< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1256. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Deji'nin kendi web sayfasından alıp bugün ben de taktırdım. Çıkan eski pili de istedim, 2017 üretimiymiş. Üzerinde neden "Secondary Li-ion battery" yazıyor anlamadım. İkincil değil birincil pil değil mi bu? Pili biraz kullanıp ben de paylaşacağım ekran süremi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostum ekran süren gayet normal ve hatta iyi bile denilebilir. Telefonun 18 saatte %70 pil tüketmiş ve daha altı saat seni götürür. Pili sadece ekran açıklık süresine göre değerlendiremezsin. Arkada çalışan bir yığın uygulama var, GSM ağı var, çekmediği yerlerde çekim gücünü arttırmak için yaktığı ekstra pil gücü var. Yani var oğlu var. Tek şarj ile 24 saat idare ediyor telefonun daha ne istiyorsun ki. Sürekli kullansan 6-7 saat ekran süresi alırsın. Kullanmazsan 2-3 saat alırsın. Ekran kapalı olduğunda pil tüketiyor diye düşünüyorsanız yanılıyorsun. Ha tüketmemesi sağlanır ama telefonun kiremitten farkı da kalmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım note 7 nin patlayan bataryaları ile ilgili bir şey ama bende açıkçası bilmiyorum
Hocam pil kalibrasyonu yapmayı deneyin
Ve vaktiniz varsa güzel bir temiz kurulum yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 2 Ekim 2021; 20:18:5 >
Bilmiyorum hocam belki dediğiniz gibi olabilir ama kullanırken de yukarıdaki % lik gösterge hızlı düşüyor gibi geliyor. Sanki orijinalinin ilk zamanlarında olduğundan çok daha az dayanıyor gibi..
vakit bulunca deneyeceğim bakalım
Temiz kurulum yaptım. Henüz 2. Kez şarj ediyorum. İlk şarjı büyük oranda geri yükleme işleri bitirdi. Deşarj gayet doğrusal bir şekilde gidiyor, kalibrasyonluk bir durum var mı çok emin değilim. Biraz daha izleyip paylaşacağım. 2017 den kalma orijinal batarya dan çok da uzun gitmez ise bir anlamı yok.
(Hızlı şarjı kapatmayı unutmuşum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinchr -- 3 Ekim 2021; 15:53:23 >
Herkese selamlar Letgo dan 2.el Faturalı Note FE almayı planlıyorum, dediğine göre ekranında çatlak var ama dokunmatiğinde herhangi bir sorun yokmuş tabiki *#0*# ile kontrol edeceğim ama bunlarda özellikle dikkat etmem gerekecek kronik sorun var mı? ilandaki resimlerden ikisini iletiyorum, yardımlar için peşinen teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 4 Ekim 2021; 19:45:33 > -
Aldığımız dönem iyiydi güzeldi fakat şu anda ne pili dayanır, ne verdiğin paraya değer. Emmc belleğinin bozulması sebebiyle reset atmaya da başlar artık, kalıcı bir çözümü yok. 2 seneden sonra ha bugün ha yarın bozulması beklenen bir telefon bu. Bence değmez artık.
-
cevabınız için sağolun, şuanki (hala severek) kullandığım Note3'ten daha iyi durumda olabileceğini düşünmüştüm, ama sanırım teknolojide rekabet geliştikçe eskisi kadar sağlam üretmiyorlar, ben Note3'ümü gittiği yere kadar kullanıp öyle değiştireyim en iyisi...
cevabınız için teşekkürler, şimdilik vazgeçtim.
-
Yok arkadaşlar Deji batarya dan beklentiniz fazla olmasın, yaklaşık 3,5 saat ekran süresi alıyorum. Üstelik de gereksiz uygulamaları devre dışı bırakıp, pek çoğunu da uykuya aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinchr -- 5 Ekim 2021; 23:2:26 >
Kusura bakmayın bu sıralara foruma sık giremiyorum.
Malesef istediğiniz bir şekilde satmayı düşünmüyorum.
-
Arkadaslar aod deki bildirimlere cift tiklaninca ekran aciliyor biliyorsunuz. Bunu aod i kapatmadan nasil onleyebilirim cebimde bazen ekran acilip oraya buraya giriyor.
Merhaba
Sadece kılıflara ihtiyacım var. Bütçem 150 tl.
Ozelden yazabilirsiniz.
Parmak izi kullanmıyor musunuz?
-
Ekranı kırılan telefonumun
Verus simpli fit siyah kılıfı ve 1,5 kadar önce aldığım deji bataryası satılıktır
Kılıf 60 tl
Batarya 80 tl
Hayır ekran sifresi de kullanmiyorum.
aslında 3 senedir tepe tepe kullanıyorum ekran kırılması haricinde hiçbir sorun yaşamadım, yavaşlama vb yok ama doğal olarak şarjı biraz daha hızlı bitiyor sadece. ama bir daha edge ekran asla almam bir kez tam kırıldı 1300 tl verdim, daha sora yine ksıa mesafeden düşünce çatladı, ekran koruyucular çare olmuyor, kapaklı smart kılıfı da gereksiz pahalı ve ksıa sürede haşat oldu. bu arada 2013'de aldığım note 3 hala çalışıyor:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X