. bize geçmiş olsun   bur çaresini bulursanız benide haberdar edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anil01 A kullanıcısına yanıt
    Ben içindeki verileri almayı başardım sizin verileriniz telefonun içinde mi kaldı

• 
Sayfa: önceki 12521253125412551256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.