< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1258. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konuyla ilgili yazdığın mesajı tekrar oku, bütçen 150 TL ama ne kulaklıktan bahsetmişsin ne başka bir şeyden...
-
Verus simpli fit siyah kılıfı var, fazla kullanılmadı
50 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bugün spigen slim armor clear wiew ve seffaf kılıfı forumdaki bir arkadaşımıza uygun bir fiyatdan kargoladım.
-
Arkadaşlar selamlar,
Telefona format attım kendi klavyesinde türkçe dil ekleyemiyorum. Güncellemeler kontrol ediliyor diyor ama hiçbir ekstra dil çıkmıyor. Rom Vietnam romuydu Android 8. Diller için destek mi kesildi. Başka klavyeler de hoşuma gitmiyor. Nasıl çözeriz bu sorunu
-
-
Telefona artık güncelleme gelmeyecek değil mi?
-
Ne yazık ki gelmeyecek.
S-pen'nini satmak isteyen var mı?
telefonun bataryasını değiştirdim, mikrofon deliklerine tel sokaraktemizledim sonra aradığım kişiler yankı sorunu olduğunu söylediler sizde de oluyormu? telefonun gürültü önleme ve mic deliklerşne baktım koruma var onları şimdi elektronikçi spreyi ile temizledim bakalım ne olacak.
-
Aradığınız renk nedir
Türkiyeye kargo yollasa şu kılıf çok iyiymiş, bunun orijinal led wallet cover olanı (bizde altın rengi hariç hiç stok bulunmuyordu diye hatırlıyorum) bayağı şık gözüküyordu
ebay
Samsung LED Wallet Cover for samsung Galaxy Note 7 (FE) Fan Edition | eBayhttps://www.ebay.com/itm/152964385863 -
Telefonun mikrofon deliklerine sivri cisim sokulması ciddi sorunlar oluşturabilir, tavsiye edilmiyor diye biliyorum.
bizim telefonlara sivri cisim soksanda soktuğun yerin sonunda değil mikrofon köşesine denk geliyor ama ben elektronik sprey sıktığım için sıkıntı oldu parçası 70tl imiş sipariş verdim.
-
+1
eski batarya 3 saat ekran süresi alırken deji batryada sadece wifi (sim yok) 3.5 saat ekran süresi alıyorum sim takınca veri kullanımında bu sürenin dahada düşeceğini tahmin ediyorum fakat önce kalibre olması lazım sanırım.
-
Siyah olanı elimde var, note fe de çalışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
batarya için bu yorumu yazdıktan 10-15 gün sonrasında (sanırım bataryayı aldıktan aşağı yukarı 1 ay kadar sonrasında) telefonu çok kullanmaya başladığımda 4 buçuk 5 saate kadar ekran süresi aldığım olmuştu. Sonrasında bu batarya kalibresi için söylenen adımları (bataryayı full bitirip kapalıyken şarj etme gibi) uyguladım ve tekrar eskisi gibi 3 saate geri döndü. Kalibre işlemini yaptığıma da pişman oldum gibi 😪
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ayarlar /ekran/ en altta "yanlışlıkla dokunma koruması " aktif edin
-
teşekkürler, ben de bir şekilde yurtdışından almaya çalışıyordum, note 7 görünce kesin bizimkine uyumludur diye düşünmüştüm
-
Teşekkür ederim o seçenek aktif ama ne yazık ki işe yaramıyordu. Mecburen aod de bildirimleri kapatarak çözdüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X