Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.540
Cevap
221
Favori
1.481.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kısımda Samsung mu yazıyor yani? Hiç bir görselde note fe modelde ön kısımda Samsung yazan görmedim Malezya dahil, siz telefonu hangi satıcıdan aldınız telefon hakkında detaylı bilgi verir misiniz? Ayrıca telefon çakma olmasın logo işi kafamı karıştırdı.
  • Benim de ilk düşüncem çakma mı ya da note 7 yi mi yolladılar acaba oldu ama youtube a note fe malaysia yazınca oradaki fan edition modellerinin ön tarafında samsung logosu olduğunu gördüm, benchmark testlerinde de bi problem gözükmüyor, ama o logosuz modeli daha çok beğenmiştim keşke olmasaydı..

Tek hatlı Kore modeli gelse daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Benim de ilk düşüncem çakma mı ya da note 7 yi mi yolladılar acaba oldu ama youtube a note fe malaysia yazınca oradaki fan edition modellerinin ön tarafında samsung logosu olduğunu gördüm, benchmark testlerinde de bi problem gözükmüyor, ama o logosuz modeli daha çok beğenmiştim keşke olmasaydı..

Tek hatlı Kore modeli gelse daha iyi olurdu.

hocam bendede note 7 var sahibindenden aldım üzerinde room yüklü cihaz arkasında note fan felan yazmıyor orjinal samsung note 7 var önde ise samsung yazıyor lakin tek sorun patlama felan olurmu yoksa olmazmı birde orjinal roomla kullanamıyormuyuz şarj orjinal romda olmuyor 30 dan fazla olmuyor diyorlar ne denli dogrudur acaba bu arada sıkıntısız calışmakta cihaz bazen 40 dereyece cıkıyor yada 50 civarı sorun olmaz demi kolay gelsin burada hocam s8 den gectim cihaza

• Youtube da malezya kutu açılışlarında samsung kılıf çıkmakta halbuki..
  • hakana6 H kullanıcısına yanıt
    hocam bendede note 7 var sahibindenden aldım üzerinde room yüklü cihaz arkasında note fan felan yazmıyor orjinal samsung note 7 var önde ise samsung yazıyor lakin tek sorun patlama felan olurmu yoksa olmazmı birde orjinal roomla kullanamıyormuyuz şarj orjinal romda olmuyor 30 dan fazla olmuyor diyorlar ne denli dogrudur acaba bu arada sıkıntısız calışmakta cihaz bazen 40 dereyece cıkıyor yada 50 civarı sorun olmaz demi kolay gelsin burada hocam s8 den gectim cihaza
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Benim de Note FE dün geldi. Ön yüzünde SAMSUNG yazısını görünce çok sevindim. Bu logo olmayınca telefon çakma gibi duruyordu. Cihaz Malezya malı. Kutu içinden kılıf çıkması lazımdı ama çıkmadı. Olsun, ön yüzündeki Samsung yazısı yeter. Zaten o yazıyı görünce kılıfı falan gözüm görmedi Telefonu Gittigidiyordan aldım. Kutu açılmamış geldi. Telefonda Türkçe dil seçeneği var. Geçen sene Note 7'yi iade ettiğimde çok üzülmüştüm. Şimdi yine kavuştuk Note 8 için hiç o kadar farkı vermem. Note FE süper bir telefon. Efsane oldu bile.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 16 Kasım 2017; 10:16:8 >

• Hocam Fan edition modelde ön kısımda Samsung logosu olmaması lazım yanlış mı biliyorum??

Bu arada n11 den mavi renk siparişi verdim. bakalım yarın gelir herhalde. Gelişmeleri yazarım.
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok iyi seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun. Ben de o yazıyı hiç beklemiyordum. Hatta çok da üzülmüştüm. Gerçekten yazısız hali çakmaya benziyordu. Benim aldığım yerde 'yeni etiketli ürün' ibaresi vardı. belki de yeni etiketli olanlarda samsung yazısı yazıyor olabilir. Mavi renk güzeldir.
  • Alan arkadaşlar hangi site ve satıcıdan aldığını ve kullanım detaylarını paylaşırsa çok memnun olurum , telefon alınır mı ?
  • Bu telefon tutacaktır
    Batarya süresi biraz üzer gibi geliyor sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 aldım ama ekran çok uzun diye alışamadım ve kullanamadım. Yoksa eskiye geri dönmeye hiç gerek yoktu ama Note 8 ile olmadı.
    Note 7 yi zamanında malum sebepten iade ettiğim için çok üzülmüştüm.
    Fan Edition olarak almaya Yeniden fırsat çıktı. Aslında 1 yıl eskimiş donanımı alıyoruz ama en azından 16:9 ekran oranı var. Kullanımı daha kolay ve rahat olacak :)
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Bu telefon zaten çok tutmuştu. Ön siparişte S7 Edge'yi 2 ye katlamıştı. Daha bir haftalık satış rakamları da rekor kırmıştı. Ve bunların hepsi geçen sene yaşandı. Not 4 kullanıcılarında bile 3-4 sene geçtiği halde değiştirmeyi düşünmeyenler var. Varın siz Note FE yi düşünün. Bataryayı dert etmiyorum. Note8 alsam daha mı çok gidecek sanki. Pil ne kadar yükselirse, enerji yüketimi de o kadar yüksek telefon yapıyorlar. Sonuç değişmiyor. Her telefonda 'günü rahat bitiriyor' diye övgüler var. Pil meselesi böyle. 1000 lira fazla verip note8 alsam bana artı getirisi yok. Fark olarak bir tek 16:9 formatına uyumsuz uzun ekranı var. Ben gittigidiyor dan aldım. satıcı ilgisi çok iyi. kargo çok hızlı geldi. Kutunun içinde orjinal olduğuna dair etiket ve belgeleri var. Zaten iris okumanın çakmasını yapan olsa adam dünya piyasasını ele geçirir

• cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın. kullanıcı olarak sizden yorum ve değerlendirme bekliyoruz. pil, performans, ekran konularında bir değerlendirme yaparsanız çok seviniriz.
  • freeman8476 kullanıcısına yanıt
    Ancak 1 ay kullanabilen eski NOTE 7 kullanıcısı olarak tekrar Note FE yi tercih edip aldım. Öncelikle belirteyim ki Note 8 de alabilirdim. Ama Note FE daha karizmatik ve güzel. Tercihim bu nedenle bu oldu. Gelelim izlenimlerime:
    Gittigidiyor dan aldım. Kargo çok hızlı geldi. Kutu ve içeriği de zaten orjinal. Bir tek kılıf çıkmadı. O da ithalatçı firmadan diye düşünüyorum. Zaten bu telefonun çakması yok çünkü iris okumanın çakmasını henüz yapamıyorlar.

Telefon ele alındığında hoş bir his veriyor. Note 8 ile kıyaslarsam, Note FE daha oturaklı diyebilirim. Note 8 bana aynı S7 deki gibi basit plastik hissi veriyor. S8 de ona keza öyle. Bu telefonda bir ağırlık hissi var. En çok dikkatimi çeken iris okumanın sürati. Gzünüzü ne zaman okuyor da açılıyor anlamıyorsun. Parmak içi okuma desen aynı öyle hızlı. Ekran ve fotoğraf kalitesini konuşmaya gerek yok. Telefonda son nokta olarak kabul edilebilir. Yine kıyaslama yaparsak Note8 den sadece tek kamera ile ayrılıyor. Ondaki çift kamera da bir avantaj denilebilir ama bana ne kadar fark getirir tartışılır tabi. İkinci kamera özellikle bokeh efekti (arka plan bulanıklaştırma) olayında çok işe yarar. Fakat onu da zaten yapan programlar var. Yükle telefonuna bokeh yapsın Bu arada unutmadan, telefonda Türkçe dil desteği var. Türkçe kullanabiliyorsunuz.
    Pili, akşama kadar kurcalarsan gece sonunda %15-20 lere kadar düşüyor. İlk 3-4 şarjı bu şekilde bitirip yapmanızı öneririm. Performans harika. Aldıktan hemen sonra önceki telefonumdaki tüm uygulamaları kurdum, o kadar karmaşık işlemler yaptım, en ufak bir bekletme, donma vs görmedim. Ekran formatı 16:9 olduğu için tüm LCD, UHD vs tv lerde sorunsuz kullanabiliyorsunuz. Görünüş olarak da en-boy oranı çok hoş. Note8 de dar ve uzun kasa hiç hoşuma gitmedi.
    Dediğim gibi, note8 ile bu telefon aynı fiyat olsa, yine de düşünülecek bir telefondur. Donanım olarak geçen senenin telefonu diye düşünmek bir hata olur. Taşıdığı teknoloji zaten halen geçerli olan teknoloji. (işlemci mimarisi hariç. O da kullanıcıya fark yaratmıyor). Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 16 Kasım 2017; 13:25:41 >

• Ya arkadaş sanşa bak ya s8 alıyorum fe türkiyeye geliyor....
  • Kamerasında seçmeli odak özelliği var mı? eğer var ise zaten bokeh yapabiliyor nasılsa. çift kameraya yine gerek kalmıyor.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ama çift kamerayı genelde bokeh olayıyla ilişkilendirdikleri için o örneği verdim. Dediğiniz gibi çift kameraya gerek yok. Note FE de odak noktasını seçtiğinizde (özellik var) arka planın uzaklığına göre çok güzel bokeh efekti oluyor zaten.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim de içimde kalmış bir cihazdı. Bir kaç ay sonra yurt dışına çıkacağım. Gittiğimde farklı bir telefon mu alsam bunu mu sipariş versem kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar kasa fotolarını ve bir kaç kamera örneği paylaşırlarsa güzel olur.

• Bu sıcaklıklarla patlamaz demi cihaz

• MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Hocam resim deki degerlere cevap bekliyorum ben şahıstan kayıtsız aldım fan editon yazmıyor bende

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.