Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.481.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımsal olarak patladı sayılır zaten.

Android 9 şu anki hali ile okadar ağır kalıyorki cihazda. Sıfırlasan bile ağır

• Elimde kullanilmis orijinal kapaklı kılıflar var,birer adet mavi ve siyah renk. Uzun zamandır kullanmıyorum. Almak isteyen olursa fotoğraflarini da atarım. "Satıldı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayim334 -- 5 Aralık 2022; 3:47:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, aliexpress veya başka bir yerden ekran temin edebilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı en ucuz ekran 100 dolar. Vergisi gümrüğü taktırması derken 2500 e yaklaşır maliyet. 5 bine sıfır tel alıp imei attırıp kullanmak çok daha cazip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar finger home gestures diye bi uygulama kullanıyordum android 8'de parmak izi sensörünü dokunmatik yapıyordu. Çok sağlıklı çalışan bu uygulama ile ana ekrana dönmek aşırı rahattı ve hiç hatası yoktu. Ancak android 9a güncelleyince uygulama çalışmadı. Marketten de kalkmış benzerleri de çalışmıyor. Bu konuda önerebileceğiniz bi uygulama var mıdır?

Cihazı 4 buöuk yıldır kullanıyorum ve gündelik olarak bir problemi yok bataryası dışında sorun olacak bir durum da arz etmiyor. Android 9 kasıyor mu evet ama telfon son 6aydır android 8de de bariz yavaşlamıştı. Ancak sık kullanılan uygulama ve fonksiyonlarda 9 bence daha seri gibi görünüyor herkese iyi forumlar allah ekranlara zeval vermesin

• Arkadaşlar telefon için batarya bulabilen oldu mu ?

• merakli2005 M kullanıcısına yanıt

Ağırdan kastınız ne? Telefon donuyor mu? Uygulama açarken bekliyor mu? Ben S5'ten buna geçmiştim. S5'in son hâli benim için ağır telefonun karşılığıdır. Çıldırtıyordu bir şey yapmaya çalıştığımda. Bunda ise herhangi bir yavaşlık hissetmiyorum. Aksine hayret ediyorum, 4. yılını dolduran, dahili-harici hafızaları ağzına kadar dolu bir cihaz hâlâ nasıl bu kadar seri diye. 😁 Belki beklentilerimiz farklı da olabilir sizinle, bilemiyorum. Ya da bu cihaz özelinde şansım yaver gitti. 🤷🏻‍♂️

Çatlak bir arka kapak ve biraz da pil dışında bir sorunum yok. Yeni bir Note da alamayacağıma göre birkaç yıl daha birlikte gibiyiz diye umuyorum.

• ikskareyim kullanıcısına yanıt
    Ben note 9 a geçtim fakat annem note fe yi kullanmaya devam ediyor ve telefon fazlasıyla iyi durumda. En ufak bir kasma donma yavaşlama yok. Ha tabii telefonu annemin ihtiyacına göre yeniden dizayn ettim ama ben ona verirkende yani kendim kullanırken de gayet iyi durumdaydı. Annemin telefonu bozulunca yeni telefon almak gerekti. Kendime ikinci el temiz bir cihaz buldum benim fe yi de anneme verdim. Yoksa en az bir iki yıl daha yeni bir cihaza ihtiyaç duymazdım. Kamerası xiaomi gibi telefonların kameralarından çok daha iyi resim video çekiyor. İş yerindeki arkadaşlarımın neredeyse hepsinde xiaomi cihaz var, modellerini bilmiyorum, xiaomi ilgimi çekmiyor neticede. Neticede fe nin tek kamerası onların bir kaç kamerasını çok rahat eziyor

• Note fan Edition ve S7 serisi
    Hala günümüzde nispeten akıcı olarak çalışabilen cihazlar Bence de özellikle fan Edition 64 GB depolama ile yeni tip şarj girişi ile bir adım daha önde
    Fakat her iki cihazda da kronik anakart sorunu var
    Bence buna kronik diyebiliriz artık çünkü iki ila 3 sayfa kaydırdığımda her iki konuda da anakart sorunu yaşayan cihazlar görüyorum
    Anakart iflas etmeyecek olsa hala ikinci elde bile rahatlıkla alınıp kullanılabilir cihazlar tabii fiyatı düzgün olduğu sürece

Fan Edition her zaman içimde Ukte olarak kalacak zamanının en efsane cihazlarından
    Hala kullanan arkadaşlarımızın anakart ve ekranlarına taş değmesin diyelim
    Bu cihazın fark edilir Can sıkacak kadar takılma yavaşlama yapacak hale gelmesine benim tahminim şöyle bir iki yıl civarı var daha

• alicavush kullanıcısına yanıt

Konuyla alâkasız olacak biraz ama söyleyeyim yine de. Redmi aldı kardeşim yakın zamanda. Samsung'daki uygulamaları aktarmayı başaramadım. Kullanıcı zorlansın diye ellerinden geleni yapmışlar. Aynı günlerde S20 Fe aldık anneme. 10-15 dakikada bitti tüm işlemleri.

Benim telefonda dahili hafızam doldu. 64 gb SD kart var, o da doldu. Pil iyi durumda değil. Bu hâldeyken akıcı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Umarım ki birkaç sene böyle devam eder. 🙋🏻‍♂️

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

S7 Edge almıştık babama. Bir kere dondu. Yazılımını yenileyip düzelmiştim bir şekilde İkinci seferde olduğunda bir daha açılmadı. Aldığımız yere geri verdik. (Sanırım yurtdışı telefonuydu. Garantisi yoktu.) O da ekranını satıp babama A5 2016 verdi. Hâlâ onu kullanıyor. O tarihlerde anakart sorunu ile ilgili bir şey duymamıştım. Duysam yine alırdım sanırım. Çünkü hem fiyatı uygun ve döneminin en iyi telefonuydu hem de elektronik aletlerle ilgili kötü bir deneyimim olmamıştı. Bize olmaz diye düşünürdüm.

Fan Edition ile ilgili de duymamıştım anakart sorunu. İnsan kendi başına gelmeyince var mı yok mu merak etmiyor çünkü. 🙋🏻‍♂️

• pil alan bulan olursa bilgilendirsin. bende telefondan memnunum işimi fazlasıyla görüyor. pil değişimi yapıp 2 sene daha kullanmak isterim. şu an 5bin civarına alacağımız yeni telefonlar bundan iyi olmayacaklar biliyorum.

• Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Deji hariç alternatif bir pil var mı bilmiyorum

• Bu telefonu kullanıyordu annem dokunmatiğinde sorun var kalemle sorunsuz çalışıyor ama parmakla sertçe basmak gerekiyor sorun ne acaba?

• Bazinga23 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef ekran veya anakart kaynaklı
    Daha önce yaşayan arkadaşlar vardı Onlar daha detaylı bilgi verir görürse

• Bazinga23 B kullanıcısına yanıt

Ekranın değişmesi gerekiyor maalesef. Başka yolu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

pil alan bulan olursa bilgilendirsin. bende telefondan memnunum işimi fazlasıyla görüyor. pil değişimi yapıp 2 sene daha kullanmak isterim. şu an 5bin civarına alacağımız yeni telefonlar bundan iyi olmayacaklar biliyorum.
    Deji ve piyasada satılan "iyi" kalite pillerin ikisini de son 1.5 yılda kullanan biri olarak şunu söyleyeyim; orijinal bataryanın ölüsüyle aynı performansı veriyorlar. Hele Deji tamamen rezalet, bir defa boyutunda sorun var arka kapak hafif bombeli kalıyor, performansı standart yan sanayiye göre çok çabuk düşüyor. 8-9 aydır kullanıyordum gittim tekrar kenarda duran performansını beğenmediğim yan sanayi pili taktım ondan çok daha iyi iş yapıyor. He şunu söyleyeyim note fe zaten pil konusundan iddialı bir telefon değildi bu telefonun ilk kullananlardanim 2018 başından beri elimde, size tavsiyem pil konusunda 3-4 saat ekran alıyorsanız yeterli değişim macerasına girmeyin + ip68 iptal olacağı için avantajı da kalmıyor. Yaptığım ölçümlerde daha önceki postlarda atmıştım 3200 Luk bataryayı 2700 lerde gösteriyor zaten. Her iki batarya da Max 2800 dolaylarına çıkamadı bile. son olarak bu telefonu Samsung Türkiye getirmeyerek o dönem kullanıcıya güzel kazık attı yedek parça işinde. acaba patlar mı yanar mı dedigimiz yan sanayiye mahkum etti sırf o dönem note 8 satışlarını baltalar diye getirmediğini cümle alem de biliyor. Forum ölmüştü biraz toparlayalım dedim.

• zayim334 kullanıcısına yanıt

değerli yorumunuz için teşekkürler

• 2018 başından beri orijinal bataryası ile yola devam ediyorum. Android 8'den memnun olduğum için de 9'a yükseltmedim. Şimdilik günü çıkarıyor bana da yeterli geliyor. Ancak çok kurcalarsanız batarya hızlı tükeniyor. Günlük kullanım şeklini ayarlamanız gerekiyor. Ancak pil ihtiyacı olunca ne olacak halen tatmin edici bir cevap yok gibi görünüyor.

• 2018 başında aldım 3 sene kullandım reset problemi başladı. Ekranı kırık bir telefon satın alıp anakartını aktardım. Onda da 1 sene sonra reset problemi başladı. Ekranda arka kapakta çizik bile yok ama anakartlar gitti.

2 adet orjinal pil, 1 adet ekran halen duruyor. Telefon çalışır vaziyette, ama açtığınızda ne zaman reset atacağını bilemiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.